Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateom

pytanie do kosmetyczki...jestem facetem

Polecane posty

Gość mateom

mam dziwną cęre i nie wiem jak o nia dbac co prawda trądziku w wiekszym stopniu się pozbyłem ( białych ropnych...), ale nadal mam czerwone małe krostki i chyba zaskórniki na całej twarzy, rozszerzone pory i wągry na nosie ( troche tego jest) i nie wiem jak dbać o nią czy smarować jakimiś kremami robić peelingi ?? czy da się coś z tym zrobić? dodam że mam 20 lat :)

Gość Frogus
co prawda nie jestem kosmetyczką ale chyba trudno będxzie ci sie pozbyc trądziku domowymi sposobami i radze iść na oczyszczanie twarzy albo do dermatologa moj kolega ma to samo co ty i bierze antybiotyki... czasem jest lepiej czasem gorzej...... :)

Gość mateom
tzn . z trądziku się juz wyleczyłem tylko takie pozostałości nieładne pozostały na mojej cerze...

Gość Minia24
ja jestm kosmetologiem i radze odwiedzic dermatologa bo moze beda potrzebne antybiotyki doustnie lub miejscowo. dopiero kiedy zmiany beda zaleczone i pozostana blizny i zaskórniki lub same zaskórniki +trądzik w fazie nieaktywnej możemy wybrac sie do kosmetyczki na złuszczanie naskórka za pomocą mikrodermabrazji diamentowej+kwasy AHA lub złuszczanie głebokie ziołami potrzebna bedzie seria 6-12 rabiegow zaleznie od stanu skory.pozdrawiam cieplo