Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego wzrostu

Jaka waga przy 160 cm wzrostu ??

Polecane posty

hmm co do motywacji to ja raczej mam slomiany zapal ... ale czasem napada mnie taka silna energia na zrobienie cos ze soba ... niestety odchodzi szycbciej niz przyszla:( ale trzeba sie przemoc i powiedziec ROBIE TO DLA SIEBIE! dla mnie motywacja zawsze jest to ze robi sie cieplej i chce sie zmiescic w moje spodnie ... hehe zawsze nosze je w lato, bo wtedy jestem szczuplejsza ... dla mnie to idealna motywacja, bo wisza zawsze na wierzchu dlatego zawsze pamietam o moim postanowieniu:)

ja kiedys kiedys moze jak mialam 18 lat to mialam 48 kg i ta waga sie trzymala niezaleznie od tego ile jadlam ale teraz jestem kobieta no i sie rozrastam na boki.. ja mam chlopaka i razem z nim jem..zreszta odkad z nim jestem zaczelam tyc..on wazy 120kg..(!!!)przy wz181 ma tyle lat co ja..toksyczny zwiazek nieprawdaz?:)

co do picia, to mozna zwykla herbate, tylk oze bez cukry, soki owocowe ale takie jednodniowe, no woda ... lepiej wyrzec sie kawy, alkoholu i papierosow na ten okres, chociaz z tym ostatniom sa najwieksze problemy ... na ta diete zawsze schodzi sporo pieniedzy, dlatego zawsze warto samemu robic cos do jedzenia i picia, bo naprawde mozna zbankrutowac :)

To dobra motywacja, to ja chyba tez wyciągnę sobie z szafy spodnie \"letnie\" i będę codziennie na nie patrzyła, może w ten sposób nie będę musiała kupowac nowych, bo niestety te 6 kg spowodowało, że w to co nosiłam kiedys teraz za nic w świecie nie wejdę.

hmm lepiej nie mowcie nic o facetach :) moj chlopak jak dowiedzial sie ode mnei ze chce przejsc na ta diete to byl strasznie zly, powiedzial ze chce zeby byla taka jak teraz i nie chce zadnego wieszaka :) dodal tez ze mam wreszcie uwierzyc w siebie i przestac miec kompleksy ... hmm przeciez to takie latwe ... hehehe:) ojj oni jednak nigdy nie zrozumieja do konca kobiecych problemow :D

Nataszka, to może do diety zachęć swojego chłopaka, będzie Wam wtedy łatwiej.. Alkohol piję tylko okazyjnie, papierosów nie palę, kawę piję codziennie rano i z nią będę miała największy problem, bo jak nie wypiję, to potem cały dzień boli mnie głowa, więc zrezygnować chyba nie będę mogła.

no ja chcialabym tez jakos ujedrnic cialko, bo jak narazie moja uda i lydki przypominaja \"galaretke\" :)

hmm to troszke mamy probem z ta kawusia :) pijesz pewnie z cukrem prawda?? no i tu bedize najwiekszy problem... chociaz jedna kawa na dzien nie zrobi wiele szkod .. chyba :)

Piję albo gotową 3w1, albo robię sama rozpuszczalną i dodaję wtedy do niej troszkę mleka, i pół łyżeczki cukru.

taaak , no chociaz ja jeszcze kobieta nazwac sie raczej nie moge, hehe:) czyli mamy juz 3 kandydatki na nasza diete, kto wie, moze sie jeszcze ktos dolaczy:)

no to podobnie jak ja, ja tez lubie kawe nescafe 3 w 1 ... a jezeli sama robie to dodaje mleko, ale skondensowane ... ja pije duzo kawy ale jak sie ucze, bo wtedy zarywam noce:( no ale mi bedzie latwiej nie pic niz tobie

chce go zmotywowac ale to nie takie proste..wiesz jak ktos kocha jesc. Juz probowalam go rzucac ale to nic nie dalo. On ma ładna buzie nie jest jakas tłusta świnia oblesna itp., ale chodzi mi o jego zdrowie..pozniej przypałetaja rozne choroby i juz po chlopaku. Moje uda tez sa juk galereta i mam widoczny celulit u mnie nie trzeba nic sciskac widac golym okiem..porazka!!

Postaram się z niej zrezygnować, ale nic nie obiecuję :). Ja kawę nauczyłam się pić na studiach, wcześniej dla mnie nie istniała, no i się uzależniłam. Fajnie, że jesteśmy juz 3 chętne na zmiany, zapraszamy kolejne osóbki :).

no ale widzisz, on cie kocha niezaleznie od tego jak wygladasz ... nie wiem czy on zgodzilby sie na ta diete, bo to jednak byloby nie lada wyzwanie dla niego , niech zacznie od cwiczen, teraz zblizaja sie wakacje, w wolnych chilach idzcie nad jeziorka, na spacerek i zobaczycie ze kika kilogramow pojdzie w sina dal:)

dla mnie kawa nie jest problemem, pije tylko przed sesja..ale lubie od czasu do czasu zapalic, a alkohol to od swięta

Nataszka, u mnie tez go widac gołym okiem, bez naciskania, to mój największy kompleks, nogi mam jak galaretka, niestety. Domyslam się, że ciężko Tobie na niego wpłynąć, ale próbuj dalej. Będzie Jemu trudno, bo z pewnością ma fest rozciągnięty żołądek, ale ludzie z o wiele większą wagą dawali sobie radę.

hmm jak pierwszy raz zastosowalam ta diete, to do mnei dolaczyla moja mam, chociaz nie musi gubic kilogramow, zrobila to dla oczyszczenia organizmu, czyli wylacznie dla zdrowia ... ona takze jest uzalezniona od kawy z mlekiem i z cukrem, jednak pomimo tego schudla prawie tylk osamo co ja, wiec mysle ze twoja kawa nie wiele zaszkodzi:)

zastosuje ta diete dla samego samopoczucia bo zapewne bedzie ono swietne+ćwiczenia..bo na natychmiastowy spadek kg nie licze

ojj zdziwisz sie:) ja przy samej diecie schudlam 5 kilo, a teraz jeszcze do tego dojda cwiczenia ... ojj :) ta dieta naprawde jest bardzo fajna, oczyszczasz organizm wiec tym samym chudniesz:)

Jego niestety nie jest łatwo się pozbyć. Kiedyś zaopatrzyłam się w różny sprzęt do masowania, żele itp., ale po pewnym czasie zrezygnowałam, nie widząc efektu. Wiem, że tu trzeba systematyczności i zaparcia, ale mnie walka z cellulitem przeraża..

Gość dqdwqd
ja mam 30 lat i jestem drobnej budowy ciała, wysportowana, lubię jeść przy 43 (w okresach stresu) czuję się źle, wyglądam może nie chudo (nie sterczą mi kości) ale mizernie choć z ładną talią, przy 45 jest akurat, przy 47-48 wszystko wchodzi mi w brzuch i dla mnie to już za dużo myślę że gdybym więcej trenowała, przy masie ciała do 52 może 53 (i wspomnianej drobnj budowie) wyglądałabym dobrze

mnie tez przerazala, myslalam nawet ze juz nie ma na niego rady, wydalam juz tyle kasy na te wszytskie kremy, zaluje strasznie. w koncu znalazlam tu na forum ten sposob kawowy, ni smarowanie sie cytryna ... przeczytalam salya ta rozmowe no i uwierzylam, nie wiem moze to bedzie kolejna porazka ale warto sporbowac, w sumie to jest dosyc logiczne bo kofeina rzeczywiscie pomaga na celulit:)

ja juz wygrałam kiedys..z krostami bo tego nie mozna bylo nazwac tradzikiem..poszłam do dermatologa i przez 3 lata regularnie stosowałam pare razy dziennie masci i roznych papek na twarz..a dzis mam idealna cere! i nie musze uzywac zadnych pudrow, wystarczy ze maluje oczy i tyle.. a teraz przy odchudzaniu przydało by mi sie tyle motwywacji co wtedy...ach to były czasy:)