Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ----------------------

buty

Polecane posty

hej moze doradzicie mi w kwestii butow, miare na sukienke mialam brana na obcasie 6.5 cm, znalazlam fajne buciki ale 7 cm sa nawet wygodne ale boje sie ze na cala noc moga byc za wysokie i beda bolaly mnie nogi.. moze doradzicie z wlasnych doswiadczen czy wymienic na nizsze( np 5 cm tez byly) czy zostawic? jakie mialyscie wysokie buty???

nikt sie nie wypowie?:(

pomożcie

Gość polecacie cos
a nie możesz po prostu po jakimś czasie zmienić butów- na wygodniejsze?

jasne a po co kupowac dwie pary butow ktorych otem i tak nie zaloze nigdzie?

Gość polecacie cos
no to albo trzeba kupić takie które mogą ci jeszcze służyć przy innych okazjach; albo zostać przy tych 7 cm..nie jest to aż tak dużo; wytrzymasz; tyle że popróbuj sobie wcześniej, pochodź w nich trochę po domciu; zobacz czy dasz radę

dzieki...pochodzic dam rade sa wygodne.. ale jest ale..uczylam sie w nich tanczyc i po godzinie mialam dosc nie wiem czy tak za pierwsztym razem tylko czy potem bedzie lepiej jak sie noga przyzwyczai:(

Gość jasne a po co było tak mierzyć
na oko?? jaka pretensja.. przecież jak założysz inne (nie ślubne) na nizszym obcasie to i tak ich widac nie będzie spod kicki więc ocb? można kupić nie-ślubne i jeszcze w nich chodzić, albo te 7cm i tyle.

poza tym są takie wkładki scholla - żelowe - pod piętę, pod palce, dużo różnych jest - kup takie i włóż do bucików, ja tak do szpliek zawsze wkładam i nie czuję ze mam je na stopach :)

ja uwazam ze w 7cm jesli ktos umie i chodzi na obcasach to wytrzyma na 100% bo to pikus....wazne zeby podeszwa byla nie za cienka i ogolnie buty byly wygodne.. problem moze byc jesli ktos nie chodzi na codzien na obcasach i noga jest nieprzyzwyczajona...

dzieki musze sie obejrzec za tymi wkladkami chyba.. moje nogi nie sa przyzwyczajone do obcasow sporadycznie nosilam ale nie dlugo... a te wkladki w jakich sklepach mozna dostac i jaka cena mniej wiecej?

witam pamiętaj,żeto ty będziesz chodzić w tych butach- nie kto inny. Jeżeli do tej pory chodziałaś na takim obcasie nie powinno to być problemem.Natomiast gdy nie lubiłaś i nie chodziłaś na tej \"wysokości\" poszukaj innych jest teraz taki wybór na rynku, że szybciutko znajdziesz te najlepsze. Adriana Kowalska] www.hucznewesele.pl

hehe w dwoch miastach szukalam znalazlam jeden sklep oczywiscie sa w salonach slubnych ale takie ktore wogole mi sie nie podobaly bo wygladaly tak jak nasze babcie nosily jak byly mlode i do tego strasznie drogie ..chyba je wymienie na nizsze bo sie boje ze nie dam rady w nich tanczyc cala noc

Gość kampari
ja bym na twoim miejscu zostawiłabym ten obcas 7 cm. Też miałam taki problem co ty i bardzo długo sie zastanawiałam jaka wysokość obcasu była by najlepsza. W końcu kupiłam 7.5cm buty ryłko. Są wygodne na maksa no i ładnie wyglądają na nodze. Te 5, 5.5 cm wygladają dla mnie mnie na nogach jak takie "kaczuszki". Wcale ładnie nie wyglądają a wbrew pozorom buty są bardzo widoczne na przykład na zdjeciach. :) Ja sobie kupiłam wkładki żelowe i prawie wcale butów nie czuje na nogach, a na obcasach chodzę sporadycznie. Pozatym mam w zapasie buty na płaskim obcasiku ktore jak nie będe mogła gdyby co wytrzymac zmienię. I nie są to wcale buty ślubne, tylko normalen półbuty jasne, które poźniej znosze do wszystkich spodni i sukienek... Radzę ci, zastanów się jeszcze dobrze nad tym... Buziaczki ;)

ale gdzie takie wkladki mozna kupic i za ile??

Gość kampari
ja naprzykład kupiłam w tesco, widziałam w Caerful ale nie pamiętam dokładnie ile płaciłam... Gdzieś koło 20 zl. ;) Reasumując pwoinny być w każdym markecie tam gdzie są kosmetyki Pozdrawiam

ja kupiłam jedn e żelowe wkładeczki w Bacie, jedne w aptece super pharm - kosztują od 15 do 25zł - zalezy jakie, jest naprawdę duuuuży ich wybór, ale jeśłi już kupować to scholla - w porównaniu do tych "podróbek" innych firm to.. nie ma to jak scholl zwłaszcza ze musisz wytrwac i jeszcze się wybawić w nich:)

Gość kampari
jak je przetestujesz napisz jakie wrażenie no i na jaki obcas się zdecydowalas :) ale moja rada, jak mozesz zostan przy tej 7 :D

Gość kampari
ale koniecznie miej jakies buy na zapas jasne na plaskim obcasiku... Najlepiej takie które potem znosisz...

mysle ze zostane przy 7 zobacze jak wkladki beda sie sprawowaly jezeli dobrze to bede szczesliwa.. druga sprawa jest taka ze na tak wysokie buty sie zdecydowalam dlatego iz moj mezczyzna jest na prawde wysoki ma 198 cm a ja malutka 167 .. jeszcze raz wielkie dzieki za info o wkladkach:)

jesoooo... w moim "wielkim" miescie nie maja takich wkladek :((

Gość kampari
Takim razie gdzie mieszkasz?? To chyba niemożliwe... Ale jest jeszcze inne rozwiazanie: wejdz na stronie www.scholl.com.pl Tam można je bezpośrednio kupić od producenta i je wysłać

miasto kopernika ... chyba bylam we wszystkich aptekach itp w jednej mieli ale tylko na piety a takich nie chce.. dzieki za info

Gość kampari
eee to jakoś niemożliwe ze u Ciebie nie ma. Ale mam nadzieję ze szukałaś ich w supermarketach??!! Bo tam najczęściej można je znaleźć

wlasnie tam nie bylam zbraklo czasu rano. ale mam pytanie ktore sa najlepsze? te poduszki party feet czy te krazki party feet? pomozcie nie znam sie na tym

no wlasnie nie wiem probuje sie dowiedziec jakie to maja byc