Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmmmmmmmmmmmmmmm

TAJEMNICZE SUKNIE HERMS....

Polecane posty

Dziewczyny, jakie macie doświadczenia z tymi sukniami? Na forum gazeta.pl czytam, że nie wiadomo gdzie szyją te suknie, że są problemy z terminowością zamówienia!!!!!!! Napaliłam się na te suknie bo są piękne choć minusem są kiepskie zdjęcia w necie. Myślałam, że mam jeszcze masę czasu a tu czytam, że nawet 3,5 miesiąca trzeba czekać. Piszcie jeśli macie jakieś info. Bardzo proszę.

Gość teraz takie czasy
ja mierzylam jedną hermsa. Byla o wiele ładniejsza niz w necie. Ale w koncu szyję wg swojego wzoru. W kazdym razie 3,5 mies to najwyzszy czas na zamowienie sukni. Wszedzie trzeba tyle czasu.

Gość Natasza_24
Ja brałam ślub w sukni Herm's:) Zamówiłam 3 miesiące wcześniej, szczególnie na letnie terminy trzeba mieć te 3 miesiące zapasu. Ale panie w salonie z sukniami mówiły że na inne suknie też trzeba tyle czekać. Ja miałam model Sabbia, z podpinanym trenem i byłam zadowolona:) Ale faktycznie zdjęć w internecie nie ma za bardzo, nażywo wyglądają o wiele lepiej.

Natasza---- bardzo Ci dziękuję za wypowiedź. Będzie ok, a czy ona jest szyta we Francji Włoszech czy w POlsce to już mnie nie interesuje tak bardzo. Pozdrawiam serdecznie:))))))

Gość no nie wiem ... nie wiem