Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie moge

Mdłości i biegunka od 4 dni w 39 tygodniu ciąży!

Polecane posty

Gość juz nie moge

Jem tylko 1 posilek dziennie (sniadanie) bo pozniej strasznie mnie mdli i co chwilke latam do wc :O Jakby bylo malo pozniej przez caly dzien mam zgage ze nie moge normalnie funkcjonowac! Tak jest od soboty :( Czy to objawy przed porodem? ...jesli tak to dlaczego trwa to tak dlugo? myslalam ze organizm oczyzcza sie w jeden dzien a juz tyle sie mecze :( Chcialam troszke przyspieszyc porod, tzn isc na dlugii spacer, wziasc goraca kapiel itp. ale nie moge normalnie funkcjonowac. Czy ktoras tez tak miala i niedlugo potem urodzila???

Gość juz nie moge
pomocy

Gość u mnie
u mnie to trwało tydzien - tzn biegunka - przed porodem

Gość ja nie wiem jak u mnie bedzie
ja jestem w 35 tc i poki co sraczke mam niemal cala ciaze:( tragedia normalnie- tylek mnie boli, mam straszne hemoroidy... az strach pomyslec jak mi wszystko wylezie podczas porodu:(

Gość a ja wam zazdroszczę
jestem w 38 tc i dalej mam problemy z wypróżnianiem. Przyznam się że czekam na tę chwilę kiedy mój organizm zacznie się oczyszczać przed porodem.

Gość juz nie moge
...czyli porod juz blisko :D:D:D

Gość jak na moje oko
to oznaki zbliżającego się porodu Życzę powodzenia 🌻

Gość eml
ja mialam tak w 7 miesiacu ciazy, okropna zgaga, nawet w nocy, biegunki-tak ze schudlam prawie 2 kg, ciagle bolal mnie zoladke, co zjadlam albo wypilam to zaraz do wc wkoncu pojecha;lam do szpitala, a tam okazalo sie ze mam zapalenie zoladka-szok przed porodem takie oczyszczanie nie trwa na 100% tak dlugo- max 2 dni, mysle ze te objawy w zaden sposob nie sa zwiazane ze zblizajacym sie porodem radze udac sie do lekarza, ja pojechalam do szpitala, zaraz jak po ostrej biegunce doszly wimioty w nocy, do tego mocne skurcze -myslalam ze urodze normalnie :(

Gość dwwe
zgadzam sie z poprzedniczkami, ja tak mialam na dzien przed porodem.