Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalakom

Moj facet ma 15cm..i jest extra!!!!

Polecane posty

Gość lalalalakom

Czytam tutaj o tym jak sie dziewczyny żalą , iż ich facet ma np.14cm w zwodzie ... to jest dla mnie śmieszne... Jak juz mowiłam moj men ma 15 cm i jest mi super jak z niki innym poprsotu boomba , wczesniej mialam faceta ktory miał 18,5 nie było z nim źle ale jednak mniejszy lepszy :D:D Pisze o tym m.in.aby sie pochwalic bo mam czym :P:P a przede wszytkim o tym ZE LICZY SIE TECHNIKA I SZTUKA KOCHANIA A NIE ROZMIAR !!!! Seks z nim to jest cos ...:D:D:D: A edziecie sie pytały ile mam lat ... 22 :D:D

Gość lalalalakom
A twoj nie ma w ogole :P

Gość lalalalakom
No to szukaj na co czekasz????Na ksiecia z bajki tacy nie istnieja a jak juz sa to z pusta glowa

Gość serenitula
a chcesz mojego?

Gość kate23.
a mój ma 16-17 i uważam że ejst duży! są zawsze proboemy z wejsciem i po wsyztsko mnie boli... i jest szeroki

Gość lalalalakom
hmmm... mnie bolalo jak sie kochałam z 18 cm penisem i był oblesny bleeee

Gość lalalalakom
skoro takie masz podejscie ... to co ja sie bede wtrącac ...

Gość **** **** ****
bo wiecie jak to jest...faceci w 90% dodają sobie cm...i jakos tak zmyslnie to robią, że dodaja sobie mniej więcej tyle samo (zmowa jak czy coś). i gro kobiet jak widzi takiego 15cm to mysli ze to 18 albo 19...mnie sama 3 pod rząd w bambuko zrobiło. 19cm to jest gigant którego ani do buzi ani do dupci z przyjemnością dla siebie wziąć nie mozna. panowie weźcie centymery i cieszcie sie waszymi idelanie pasującymi wszedzie 15, bo to u nas srednia krajowa :P

Gość lalalalakom
wielkie penisy sa oblesne .... Faceci to face wszytsko robia zeby lazdy mysla jakie maja olbrzymy... ale dziewczyny co one z tego maja ze sie pochwala ze jej facet ma 20cm ...ble ja bym jej tego nie zazdroscila

Gość zioooooooooooooooooooooooomeee
nie ktore lubia to inne tamto - proste

Gość moj ma 14
i nigdy bym go nie zamienila na innego;)

Gość kliwer
A moj ma 14 i jest super

Gość a to ciekawe
mój też ma 14 i jaki cudny:)

Gość koziełło
lalalakom ja tyż mam 14 cm, właśnie wytoczyłem knota rzeczonego rozmiaru. Czy zatem mam u Ciebie szansę (oczywiście na scat, nie seks) różowa damo? Jestem po obfitym posiłku świątecznym, więc myślę, iż Cię zadowolę.

Gość 0_18stka
'co za duzo to nie zdrowo' ! i chyba faceci myślą ze nim wiekszy tym lepszy i piekniejszy. wszytko ma swoj umiar. i te lepsze są najlepsze. ;D taaak ! zdecydwanie tak!

Gość 0_18stka
średnie są najlepsze. ***

Gość nie wazne
ja mam w pelnym zwodzie 15-16, i zawsze myslalem ze to za malo, ale to chyba jednak problem mojej juz bylej heheh bo brała psychotropy i i za duzo myslala podczas seksu eh, to mnie rozpraszalo i nawet nie moglem przy niej osiągnac pelnego naprezenia bo i ja zaczynalem duzo myslec i sie poprostu stresowalem, pozdrawiam i uczcie sie techniki a nie patrzycie na rozmiar emaaaaaaaa

Gość acordeon
zależy jak kto mierzy,a po drugie skąd kobiety wiedzą ile cm mają ich faceci chodzą z suwmiarką do wyra?

Gość acordeon
miałem sporo kobiet i jakoś zadna nie pytała mnie o rozmiar jak kiedyś powiedziałem,ze jest mały to usłyszałem chyba sobie jaja robisz a wcale nie jest taki duży

Gość hhhjjhjhhj
wg badań w których fiutki zostały zmierzone przez lekarzy a nie samych facetów przecietna wielkość penisa wynosi 12,9-15,0 cm (wyniki badań można można zobaczyć np na wikipedii) wg tego facet który ma autentycznie 15cm to już spory a dziewczyny nie mierzą tylko wierzą w to co im sie wydaje albo to co faceci im powiedzą;) faceci zwykle kłamią bo sie nasluchaja lub naczytaja bredni i wstydza sie przyznać ile jest na prawde;) jak ktos twierdzi że ma 15 to pewnie ma z 13 a jak twerdzi ze 18 to pewnie ma z 15 wg badań 18 cm to ma może co setny a tu na forum prawie każda twierdzi że jej facet, albo chociaz jej były takiego ma http://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:Penis_frequences.svg

Gość shemale :))
ja mam 12cm

Gość lalalalakom
jha tez mam penisa

mam 11cm i w dodatku chydy a tak naprawde grubosc sie liczy z tym ze czesciej te dluzsze sa tez grubsze hhhhjjhjhhj piszesz o sredniej wedlug sredniej moze byc duzy ale to nie znaczy ze jest duzy dla kobiety bo ja to nie obchodzi jaka jest srednia wiec taki 15 moze byc maly mimo to ze wiekszosc takiego ma np gdyby srednia wynosila 10 to wcale by nie znaczylo ze 15 to duzy wiecej niz co setny ma wiekszego niz 18 liczy sie tez kolr skory i region zamieszkania np. Wegrzy maja najweiksze w europie znacznie wiecej jest penisow powyzej 17 niz ponicej 13 a 11cm to zdecydowanie mniej niz co setny co tysieczny moze ja tu jeszcze nikogo nie spotkalem kto by takiego mial i nie byl dzieckiem

Gość A SKĄD WIESZ
11 to też penis którym możesz kobiecie dobrze zrobic a wogóle to jest język palce a nie sam cz lon

tez mam 15 cm i jeszcze tego nie robiłem mam 17 lat ;) mysle, że nie mam sie czego obawiac:) i ogolony i gotowy do działania hehehe:)

ale wy macie problem ja nigdy nie patrzyłam na faceta po względem jego rozmiaru w spodniach liczą sie inne wartości ajak ktos nie osiąga orgazmów pochwowych to nawet 20 cmnie pomoże taki z niego pożytek jak z tego 11cm