Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zu--zia

co będzie dalej???

Polecane posty

Witam! Proszę o radę,głównie panów,jeśli odwiedzają to forum,jeśli nie,to panie,które znają się na facetach :) Poznałam jakiś czas temu świetnego faceta w knajpie. Nasze spotkanie,mimo, że kompletnie nie jest to w moim stylu i zdarzyło mi się to pierwszy raz,zakończyło się w łóżku.Nie ukrywam,że zależy mi na nim bardzo!Na kontynuowaniu znajomości,nie chodzi tylko o sex.Ale mam wrażenie,że jemu na tym nie zależy.Odwołał kolejne spotkanie,nie pisze,nie dzwoni.Powiedział tylko,że może się spotkamy znów w tej samej knajpie.Wiem,każdy powie,że mam za swoje,że za szybko dałam się uwieść.Ale stało się...Czy ktoś może przewidzieć i podpowiedzieć mi co on o tym wszystkim myśli?Czy z tego coś może być?Moze jest to przykład jakiegoś klasycznego zachowania facetów,że najpierw milczą,ale jeszcze nadejdzie moment,że zadzwonią?Zwłaszcza że nie zamierzam iść do tej knajpy i liczę na to,że zadzwoni i spyta co ze mną...oj,może jestem naiwna ;) doradźcie proszę!!!!

Gość ca va pas la tete
NAIWNA! I to jest wlasnie typowe zachowanie kobiety, dorobic sobie reszte "prawdy" - czyli swoja wlasna prawde...dalas co chcial i czego Ty sama tez chcialas wiec ani Ty ani on nie macie czego zalowac, ale wcale nigdzie nikt nie "pisal" ze bedzie z tego cos wiecej...czym szybciej sobie dasz z nim spokoj tym lepiej dla Ciebie...trzymaj sie

No coś Ty! Zaciągnął Cię raz do łóżka i tylko o to mu chodziło. Trochę to chore, ale i tacy faceci istnieją. Uważaj na przyszłość - Hiv i choroby weneryczne nie śpią :P

Gość kilos
zapomnij o ty co się stało i nie wiąż z tym żadnych nadzieji było,

Macie rację... W sumie sama o tym wiem, ale naiwnie szukam pocieszenia. Ale to, jeśli chodzi o coś więcej niż sex. A co z sexem? Jak myślicie, czy o to będzie się starał?

było, minęło... kiedy facet mówi \"spotkamy się jeszcze raz w ...\" to znaczy że ma Ciebie gdzieś :-) taki lajf