Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruche ciasto

Juz nie wiem co robic , chce miec dziecko !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość a jeszcze wiekszy
jak pytaja,a ty wiesz ,ze nigdy nie bedzie.

Gość macie za swoje
trzeba było slucha rodziców i nie zrec pigułek tonami płacicie za nadmiar seksu i uciech w przeszłosci wcale mi was nie zal

Gość a jeszcze wiekszy
nigdy nie bralam tabletek,jestem bezplodna.ale i tak lepiej brac tabletki,niz sie skrobac!

Gość autorko bralas wczesniej
tabletki anty?

Gość teraz zadna sie nie przyzna

Gość teraz zadna sie nie przyzna
ale majac lat 16 wpieprzałyscie tabsów wiecej niz chleba

Gość autorko to wazne
bo zamierzam brac tabletki a slyszalam ze powoduja one problemy z zajsciem w ciaze :( odpowiedz, prosze

Gość a jeszcze wiekszy
czasami mozna byc bezplodnym nie z wlasnej winy!

dziwne, bo ja slyszlama od dziewczyny ktora starala sie o dziecko, ze dostala tabletki antykoncepcyjne na pobudzenie organizmu. zapytaj lekarza zanim napiszesz co szkodzi. szkoda, ze zyjemy w takim kraju, ze ktos nie ma o czyms zielonego pojecia,a doradza innym.

stosowanie tabletek antykoncepcyjnych w niektórych przypadkach ma odniesienie że jest problem z owulacją ale to nie jest regułą i nie mozna sie tym sugerowac tylko sobie pomóc...dokładnie jak ktoś wyżej napisal lepiej brac anty niż skrobac... teraz trzeba niestey chodzic do specjalisty a napewno sie uda nie wolno sie załamywac bo nie tędy droga jesli jest blokada psychiczna trudnoi jest zajsc w ciąże a jesli chodzi o scisłos ja brałąm tabletki 3 lata i udało sie za pierwszym razem wiec głowa do góry czytałąm kiedyś artykuł proferora jakiegos że kobiety mające problem z owulacją powinny pic dużo tłustego mleka i wogóle produktów mlecznych serów białych lodów itd bo to pomaga nie wiem jak jest naprawde ale ja pamietam że dużo piłam przed samą ciąża mleka a facetowi dawałm cynk albo dynie do łuskania

Gość kruche ciasto
dziewczynki juz jestem miałam problem z netem....... nigdy nie brałam tabletek, nigdy nie paliłam paierosów, nie pije alkoholu, dbam osiebie ........ale zachorowałam, z dnia na dzien dostałam wysokiego cisnienia i tak to sie zaczeo, potem tycie .........

Gość kruche ciasto
ja chyba jestem płodna bo owulacje miałam jakies 2,5 roku temu a rozpoznalam to po sluzie (ciagnące białko jaja kurzego), bolu jajnika .......... ale cos sie zepsuło we mnie zmienilam sie nie tylko fizycznie ale i psychicznie ... :(

Gość do kruche ciasto
witaj w klubie mi niedlugo stuknie 25, tyle ze ja bralam pigulki, no i moj facet nie chce dziecka, ale jak sie trafi to ja mam to gdzies, z nim czy bez niego :) pewnie mnie zaraz tu objada, ale w d... to mam :) a topic dla starajacych sie od lat juz istnieje

Gość kruche ciasto
:(:( :( :(

Gość encora
kruche ciastko ja też chcę mieć dziecko :) niestety nie mam do tego stałego partnera/męża. dopiero się zapowiada, że będe miała ;) poza tym ja strasznie się boję, że jestem bezpłodna... w mojej rodzinie od wieków w każdym pokoleniu jest jedna bezpłodna kobieta niezależnie od ilości urodzeń. nie wiem czemu tak się dzieje... na dodatek zawsze była to kobieta urodzona jako pierwsza w danym pokoleniu albo jako ostatnia (z przewagą tych pierwszych). ja jestem pierwsza...

Gość kruche ciasto
wiem ale ciezko jest ..........

Gość kruche ciasto
encora nie wiem co Ci powiedziec .............. nie będe radzic , pocieszac bo sama wiem jak to jest ................... Moj mezus bardzo chce miec dziecko....................

ja chce miec dzidzie tak bardzo, ze raczej staram sie omijac te topici o ciazy itp. , moja mama ostatnio powiedziala : a moze juz jestes i jeszcze nie wiesz... wysmialam ja, chyba by sie musial zdarzyc cud :( Owszem bralam tabletki, ale robilam regularni badania i przerwy, jestem plodna, bo to tez badalam, wrecz ginekolog mowi, ze mam idealne warunki, nie badalam partnera, ale nawet nie ma o tym mowy, jednak wydaje mi sie ze z nim wszystko ok. :( Przestalam kupowac testy i czekac na okres, bo sie spozni o 1 dzien, chyba doszlam do wniosku,ze moze za rok sie uda :(

Gość ja też już chce
a mam 22 lata studiuje, pracuje i nie mam czasu na nic no ale instynktu nie oszukasz:) ostatnio jak byłam u gina to powiedział że mam mniejszą macicę niż przeciętna:( zmartwiłam się Powiedzcie dziewczyny czy to że macie owulacje poznajecie po ślizie czy po czymś jeszcze?

Gość kruche ciasto
knock knock :)

Gość kruche ciasto
ja nie pracuje mezus pracuje , doskonaly czas na dziecko studia koncze........a tu nie ma dzidzi :(

Gość kruche ciasto
i tak jak w temacie : juz nie wiem co robic, chce miec dziecko !!!!!!!!!

Gość kruche ciasto
a mnie gin powiedział ze mam bardzo "dorodna" maciczke nawet na trojaczki, no ale coz z tego :(

Gość encora
ehhh widzicie. wy przynajmniej wiecie, ze jesteście płodne... ja nie wiem... jakoś nigdy w zyciu nie zauważyłam śluzu, który by świadczył o owulacji... ciastko leczenie z pewnoscia przyniesie skutki, tylko musisz poczekac. straszne jest to, ze niedopowiedzialne malolaty zachodza w ciaze od tak a jak ktos chce to eh...

Gość ja też już chce
ja kiedyś myślałam żę poczekam aż zrobie magistra ale zaczynam się zastanawiać czy nie przyśpieszyć starań, tak bardzo bym chciała dzidziusia

Gość kruche ciasto
a mnie gin powiedział ze mam bardzo "dorodna" maciczke nawet na trojaczki, no ale coz z tego :(

Gość ja też już chce
ja już sama nie wiem czy mam taki śluz, można to jakoś inaczej "wybadać"

Gość kruche ciasto
ja widzialam sluz jakies 2,5 roku temuu, pamietam to jak dzis dziwiłam sie nie był wtedy potrzebny..........