Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpadłam na wspaniały pomysł

Robię wesele i sprzedaję wejściówki,zeby zarobic na imprezie.A co ?

Polecane posty

Mysle cały czas co tu zrobic,zeby nie stracic na weselu.Wiecie,jacy sa goscie. Wręczaja puste koperty albo kupia mi w prezencie slubnym zestaw ręczników,którego nie chce. Postanowiłem wiec nie rozsyłac zaproszeń tylko tylko zawiadomienie o slubie z dopiskiem "bilety wstepu na wesele do zakupienia tu i tu, w zaleznosci od miejsca na sali od 200 do 700 zlotych" Wszystko bedzie jasne, przyjda tylko ci ktorych stac, a nie jakies cholerne darmozjady. Co myslicie,kochaniutkie?

Gość w wawie
to nie twój pomysł tylko Wiśniewskiego, więc nas nie zaszokowałaś droga prowokacjo :-p

Gość w wawie
na pudelku wyczytałaś o Wiśniewskim ? :-P

to juz nie chcesz wykonczyc swoich i MISIA rodzicow splata kredytu do konca zycia??? achh ilez to pomyslow jeszcze ci sie urodzi?:) za robote sie wez....ciezka praca pomaga czasami na glupote...jest sie tak wykonczonym ze durne pomysly nie kluja sie w mozgu:)

Gość ale sie dajecie podpuszczać
przecież ewidentnie sobie jaja z Was robi! Wychodzi z założenia, że co by durnego nie wymysliła i napisała to i tak doprowadzi do debaty nad tematem... a Wy tak łatwo się dajecie podebrać. Apeluję! Nie wypowiadajcie się w tym temacie!!!

Gość ale ci sie spodobała zabawa
w prowokacje... ciekawe co jeszcze nam zafundujesz?

Gość NIE PROWOKACJA
to jest robienie sobie jaj z dziewczyn, które podłapują każdy njgłupszy temet na tym forum i prowadzą wielkie dyskusje

no,własnie,kombinuje co zrobic ,zeby miec to wesele a nie wydac za duzo. Jak poczytałam,ze mnie zjechałyscie,ze rodzice beda mi finansowac wesele biorac kredyty na wiele lat,to pomyslałam,ze moze te wejsciówki beda dobrym pomysłem...sama już nie wiem

Gość dziwne to troche
Ja bym przyszła tylko na ślub, a na wesele nie, dostając takie "zaproszenie".

to ja się odważę i zmienię temat Co byście powiedziały gdybyście nie miały ograniczeń finansowych i wesele organizowane byłoby w Polsce? ja jako firma mam takie przemyslenie... gdybym miała klienta dla którego koszty nie miałyby aż takiego znaczenia napewno odbyłoby się to w plenerze w okresie letnim Bardzo dużo kwiatów, świec oraz lampionów. Oczywiście olbrzymi podest do tańczenia i mini orkiestra (nie tam zepół grający z podkładów) na około 10-15 muzyków. Olbrzymi namiot ( tak na wypadek zmiany pogody ). Miejsce to albo w okolicy jeziora bądź morza lub góry.Zielono, kolorowo, romantycznie i hucznie. I wiele, wiele atrakcji Pozdrawiam

Gość matkooooo
JAJA SE ROBIIIIIIIIIIIIIII PRZESTAŃCIE SIĘ SILIĆ NA SUPER MĄDRE WYPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość matkooooo
TE! Huczne Wesele! Wszędzie pełno Twoich nachalnych reklam!

jakich nachalnych reklam ? mnie już znają tutaj najbardziej zagorzałe forumnczki i nikt znich nie traktuje mnie jako potencjalną firmę do zatrudnienia. Kochane czy ja mam okłamywaći nazywać się \"jakoś tam\" aby być wiarygodna? chyba nie

piszę bo lubie a jeżeli przy tym komus pomogę to mnie to cieszy. A tak wogóle jeżeli ktos interesuje się tym kim jest(że to firma i takie tam) to nie moja wina ja w swoich tekstach nikogo do niczego nienamawiam

no wiec co myslicie o moim pomysle? Zad rogie te wejscióki .Mam obnizyc cene?

Gość krakowska panna młoda_25
ja bym zrobiła troche taniej.Np. górna granice do 500. 700 to juzza duzo.Tak mysle

Gość moje zdanie na temat pomysłu
a wsadź sobie taki pomysł głęboko w dupę

Gość ale sie uchicholiłam
dzieki za poprawe humoru autorko :)

huczne wesele mam znajoma ktora za bardzo nie bylo stac na takie wesele, i mieszkan wsi nad jeziorem, i tak wlasnie zrobila, w plenerze, moze nie mialla 15osobowej orkiestry, ale 5 osob-muzykow- z zaprzyjaznionego Domu Kultury. Mozna takie cos zorganizowac nie majac dpelno kasy..czy to \'\'bez ograniczen finansowych\'\'??

A co jeśli rodzina liczy np 6 osób tak jak u mnie to co każdy ma zapłacić od osoby 700zl? Mi by sie odrazu odechciało przychodzić na takie wesele gdzie mi każą płacić za to że tam będę. A jeśli była bym nie rodziną tylko twoją dobrą koleżanką to co też miała bym zapłacić 700zl? przecież jako kolezanka nigdy bym nie dala prezentu tak drogiego

Gość nie no nie wytrzymam
J A J A S O B I E L A S K A Z W A S R O B I !!!!!!!!!!!!!!!!! Przestańcie analizować! Przcież to oczywiste, że nikt nie zrobi płatnych wejściówek na własne wesele! Po co te denne dyskusje?????

Gość nie dalabym 700
max ile bym dała to 200zł. 700 nie dałabym bo to dla mnie za duzo.