Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawsska

Czy cwiczenia- pompki wplywają na poprawe biustu??

Polecane posty

Gość ciekawsska

Czy ktos moze cos wie na ten temat??

jak będziesz wykonywała poprawnie technicznie, to wzmocnią całe ciało i \"podniosą biust\"

Gość ja mam to samooo
dużego tak - poprawiają stan skóry, sprężystość, małego- no ujędrnoać nie trzeba:) no i rozbudowują mięśnie - wiesz jak wyglądaja kulturystki? raczej nie mają biustów tylko paskudne mięśnie, podobnie moze być (oczywiście nie tak jak kulturystki, ale mięsnie się w taki sposób rozwijają - tzn taki sam kształt będzie po pompkach, tylko nie takie wieeelkie te muły) i moze to brzydko wyglądać - odznaczać się będzie mięsień od piersi.. napisz to na fittnesie, moze jakaś trenerka z siłowni napisze jak to fachowo wygląda itp :)

tak-gdyz przy nich napina sie miesien piersiowy wiekszy,tak samo jak przy nastepujacym cw: rece wyprostowane w bok(tzrymaja ciezarki) 1-laczymy rece z przodu(dalej proste) 2-powrot do pozycji wyjsciowej -rece moga byc tez ugiete w lokciach pod katem prostym,ale ramiona w dalszym ciagu odwiedzone od bocznych scian klatki piersiowej

nie strasz dziewczyny :P musiałaby ćwiczyć parę godzin dziennie i do tego zajadać masę różnych odżywek, żeby wyglądała jak kulturystka na pokazie :(

Gość ciekawskaaaa
a jak mierzycie obwód w biuście?

a z takiej raczej beczki dla leniuszkow i osob nie chcacych bardzo sie \"rozbudowywac\" meczyc polecam: dlonie plaskie zlozone na wysokosci mostka(jak do pacieza) 1-przyciskamy dlonie z calej sily do siebie(wytrzymujemy 5 sekund) 2-rozluzniamy

Gość ciekawsska
dzieki za odpowiedzi... Pytam bo moj biustjest niestety malutki ( ogolnie jestem drobna i bardzo szczupla 155cm / 43-44 kg) i chcialabym go chociaz trochę "rozbudować" o ile się da...Absolutnie nie chcialabym wyglądac jak kulturystka ale chciałabym poprawic swoja " klate"

Gość ciekawskaaaa
niewiem co za kretynka sie podszywa pode mnie.Ico ucieszylo sie dziecko?

Gość ja mam to samooo
wiecie, ja wychodzę z załozenia ze ćwiczy sie po to zeby mieć jakiś efekt:) a jak się uczciwie cwiczy to sie mieśnie rozbudowuja (a widziałam u laski na siłce właśnie taką opcje - musiała miec strasznie mały biust i od cwiczen podniosły jej się mięsnie, a "gruczoł" o ile mozna tak to nazwać nadal był mały i się "krawędź" mięsnia odznaczała...) no ale jak będziesz je tak rekreacyjnie robic to się podniosą na pewno (tzn średni i duzy się podniesie) :)