Maleńkka 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 Czy mogłybyście z własnego doświadczenia powiedzieć mi czy można iść na solarium biorąc tabletki? Ogólenie słyszałam, ze nie bo wychodzą plamy czy cos tam jeszcze. Ale moja siostra chodziła regularnie (moze nawet przsadzała) i nie miała żadnych plam. Wię jak to jest? A moze to problem indywidualny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bingo.. Napisano Kwiecień 10, 2007 Bingo. Tak trudno to wymyśleć? Tak, to jest problem indywidualny i jak wszystko inne, mniej więcej tak dyskusja na temat szkoldliwości palenia. "Ale moj dziadek palil jak smok i zmarl majac 90 lat bo go potracil samochod". Zdarza się. Choć statystyki mówią co innego. No więc jedna może się piec na frytkę, a druga dostanie plam. Ogólnie - jesli masz rozum i rozsadek, na solarium chodzisz raz za czas i obserwujesz swoja skóre - możesz probować. Ja chodze sporadycznie i np wiem, ze nie wolno mi opalać twarzy, bo faktycznie wychodzą mi piegi, ktorym blizej do przebarwień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maleńkka 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 wielkie dzieki za odpowiedz. Może jednaj się skuszę i zobaczę jak ja reaguje na słońce z lamp. Jak na razie na 4min :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach