Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek_z_krakowa

Orgazm podczas gwałtu

Polecane posty

Wydaje mi sie, ze nie. Sama lubie wyobrazac sobie gwalt albo bawic sie w lekkie sado-macho z moim chlopakiem, ale prawdziwy gwalt nie ma z tym nic wspolnego. Prwdziwy gwalt to przede wszystkim bol, strach i bezsilnosc. Mysle, ze zadna kobieta nie skupia sie wtedy na samym akcie seksualnym. Chociaz nie wiem tego na pewno, czy to niemozliwe.

Gość czytaczka
Mozliwe czytałam kiedys o kobiecie która w trakcie gwałtu czuła tez podniecenie i miała orgazm.

Gość orgazm jest mozliwy
nawet podczs gwaltu gdyz moze to byc zwykla reakcja organizmu a nie osobiste odczucie ofiary . Gwalciciel zawsze jest kryminalista , nie wazne co czuje ofiara; Gwalt jest gwaltem czyli zbrodnia ;

Nie sądzę, żeby było to możliwe, zbyt duże nasilenie bólu raczej uniemożliwia orgazm. Poza tym u kobiet orgazm łączy się też z psychiką, a nie tylko z czystą mechaniką. I pierwsze słyszę, żeby u mężczyzny wytrysk = orgazm 😭

Gość marek_z_krakowa
No nie wiem nie będe sie kategorycznie wypowiadał ale raczej wydaje mi sie mało prawdopodobne że mozna miec wytrysk nie mając równoczesnie orgazmu. Wydaje mi sie to niemozliwe.

Gość opiekun kluczowych klientów
duze nasilenie olu u niektórych to warunek do przezycia orgazmu = masochiści

Gość hmmmmmmmmmmmmm
a jesli bylby taki gwalciciel ze zwiazalby kobiete, posuwal ja ale jedoczesnie bawil sie jej lectaczka czy zrobil potem minetke bo mialby taka niezapokojona fantazje zrobic dobrze kobiecie ktora sie go boi czy cos... rozne sa zboczenia, wtedy chyba mzliwe ze przezylaby orgazm?

Gość trtr
TEORETYZUJĄC I TO NIE JAKO SPECJALISTA TWIERDZĘ ŻE TO MAŁO PRAWDOPODOBNE, CHOĆ FIZJOLOGICZNIE ORGANIZM MOŻE W ZASKAKUJĄCY SPOSÓB REAGOWAĆ NA STRES I RADZIĆ SOBIE ZE STRESEM, WIĘC I ORGAZMU PODCZAS GWAŁTU NIE MOŻNA WYKLUCZYĆ ZAWSZE JEDNAK GWAŁT POZOSTAJE GWAŁTEM I Z REAKCJI ORGANIZMU NIE WOLNO WYCIĄGAĆ ŻADNYCH WNIOSKÓW

Gość zbawiciel1985
kobieta moze zgwalcic faceta ,wystarczy zwykla pomka erekcyjna za 25zl,facet nie bedzie mial nic do powiedzenia krew zostanie zassana do penisa,przed zdjeciem pompki sciaga sie z niej gumowy pierscien aby krew nie odplynela i facet moze plakac,wrzeszczec ,nic to nie dabedzie to sex bez zgody czyli gwalt

Gość a ja bym chciał
tak być zgwałcony przez kobitkę z taką pompką, mmmmmmmm

Gość Poproś kogoś
autorze, żeby wsadził ci w tyłek bejsbola. Zobaczysz jaki będzie orgazm!

Gość a ja bym chciał
a czy ja mówię o wsadzaniu mi czegokolwiek dziecinko?

Gość Poproś kogoś
To było do autora, czyli do Marka z Krakowa, dzidziuś.

Gość wysmiewczyni
Nie nie jest to mozliwe zeby kobieta miala w tym czasie orgazm. Gwalt sam w sobie jest gwaltem, upokorzeniem i zdominowaniem kobiety co w chwili zagrozenia przejawia sie u kobiety tym ze jesj wszystkie miesnie sztywnieja wytwarzana jest adrenalina a co za tym idzie taki stosunek jest wrecz bardzo bolesny. Miesnie pochwy nie rozciagaja sie i kazde tarcie powoduje u niej bol a czasem i rany. Wiec sam widzisz ze nie jest to mozliwe. Tak dziala organizm kobiety gdy jest zagrozony. A wbrew pozorom fantazje ktore kobiety snuja o gwaltach nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia. Sa to tylko i wylacznie fantazje i zadna z fantazjujacych nie chciala by autentycznego wydarzenia. A zreszta fantazje te dotycza zazwyczaj mezczyzn pozadanych, intrygujacycj, przystojnych nieznajomych i tycza sie raczej dominacji nad kobieta niz samego gwaltu.

Gość eros28

Gość pupa77
Podobno zdarza się to, bo to po prostu fizjologia. Potem taka ofiara jeszcze gorzej się z tym czuje. Psycholodzy mają potem sporo roboty, żeby wyplenic poczucie winy, jakie się z tym wiąże... No i to samo z facetami - rzadko się to zdarza, ale facet też może zostac zgwałcony i dlaczego nie miałby miec orgazmu?

Nie mam pojęcia, nigdy nie byłem kobietą ani gwałcicielem, nawet z żadnym z tych nie miałem kontaktu (świadomie) wiem jednak że istnieje zjawisko syndromu sztokholmskiego lub syndromu ofiary, gdzie zgwałcona/czy w inny sposób ekstremalnie zdominowana osoba utożsamia się z oprawcą i zakochuje się w nim potem. (sam syndrom sztokholmski dotyczył zakładników którzy po uwolnieniu sprzyjali porywaczom i popierali sprawę terrorystów)

pomijam fakt gwałtu homoseksualnego na facecie, ale przecież przemoc seksualna dotyczy także przemocy heteroseksualnej i wymuszeń seksualnych ze strony kobiet

Gość pupa77
"Miesnie pochwy nie rozciagaja sie i kazde tarcie powoduje u niej bol a czasem i rany. Wiec sam widzisz ze nie jest to mozliwe." Nie wiem po co piszecie, skoro się nie orientujecie. Przecież ofiara mogła byc podniecona przed gwałtem, np jakąś myślą. Mogła miec tez okres, wtedy również tego tarcia nie będzie. Orgazm można jak najbardziej miec w czasie gwałtu, bo słyszałam o takich przypadkach. Ale to nie oznacza, że ten gwałt sprawił przyjemnośc psychiczną. Przecież wiele osób opisywało nawet na tym forum, że zdarzało im się to np. podczas silnego stresu, np. na klasówce. Taki stres tez pewnie się czuje podczas gwałtu...

Gość w rozterce i szoku ...02
witam, chciałabym sie podzielić moją historią nie chcę wchodzić w szczegóły bo jestem od 3 tyg w szoku..jade na prochach dlatego chaotycznie bedzie podczas gwałtu mialam orgazm (bardzo glupio mi o tym pisac i to też sprawiło że sprawa nie trafiła na policje) nawet nie wiem czy to był gwałt? zostałam zaatakowana nie chciałam tego ale było okropnie przyjemne i w koncu aż doszłam.... jak doszłam to mnie puścili... (dodam tylko że nie było penetracji w czasie "gwałtu)

Gość Aledonna
Możesz coś więcej napisać? Rozmawiałam kiedyś z jedną dziewczyną, którą zgwałcił jej znajomy. Powiedziała, że w którymś momencie wyrwała mu się bo poczuła, iż zaczyna odczuwać fizyczną przyjemność, taki stan prowadzący do orgazmu. Niestety nie udało się jej uciec bo ją dopadł i dokończył ale orgazmu już nie miała - taki jej mały sukces. Natomiast gwałt psychicznie przeżyła bardzo mocno aż do prób samobójczych włącznie.

Gość acia22
Witam to co wy tu piszecie, to jest dla mnie dziwne,poniewasz ja sama byłam zgwałcona 7lat temu,miałam wtedy tylko 15lat.Bój był tak okropny że nieda sie opisać,zaczełam krwawić więc o orgażmie nie było mowy .To był mój pierwszy raz.Teraz nawet po latach kiedy sie kocham z moim chłopakiem to bardzo żadko mam orgazm poniewasz pochwa ałtomatycznie sie zaciska i mam skurcze.

Gość linioki
acia próbuj analnie, bedzie mejbe lapiej

Gość acia22
to znaczy jak?

Gość linioki
nie wiesz co to znaczy analnie>? w dupeczke :)

Gość acia22
Nigdy w życiu

Gość linioki
co za cenzura :O w d u p e c z k e *

Gość linioki
w takim razie nie wiesz co tracisz :P

Gość acia22
nic przyjemnego nie trace co za przyjemność dawać dupy w dosłownym tego słowa znaczeniu