Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malezyjKA

potrzebuje porady?

Polecane posty

Gość malezyjKA

Mam pytanko moze ktos z Was miał podobna sytuacje.Chce w tym roku wziac slub,ale mam za soba pierwsze totalnie nieudane małzenstwo z ktorego mam niestety kredyty zaciagnete przez byłego męża o wszystkich napewno nie wiem? od 2 lat jestem po rozwodzie wiec wiadomo ze od czasu rozwodu nowe długi byłego męża mnie nie interesuja i nie dotycza ale te za małzenstwa niestety prawnie tak ( dodam ze były mąż ostatnimi laty pracuje tylko na czarno).Powiedzcie mi czy np;komornik moze wchodzic na konto mojego obecnego meża (oczywiscie jak juz bedziemy małżenstwem) i moze mu ściągac długi z mojego pierwszego małzenstwa...jak to prawnie rozegrac ..czy sama intercyza spisana u notariusza nas uchroni czy jakos inaczej sądownie.bardzo prosze o jakiekolwiek info moze ktos był w podobnej sytuacji.dzieki i pozdrawiam

Gość rozdzielność majątkowa
chroni przed długami współmałżonka sprzed ślubu na pewno ,i chyba raczej na pewno twój przyszły mąż nie będzie nigdy musiał odpowiadać za długi twojego byłego ,no chyba że za twoje

Gość malezyjKA
i taka rozdzielność majątkowa mozemy spisac u notariusza

Gość alinka36
polecam stronę na której znajdziecie najtańsze na rynku warunki refinansowania kredytu w przypadku problemów ze spłatą zadłużenia , sa jeszcze instytucje które idą na rękę www.kredytw3min.pl