Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poznaniak042007

Poznam Poznanianke

Polecane posty

Mamy juz wiosne wszystko wkolo sie zieleni kazdego ranka słychac spiew ptaków.... Poznam miła i sympatyczna poznanianke ktora tak jak ja chciałaby aby monotonia stała sie namietnoscia,szarosc nabrała kolorów..a serce szybciej bic zaczeło... Ja, wysoki sztyn 33 lata piwne oczy :)

Gość to znowu Ty Arturku

Gość ---_______________---
tomku brown a w krakowie przejazdem nie bedziesz?

Gość ---_______________---
braun*

Gość a ty
gdzie zniknales autorze?

Gość a ty
zadnej rozmowy przedwstepnej?

Gość a ty
tylko, ze szkopul w tym, ze ja nie jestem poznanianka :( czytalam Twoje wpisy na topiku o minetce i musze przyznac, ze az mi sie goraco zrobilo na sama mysl :)

odezwij sie na maila,zawsze moge do Ciebie napisac,mozemy równeiz porozmawiac....w realu...Napisz.. :)) czekam... To ze nie jestes z poznania nie ma znaczenia.... :))

Gość jhhhds
a ty skad jestes? dla mnie odleglosc nei stanowi problemu jak moge sie wlaczyc do rozmowy. Naprawde chetnie poznam, moze odwiedze... ;)

Gość jhhhds
nie wierze, naprawde? ja mam firme w krakowie a to jest naprawde maly kawaleczek. ile masz latek? Napisz cs o sibe, moze podaj mi swoj namiar

Gość a ty
mam 25 lat, jestem swiezo po rozwodzie, w krakowie czesto bywam :) napisz cos o sobie a jesli masz jakies konkretne pytania to smialo :D

Gość jhhhds
wiesz, jestem sam, ma firma w krakowie druga w poznaniu. Zyje sobie powoli, mam ochote cos zrobic milego dla siebie :) i nie tylko :) mam 33 lata, hm co moge napisac, jestem normalnym facetem, staram sie dbac, uprawiac sport wiec jestem witalny :):) Prosze opisz siebie, napisz cos wiecej jaka jestes, jak wygladasz, wiesz podam Tobie maila: milosz33poz@o2.pl prosze napisz, napsiz cos wiecej, jak masz zdjecie poprosze. Wieczorem odpisze! Pozdrawiam

Gość a ty
ok. moj mail miuccia1@gazeta.pl - odezwe sie wieczorem :)

A Ty co zabunkrowany w domu siedzisz że nie chce Ci się wychodzić, Tyle u nas w Poznaniu się dzieje a Ty co.... Dziwak;P