Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wandalka

problem. masturbacja. siara!!! POMOZCIE!

Polecane posty

Gość wandalka

czesc... mam problem.. :( ostatnio masturbowalam sie obranym bananem... i sie złamał! jest tam w srodku... co robic?! nie pojde do gine, bo siara.... :( pomozcie! :(

Gość spróbuj korkąciogiem

Gość hgggg
boże poprzyj trochę tak jakbyś miała urodzić to wyjdzie

Gość wandalka
probowalam! :(:(:( gówno dalo.... :( (w dosłownym tego słowa znaczeniu) :(

Był kiedyś podobny przypadek. Dziewczyna masturbowała się ogórkiem i jej się złamał... chciała go wyjąć, nie wychodził, chciała \"urodzić\", też nie wychodził, chodziła z trudem kilka dni, aż w końcu dostała takich bóli, ze pojechała do ginekologa i już nawet obojętne jej było, ze sobie siary narobi- jasne, że były głupie spojrzenia i uśmiechy, ale to ze strony ludzi, którzy pewnie nie lepsze rzeczy w domu wyprawiali... tacy pruderyjni gości... no cóż. W każdym razie ginekolog jej to wyjął, ona dostała jakiegoś zakażenia i się z tego leczyła dwa miesiące... radzę Ci, lepiej pójdź. Na cud nie masz co liczyć, \"może wyjdzie, może nie\", ale jak coś Ci się zrobi, to będzie kiepsko. Dasz radę.

rózne sie przypdki zdarzają ;) ja czytałam kiedyś o dziewczynie której podczas igraszek, chłopak ulokował tam telefon i dzwonił zeby wibrował :D :P poszli do lekarza i zanimzdazyli wyjaśnić w gabinecie nagle ktos do niej zadzwonił;) ja myślę ze omysł z ginekologiem nie jest zły, bo jakieś powikłania moga potem wystapic..

Gość AnonimTematyczny
Eh, no bez przesady.. Sięgnij do środka i wyciągnij. Jak sama nie dasz rady, to poproś np. przyjaciółkę o pomoc (choć to mozę bardzo nadszarpnąć waszą przyjaźń :P )

Gość trzeba byc idiotka
zeby sobie obranego banana wsadzac.to bylo pewne ze sie zlamie...bo to przeciez delikatne jest. kiedys czytałam ze jakas panna robiła to szyjką butelki szklanej oczywiscie otwartej i jej sie tam zassała...rany..ludzie to nie mają wyobrażni!

Gość Jezeli jakies wazywka
to tylko w prezerwatywie !!!!!!!!

Gość wandalka
Próbowałam wyjąć go łyżeczką ale z głęboko włożyłam i łyże4czkę zassało. No teraz to już kompletna kompromitacja :(

Gość ciekawa bardzo
Ciekawe jak zakończyła się ta przygoda z bananem?

Gość pan_banan
posiedzialem troche glupio jakos sie zrobilo i wyszedlem wyjsciem awaryjnym...LOL