Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość projektantka-worldsoft

Projektant stron WWW w szwajcarskim systemie Worldsoft

Polecane posty

Zapraszam na spotkanie informacyjne dotyczace współpracy polegające na projektowaniu stron internetowych w systemie CMS szwajcarskiej firmy Worldsoft. Spotkanie jest bezpłatne i niezobowiązujące. Polecam zapisac się na nie na stronie www.ws-konsulting.info Doświadczenie nie wymagane, wymagana obsługa komputera na poziomie podstawowym

jesli macie jakieś pytania chętnie na nie odpowiem. Piszcie...!!!

Gość wlwlwlwlwl
a gdzie to szkolenie i na czym polega ta praca?jakie sa wymagania co do kandydatow?

Jak juz wczesniej napisalam wspolpraca polega na projektowaniu stron w systemie CMs szwajcarskiej firmy worldsoft. Jest to novum na polskim rynku. Poprostu projektujesz strony i do tego otrzymujesz wynagrodzenie od klientow za zrobione strony jak i prozwizje od hositngu z tej firmy Worldsoft. Warunkiem współpracy jest posiadanie certyfikatu na Webmastera CMS ktory mozna nabyc podbywajac szkolenie na webmastera CMS.

ma ktos jakies pytania?

ta współprace można potraktowac jako rozszerzenie usług lub prace dodatkową. ja tak pracuje i szczerze polecam.

Gość monia lukia
Mam pytanie, ile kosztuje takie szkolenie?

To nie jest samo szkolenie tylko cały koncept działalności i samodzielności i na dzień dzisiejszy kosztuje ono 1290 zł ale na spotkaniu promocyjnym podawane są znaczne ceny promocyjne tylko i wyłącznie dla uczestników takiego spotkania. Kwota może trochę przerażać ale są trzy metody na uporanie się z taką kwotą by stała się ona możliwa do zapłacenia: 1. zapłata z góry przed szkoleniem 2. mozliwość rat w systemie ratalnym Żagiel z dogodnymi ratami z możliwością wczesniejszej spłaty z anulowaniem odsetek 3. jeśli posiada Pani status bezrobotnego istnieje możliwość ubiegania się w PUP o dofinansowanie szkolenia w 50% Jeśli ma Pani jakies pytania proszę śmiało pisać. powiem szczerzeze zainteresowanie stronami tworzonymi w tym systemie jest duże bo klienci ktore takie strony posiadaja chwala sobie ten system dlatego bo maja mozliwosc samodzielnej zmiany zawartosci w bardzo prosty i dogodny sposob i nie musza za kazdym razem placic za aktualizacje. Ja tak pracuje i sobie chwale bo oprocz normalnej pensji mam dodatkowo druga dzieki tworzeniu takich stron.

prosze o więcej pytan.Chętnie odpowiem!!!! ;-)

Chyba nie za bardzo rozumiesz ideii za zorbienie strony i umieszczenie na serwerze u kogos nie dostaniesz prowizji a pracujac w tym systemie juz tak i bedziesz ta prozwizje dostawal w euro za kazdym razem jak zorbisz strone i za kazdym razem jak ten sam klient bedzie oplacal faktury za hosting. Strone zorbic wiadomo latwo ale czy bedzie ona prosta w obsłudze??? Watpie bo porownywalam jak sie pracuje w mambo czy joomli wiec wiem. te programy typu open source sa skomplikowane dla kogos kto sie na tym nie zna a w naszym systemie jest inaczej poza tym stoi za tym wielka powazna agencja internetowa a nie nitk jak w przypadku open source

\"te programy typu open source sa skomplikowane dla kogos kto sie na tym nie zna \" Jak sie ktos na tym nie zna, to logiczne, ze kariery nie zrobi wiec taki argument jest bez sensu. Trudno, zeby ludzie ktorzy sie nie znają robili stronki. heh :). Tak czy siak, dla mnie pic na wode fotomontaz. I zdecydowanie wole projekty Open Source. Za nimi stoją uzytkownicy (a nie \"nikt). Poza tym z tego co wyczytałem, za opłacony przez klienta hosting na serwerach Worldsoft, webmaster dostaje prowizje.. tak? A ile za taki hosting (za konto typu basic) sie placi? I jakie parametry ma to konto? (gb, transfer i ilosc baz mysql np)?

Chodziło mi o klientów nie o ludzi którzy tworzą bo jak słusznie zauważyłes cięzko robic strony jesli ktos sie na nich nie zna. klienci mogą sobie zmieniac zawartośc a dzieki temu ze jest to bardzo proste nie maja z tym wiekszych problemow. Nie sadze aby klienci mogli pomoc jesli cos sie stanie a tutaj zawsze moge napsiac do supportu zeby sprawdzili problem i go naprawili. niestety open source nie daje takich mozliwosci.

Nie juz nikt pytan?

Zapraszam na spotkanie. Prosze o pytania jesli wogole takowe są ;-)

Gość połowe pytań opusciłaś
najpierw odpowiedz dokładnie na powyższe

Po to zapraszam wszystkich zainteresowanych na spotkanie informacyjne aby pytania takie jak te zostały odpowiedziane. Jesli ma ktoś zamiar ciągle szukać dziury w całym to nie zawracajcie sobie głowy. Jesli ktoś ma ochtę na spotkanie informacyjne to serdecznie zapraszam jeśli nie to szanuję to i juz. Pozdrawiam serdecznie