Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nareszcie

Zapuszczam brwi.

Polecane posty

Go艣膰 Nareszcie

Od niepamietnych czasow reguluje brwi, chociaz ogolnie mam nie za ciemne i delikatne bo jestem blondynka. Marze o ladnych, grubszych brwiach, takich naturalnych i postanowilam od dzisiaj nic nie wyrywac i smarowac na noc brwi olejkiem rycynowym. Czy ktoras z Was przechodzila juz taka przygode? ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nareszcie
Glownie to nie wyobrazam sobie chodzenia do pracy i po ulicy taka "zapuszczona" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nareszcie
Nikt nie przechodzil tego procesu? ;) :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolina 33
ja jestem blondynka i wlasnie sie zastanawiam czy moje brwi sa ok-nie mam jasnych ale pomyslalam ze mam dosc wkolo tego wyrywania penseta-i ciagle cos widac-wy tez cigle regulujecie brwi czy do kosmetyczki chodzicie-ajak to jest z henna? to dalej trzeba regulowac?ja bym chciala miec ladne i ksztaltne moze henna pomoze?

Udost臋pnij ten post

Ja pare razy robilam henne u kosmetyczki, efekt jest swietny, bo moje naturalne brwi sa jasne. Tylko ostatnio cos mnie tknelo i sie zapytalam czy henna jest szkodliwa..no i babka powiedziala, ze nie jest, tylko ta uzyta woda utleniona jeszcze bardziej rozjasnia..jakbym wiedziala wczesniej to bym sie nie zdecydowala, bo teraz pewnie juz ciagle bede musiala chodzic.. Moze tez bede uzywac tego olejku rycynowego, podobno przyciemnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nareszcie
karolina 33 -> Jesli teraz nie masz ladnego ksztaltu, tzn jakbys przestala regulowac to henna jeszcze bardziej by to podkreslila, bo zwyczajnie masz po niej ciemne brwi. Wiec dalej bedziesz musiala wyrywac niepotrzebne wloski. U mnie tez widac, musze wyrywac codziennie bo ciagle widze ciemne odrastajace kropeczki :O Dlatego postanowilam zapuszczac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak jest
ja jestem brunetka wiec mam czarne brwi. Jestem w trakcie zapuszczania. na poczatku by艂a maskara, ale juz jest ok. Wyrywam tylko ko艅c贸wk臋, tak od 2/3 brwi. Brwi mam grube, ale w 1 miejscu nie odrastaja mi wlosy, zacze艂am smarowac olejkiem, wydaje mi si臋, 偶e cos sie ruszy艂o, ale dok艂adnie moge powiedziec za jakis czas. Jakbym mia艂a jasne brwi nawet chwili nie zastanawia艂abym sie. Ja to przetrzyma艂am z ciemnymi brawiami, to Wy juz w og贸le dacie rade:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nareszcie
tak jest -> Dzieki za pociszenie :) Ja mam taki ciemny blond wiec je widac, zastanawialam sie czy nie zaczekac do urlopu z zapuszczaniem ale chyba im szybciej tym lepiej :) Ile czasu juz zapuszczasz? Nie wiem czy to prawda, ale gdzies czytalam ze modelki smaruja brwi jakims specyfikem przeciw lysieniu zeby miec gestsze ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do autorki topik
Najlepiej zacznij zapuszczac brwi stopniowo - to odrosty nie b臋d膮 rzuca艂y sie w oczy.

Udost臋pnij ten post

ja sobie zapuszczalam jakis czas temu. po prostu depilowalam coraz bardziej az zrobily ni sie niteczki.Wiec przestalam depilowac, nawet olejku mi sie nie chcialo uzywac. po prostu zostawilam je jak sa. Jak mi odrastaly za daleko linii to wyrywalam, a zostawialam tylko te wloski co pasowaly mi do wymarzonego ksztaltu. Odrosly w ciagu kilku tygodni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak jest
ja zapuszcza艂am kilka razy, bo jak juz zapusci艂am, to chcia艂am zeby kosmetyczka je delikatnie wyr贸wna艂a, a ta znowu zrobi艂a cienkie:( Teraz juz zapuszczam dosc d艂ugo, ale obecnie mam 艂adny kszta艂t tylko w 1 brwi w jednym miejscu nie rosna mi w艂oski wiec tam smaruje olejkiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olla...
a mi jak odrastaj膮 to rosn膮 na d贸艂, bardzo mnie to denerwuje i nawet zaczesywanie w g贸r臋 nic nie pomaga. Mo偶e macie na to jak膮艣 rad臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂o matulu
jestem w trakcie zapuszczania. brwi zupelnie niewyregulowane i wstretnie zarosniete, ale jak pomysle jakie beda piekne kiedy juz je wydepiluje to opinie otoczenia mam gdzies :P smaruje odzywka do rzes

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 henna bardzo niszczy brwi
mowie tak bo wiem - moja mama zawsze robi艂a sobie henne bo mia艂a jasne brwi ( ale mia艂a geste)Teraz po tylu latach niedosc ze musi ca艂y czas robic t膮 henne bo tak jej wyjasnia艂y brwi( bardziej niz jej kolor naturalny ) to w dodatku strasznie przerzedzi艂y jej sie brwi . Dziewczyny dajcie sobie spokoj z henn膮 bo na stare lata wasze brwi bed膮 wygladac okropnie - bed膮 rzadkie i bedziecie za艂owac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a brwi najlepiej zapuszczac
stopniowo ( jak wczesniej sie je depilowa艂o) to odrosty nie bed膮 od razu rzucac sie w oczy .

Udost臋pnij ten post

Help Me. ja to mam peszka . od kiedy poddalam sie zabiegowi mojej kolezance wygladam masakrycznie. mam zacieniutkie brwi ;/ smaruje tym olejkiem jak myslicie w ciagu 2 tyg odrosna mi brwi tak aby moc im mozna bylo nadac nowy ksztalt ? czy w ogole odrosna one na tyle duze, ze bd. mogla zmienic sobie ich ksztalt ? HELP !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MamAgata
Kochane, zapuszczam brwi - pom贸偶cie bo nie daje rady:( Rosn膮 we wszystkie strony, nier贸wnomiernie - wygl膮dam okropnie :0) Czy w og贸le jest szansa, 偶e mi ca艂kowicie odrosn膮? B臋d臋 wdzieczna za ka偶d膮 wypowied藕.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AgaTychyZet
Ja zapuszczam brwi od pa藕dziernika 2008 roku czyli od 11 miesi臋cy. Postanowi艂am je zapu艣ci膰 bo zaczelam coraz bardziej wyrywa膰 i zostaly mi takie brzydkie, cienkie niteczki, kt贸re mnie bardzo oszpeca艂y. Przez pare miesi臋cy wogole nie wyrywalam cho膰 ci臋偶ko by艂o mi to znie艣膰. P贸藕niej poszlam do kosmetyczki, kosmetyczka nada艂a im kszta艂t i zrobi艂a henne, henny nie polecam, wyglada sztucznie ale za to zakry艂a miejsca gdzie nie mia艂am jeszcze w艂osk贸w. Po 11 miesi膮cach mam do艣c ladny kszta艂t ale wloski s膮 bardzo cienkie, rzadkie, a w niekt贸rych miejscach wog贸le nie odros艂y. To przykre ale brwi po zapuszczeniu nigdy nie b臋d膮 tak 艂adne jak przed wyrywaniem. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wege2000
mnie te偶 uda艂o sie zapu艣ci膰 na wakacjach, bo chodz膮c do pracy raczej bym sie nie zdecydowa艂a. Szybko uros艂y wi臋c bez problemu, nie ma sie czego bac dziewczyny, mam ciemne brwi i da sie przetrzyma膰. Dawniej podoba艂y mi sie takie uniesione w 2/3 艂uku bo bardziej sexy no ale postanowi艂am, 偶e wr贸c臋 do naturalnego kszta艂tu i wysz艂o bardzo fajnie, sa grubsze i m艂odziej moja buzia wygl膮da, nie tak dojrzale, fajna sprawa ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsdsdfdfdfdfdfdf
jak ktos wyzej napisal to juz raczej nie bedzie tego efektu jaki byl zanim sie zaczelo wyrywac brwi. U mnie np. jest tak ze rosn膮 tylko wybrane wloski wiec i tak msuze wyrywac zeby dziwnie to nie wygladalo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sandriska
Ja zapuszczam brwi od ponad tygidnia wyrastaja maja juz okolo pol cm mam dosc ciemne brwi ale nieprzesadnie rzucaja sie w oczy mysle ze jestesmy przewrazliwione a dlatego bo my wiemy ze stercza nam wloski, ale tak naprawde ludzie o tym nie wiedza. dalam sobie 5 tygodni na ich zapuszczanie chce osiagnac ksztalt taki calkowicie nie zrobionych i od podstaw oddam je w rece kosmetyczki mieszkam w angli i tu najpopularniejsza depilacja to nitkowanie potem dam lekka henne. I juz nigdy nie wyrwe ani pol wloska bo widze ze to bd trudny czas dla mnie. Nie mam przesadnie wyrwanych wloskow ale sa nie zarowne. SMARUJE ZWYKLYM KREMEM DLA DZIECI NAWILZAJACYM I PODCZAS MYCIA TWARy masuje brwi raz bardzo ciepla woda z naprEmian zimna co pobudza krazwnie krwi skora robi sii bardzie elastycznn. Ze wzgledu na to ze studiuje medycyne kosmetyczna tak to sie tu nazywa olejek rycynowy jednym pomoga jednym szkodzi wiec zwykly krwm dla dzieci i jazda ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sandriska
Ja zapuszczam brwi od ponad tygidnia wyrastaja maja juz okolo pol cm mam dosc ciemne brwi ale nieprzesadnie rzucaja sie w oczy mysle ze jestesmy przewrazliwione a dlatego bo my wiemy ze stercza nam wloski, ale tak naprawde ludzie o tym nie wiedza. dalam sobie 5 tygodni na ich zapuszczanie chce osiagnac ksztalt taki calkowicie nie zrobionych i od podstaw oddam je w rece kosmetyczki mieszkam w angli i tu najpopularniejsza depilacja to nitkowanie potem dam lekka henne. I juz nigdy nie wyrwe ani pol wloska bo widze ze to bd trudny czas dla mnie. Nie mam przesadnie wyrwanych wloskow ale sa nie zarowne. SMARUJE ZWYKLYM KREMEM DLA DZIECI NAWILZAJACYM I PODCZAS MYCIA TWARy masuje brwi raz bardzo ciepla woda z naprEmian zimna co pobudza krazwnie krwi skora robi sii bardzie elastycznn. Ze wzgledu na to ze studiuje medycyne kosmetyczna tak to sie tu nazywa olejek rycynowy jednym pomoga jednym szkodzi wiec zwykly krwm dla dzieci i jazda ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam spos贸b na zapuszczanie brwi.. w艂a艣nie sobie zapuszcam ju偶 tydzie艅 :D haha wiem d艂ugo ;) i zrobi艂am sobie prost膮 grzywk臋 i mi zakrywa te brzydkie odrastaj膮ce brwi, b臋d臋 j膮 trzyma艂a dop贸ki nie odrosn膮 takie jak chce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no mi olejek rycynowy i te wszystkie inne specyfiki te偶 nic nie da艂y. I te偶 wybra艂am opcj臋 z makija偶em permanentnym. Ja wybra艂am salon Jest Pi臋knie na Wilczej w Warszawie. Tam pracuje pani Dominika - jedna z najlepszych specjalistek od brwi, serio :) wystarczy sobie zobaczy膰 jej prace. Mi zrobi艂a brwi idealne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pami臋tam ile艣 lat temu wszystkie wyskubywa艂y, a teraz zapuszczaj膮, ale sie moda zmieni艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja za to pr贸buj臋 poprawi膰 sobie swoje rz臋sy - brwi mam niestety jak facet i musz臋 o nie ca艂y czas dba膰, za to rz臋sy s膮 straszne ;/ Zaczynam w艂a艣nie z Renovital v-lash i mam nadziej臋, 偶e ju偶 nied艂ugo b臋d膮 pi臋kne! Zamawia艂am z Melissy i olejek kt贸ry stosujesz te偶 tam jest ,mo偶e zobacz, czy nie ma go taniej? https://www.apteka-melissa.pl/produkt/renovital-v-lash-revitaliser-odzywka-do-rzes-3-ml,16799.html

Udost臋pnij ten post