Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bevelinka

Poleccie mi najlepsza diete

Polecane posty

Gość bevelinka

Taka, zeby nie byla cholernie skomplikowana, zebym posilki mogla zabierac na uczelnie, zebym nie chodzila na niej glodna i zebym chudla okolo 1-1,5 kg tygodniowo. No pliss musi cos takiego istniec. Niech bedzie smaczna, wtedy przysiegam ze przeprowadze ja od poczatku do konca

Gość bevelinka
No chyba jakos sie odchudzacie? Co daje najlepsze efekty?

Gość bevelinka
:| nie wiedzialam ze istnieje taka dieta :P

Gość ja_a_a_
sama sobie wymyśl. na łatwiznę każdy potrafi. najlepiej żeby można było dużo jeść, tłuste też, i słodycze, nie ruszać się i chudnąć...

Gość bevelinka
ale ja nie chce tlustego ani slodyczy. Nie jestem glupia i wiem ze trzeba sie pomeczyc. Chyba powinnam isc do dietetyka. Chcialabym taki plan jedzenia i jeszcze podane cwiczenia ile i jakie wykonywac. No ale dietetyk to sie usmieje bo nie jestem bardzo gruba i raczej na wizyte sie nie nadaje. Ale przeciez nie bede czekac az w koncu bede miala spora nadwage

Może soutch Beach? wpisz w wyszukiwanie w tematach albo w gogle

Gość bevelinka
Dobra. Postanowilam chrzanic wszystkie diety i zaczac sie zdrowo odzywiac i zaczac cwiczyc. Jesc warzywa i owoce Ograniczyc weglowodany Odstawic slodycze i fast foody Napoje gazowane Pic duzo wody i herbatek I mniej zrec

No najlepiej stosować własną dietke. to co napisałaś i jeżeli bedziesz sie tego trzymać napewno schudniesz:) ja mam podobne załozenie,tyle,że fast foodów raczej nie jem ;) lody uwielbiam ale dam rade plaza tuż tuż;) Od jutra wskakuje na rower,tyle,że musze kupic pąpke:)

ja tez postanowiłam zadbać o siebie,zrzucic kilka kilo. Słyszałaś o szóstce weidera? podobno to świtne ćwiczenia na spalanie tłuszczyku z brzucha. No wczoraj nawet rower napompowałam i po 20-stej nic nie jadłam. Trzeba zdrowo się odrzywiać, hehe łatwo napisać , trudniej to zrobic. Ale dzisiaj do obiadku ziemniaków nie zjem i kawe ogranicze do 1 filiżanki. powodzenia

Gość bevelinka
Ja tez nie jem fast foodow :D No ale lepiej sobie napisac zeby sie na pewno nie skusic. Wlasnie pociwczylam pol godziny Mam zamiar robic tygodniowo 3 godziny cwiczen. Czyli moze byc codziennie po pol godziny. Albo np 3 razy w tygodniu po godzinie :) I do moich postanowien dorzucic jeszcze ze ma byc w ramach 1200 kcal

Gość zrob tak
bevelinko ja doradzę Ci tak: jajka,drob,ryby,zero mlecznych ,warzywa ---tak jedziesz 6 dni,siodmego jesz wszystko co chcesz i od poczatku to samo.Mleczne utrudniają chudniecie dlatego podobnie jak owoce nalezy je z diety wykluczyc,uwazac na buraki i marchew,bazowac na kalafiorze,brukselce,pomidorach,fasolce szparagowej,cukini,rzodkiewkach,salacie,ogorkach i do tego jajka ,mieso,zero mleka ,nawet ciut nie wolno [np do kawy],pic czarną ,nie zabielac

Gość zrob tak
siodmy dzien obżarstwa zapobiega jojo i podkręca metabolizm

Gość belevinka
A ja kiedys czytalam ze nabial pomaga chudnac. Co czloweik to inna teoria ;) Mysle ze bede jadla wszystko oprocz rzeczy niewskazanych i bede jadla mniejsze ilosci

Gość bez pseudonimu5
a ile wazysz? przy jakim wzroście? Moim zdaniem najlepszy pomysł to nie wpychać w siebie jedzenia o każdej porze dnia i nocy, jeśc z umiarem i absolutnie żadnych słodyczy. oczywiście od czasu do czasu ale baaardzo rzadko można sobie zrobić "dzień dziecka" i zjeść coś po północy, albo z dużą ilością kremu np. waniliowego;)

Gość oh yeah - skuteczna dieta
polecam dietę South Beach lub Montignaca, zdrowo i skutecznie.

niedobrze mi się robi jak widzę te tematy o dietach. chcesz schudnąć to jedz MNIEJ i ZDROWIEJ... efekt murowany. nie musisz znać żadnej diety cud.

ja proponuję dietę niełączenia. Schudłam ok. 8 kg w trzy miesiące, dodatkowo piłam herbatki slim figura (oprócz 3 fazy, bo wstrętna jest) nigdy nie byłam głodna, nie było tez problemów z komponowaniem posiłków, liczeniem kalorii i cudowaniem z potrawami. Żadnych napadów głodu, zero chęci na słodycze. No i najważniejsze nie przytyłam po skończeniu diety.. :)

Gość średnia
ma_pe co to jest dieta nie łączenia. Podaj przykłady :D

Generalnie polega na tym, że nie łączy się podczas jednego posiłku białek i węglowodanów. Albo to albo to. :) zainteresowanym mogę podesłać wykaz produktów z podziałem na białkowe, węglowodanowe i obojętne.

Gość mnvdfv dxc
MŻ czyli mniej żreć

Gość do mape
mape mogłabyś przesłac mi tabele z podziałem i podać zasady tej diety,rady i uwagi? kicius19@vp.pl dzieki

Gość monik123
hej do zrób tak---- ile można schudnąć przez te 6 dni jedząc to, co podałaś? a kawke można ze słodzikiem? no i czy olej można używać?z góry dzięki z aodpowiedź

Gość zrob tak
olej -dziennie łyzka stołowa,kawa ze słodzikiem ale bez mleka ;] chudniesz ok 4 kg tygodniowo,warzywa najlepsze zielone