Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronisia525

Proszę o odpowiedzi na pare pytań!!!!

Polecane posty

Gość Weronisia525

Po pierwsze czy alkohol w dużych ilościach wpływa na działanie tabetek antykoncepcyjnych. Zastanawiam sie bo lubie imprezy i nawet sporo pije. Jedni mowia ze nie osłabia dzialnia, drudzy ze tak, juz sama nie wiem co mam myslec. A w ogole to gdybym zaszla w ciąze to czy krwawienie z odstawinie nie pojwiło by się??

Hej! a więc tak... Na obniżenie skuteczności tabletek wpływają wymioty, biegunka i niektóre antybiotyki. Także, jak przeholujesz z alkoholem i zwymiotujesz to warto się dodatkowo zabezpieczać... Gdybyś zaszła w ciążę to krwawienie z odstawienia nie pojawiłoby się. Pozdrowionka

Gość Weronisia525
Monisiu ale jestes pewna?? Kurcze naczytalam się róznych rzeczy na forum i teraz wariuje. Przyjmuje regularnie tabletki Logest od prawie 2 lat. ok. 7-8 tyg ostatni raz wspołżylam z chłopakiem z ktorym obecnie sie rozstalam. Mialam zabieg usuwania nadzerki więc przyjęłam dwa opakowania od razu. Potem wystąpiło krwawienie z odstaiwenia. Jednak od wczoraj mam okropne nudnosci, ktore przypadaja w ciązy na wlasnie 7-8 tydzien. Nie wiem czy to mozliwe zebym byla w ciazy? Czy krwawienie z odstaiwnia po ok.5- 6 tygodniach od zaplodnienia mogloby wystapić??

Szczerze mówiąc wydaje mi się, że to nie możliwe. Jeśli brałaś tabletki regularnie to ciąża jest nie możliwa w 99,9%. A może sie czymś stresujesz??

Gość Weronisia525
Nie no nie stresuje sie, zreszta od stresu nie miala bym nudnosci. Ja jestem bardzo przewrażliwiona na yum punkcie. Jak nudnosci beda sie utrzymywac to zrobie test, pozdrawiam

Gość qazsedcgy
krwawienie z odstawinia występuje nawt w ciązy, dlatego kobiety które wpadną przy tabsach, póxniej się o tym dowiadują...wiem coś o tym

Gość Weronisia525
Nie to ze sobie wmawiam, bo akurat nie mialam ryzykownej sytuacji, jednak kazdy objaw wskazujacy na ciaże mnie strasznie nie pokoi. Mam nadzieje ze to cos innego.

Gość Weronisia525
A skąd wiesz?? Spotkalas sie z taka sytuacja??

nie zadręczaj się tak. jak tak bardzo się boisz to zrób test i wtedy się wszystko okaże...

Gość Kwiatki pachnace na lace
moj ginekolog zalecil mi zebym zaczela przyjmowac tabletki poprostu rano. Bo z regoly pije sie na wieczor, wiec rano nie groza mi wymioty i alkoholu tez nie ma juz tyle w organizmie/pozdrawiam