Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem niczym nikim

odszedł do innej

Polecane posty

Gość stara po przejsciach
Janka jeżeli bardzo ci zalezy to próbuj,ale pamiętaj,ze tym razem na twoich warunkach:) Wprowadz nowe zasady w domu,albo mu pasuje,albo nie.

Gość kobietki olejcie szczylówę
tamit! tochyba kochanica żonatego- na dodatek brzydka z obrzydliwym nochalem :p trzymaj się autorko! i zmień koniecznie nick ! np na taki - ON JEST NICZYM NIKIM !

Gość jestem niczym nikim
*A*G*A* to tak zabrzmiało? autentycznie to byłam ja. Nie znam się na tych topikach. Prosiłaś mnie o zmianę nicku więc zmieniłam.Nie wiem jak zrobić na czarno. Głupio to wyszło. Przepraszam. Nie chciałam nikogo urazić.

Gość Janka1234
dzięki stara po przejściach za rady . Wiem że na moich warunkach ale znów mój móżdzek muwi mi ze i tak zdradzi i znów mam przez to samo przechodzić nie chcę już teraz wiem na co mogę liczyć.

To Ty?? Nie chce mi się wierzyć!! Może zrób tak- wymyśl bardziej optymistyczny nick, wejdź w preferencje i wpisz hasło. Wtedy wsystko będzie jasne i nie pojawią się nidomówienia!

Gość wejdź w preferencje na górze
wymyśl sobie nick( może byc juz zarezerwowany, więc bedziesz musiała zmienić na inny), wymyśl hasło i zapamietaj je

Gość BRAWO kobieto
udało Ci się! i brawo za nowy nick!!!!!!!!

najgorzej jak facet leci na 2 fronty to boli a nie jak zostawia... najgorzej jakby ci pokazywał ze ty jestes nr 2 a nr 1 jest inna, bo wazne co ona czuje, czy ja cos boli, niewazne ze to co on powie to boli zaboli ciebie, wazne ze to Ona bedzie sie dobrze czuła.. bo ona sama, biedna, z dzickiem, ty sie nie liczysz.. nie zycze ci takiego bolu.. tych msciwosci lalek z woskuoczerniania ze gram, ze lece na kase sadzila mnie wedlug siebie..

pomózcie mi dziewczyny. Co mam zrobic? Mąż poszedł do innej. Zostawił po 20 latach mnie i dzieci. Nie umiem z nim walczyć, bo gardzę nim. Z drugiej strony mamy dzieci.Nie wiem czy warto ratować czy dać sobie spokój. Okazał się d.... Jednak to ojciec. Kurcze, dlaczego tak trudno podjąc decyzję?

Gość przyznałaś się tamit
???????? ty biedna i pokrzywdzona? zostawił cie? a jak to ona(żona) się czuła? jak czuje się kobieta, ktorą mąż zostawia po 20 latach z dziećmi? ale nie! to kochanka jest biedna i zdradzający mąż :o jacy oni oboje są nieszczęśliwi! :o

Gość daj sobie spokój
nie ma powrotu! nie ma pzrebaczenia!!!!!! wybaczysz, może w róci ale na jak długo? zaufasz mu? myslisz,że zerwie kontakt z tamtą i będzie kochającym mężem? nie łudź się! pokaż klasę! nie błagaj o powrót! bądż silna i twarda, chociaż pąłczesz po nocach! ile dzieci mają lat?

do jestem kims Daj sobie z nim spokój,wierz mi ,ze kobieta z dziecmi bez męża daje sobie znakomicie rade,a i obowiązków mniej;).Idź do fryzjera,spotkaj sie z przyjaciółką i korzystaj z życia:) Za pare lat bedziesz sie z tego śmiała,a najważniejsze,ze dzieci nadal maja ojca,w koncu z nimi nie moze wziąć rozwodu;)

Gość itta
kobieta z dziecmi daje sobie rade oj tak dzieki tyłkowi ma prace i bogatych kochasiow oj daje sobie rade- tak bo ktos za nią zyje!!!

Gość itta
ona tak dewoczy bo ją zostawił dla kobiety to wstyd ze teraz kazdy na salonach wie ze ja zostawil a skoro tak z czego bedzie zyc? był jej zrodłem kasy łatwo miała a teraz sama musi pracowac to dlatego tak skamle a bez iwny nie była ozenila sie dla kasy.. była zlosliwa i miała fochy i dasy za te msciwosci dobrze jej tak, oby kolejny konal ja w dupe z 3 dziecmi:P

do itta tez samotnie wychowywałam dzieci i jakos specjalnie nie narzekam. A du.. nie musiałam dawac,bo potrafie sama zarobić.

Gość tamit zmieniłaś nick
? :p

Gość tamit zmieniłaś nick
może nick inny ale wypiowiedzi te same :p

Gość itta
tak na du.. umiesz zaronic jak wy wszytskie stare samotne i z dziecmi macie super bajki na ktore wykorzystujecie innych

do itta skąd sie biorą takie sfrustrowane baby jak ty?

Gość itta
raczje prawde mowiace:) a skad sie biorą takie zaiwstne mongoły? własnie:)

Gość do starej
jak to skąd? to sfrustrowana, porzucona przez faceta kochanka! nietrudno się domyślić! a jeszcze łatwiej,że itta to tamit!

Gość itta
kochanka? wypraszam sobie nie powzwoliłam mu sie nawte pocałowac:)

Gość do itta vel Tamit
czy ty masz dziecko problem z osobowością? może powinnaś się leczyć?

Gość może być dupodajka
kochanka może miałaby przynajmniej klasę

Gość adara
jestem kimś roztrząsanie dlaczego po co i tym podobne nie ma sensu ... myśl o dniu jutrzejszym , nie jesteś sama masz dzieci , przyjaciół nie potepiaj go tak bardzo (wiem , wiem zaraz mi sie dostanie za te slowa )- ale bylam zdradzona i wiem ze czas leczy rany a tak na prawde nie wiadomo bo mozesz za miesiac byc po drugiej stronie barykady - wiec nigdy nier mow nigdy !! trzymam kciuki badz silna i nie poddawaj sie

Gość Tamit Itta
Łabedzica, wodniczkajego i parę innych - to są nicki osoby faktycznie niezrównoważopnej psychicznie i dziwię sie, że jeszcze jej wpisów nie rozpoznajecie, bo ja to robię na pierwszy rzut oka. Tam gdzie jest mowa o kasie, Alce, laleczkach z wosku itp. Tam jest ona, żal mi troche ale mnie wkurza coraz bardziej też. :O

Gość itta
no i co z tego faktem jest ze Alka nie była fair do mnie, za te lalki z wosku to powinna na gałezi za jaja wisiec:

Gość ja rozszyfrowałam ją dawno
była z zajętym facetem, który zapewne wrócił do partnerki. Za zdrady wszystkich facetów obwinia ich żony /partnerki .