Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiazki

jakie książki

Polecane posty

Gość ksiazki

Macie czas na czytamnie książek? Jesli tak to co czytacie? co polecacie?

Gość ksiazki
ja lubie koontza. polecam milosnikom thilerow i fantastyki:) "przepowiednia", apokalipsa" "maska""polnoc""zle miejsce"........... "weronika postanawia umrzec" Paulo Coelho "alchemik", "zahir" - ksiazki "pouczajace"- duzo przemyslen- jak dla mnie troche nudne ale mialam niezle przemyslenia przy nich:) ksiazki Masterton- dla milosnikow horrorow Lem dla tych ktorzy lubia fantastyke- ciezka literatura- ja nie potrafie jej czytac:)

temat zamiast nicka:) ja zalozylam temat bo ciekawi mnie co czytacie. czekam na jakas propozycie bo ilez mozna czytac jednego autora. a trudno mi sie zabrac za cos nowego:)

Gość bzzzzyk
Ja czasami czytam wieczorem, jak dziecko zaśnie - uwielbiam czytać w wannie. A czytam prawie wszystko, szczególnie lubię kryminały i sensacyjne.

czytałam ostatnio fajną książkę Eriki Warnbrunn (?) o jej wyprawie rowerem przez Mongolię. Świetna, jak ktoś jest ciekawy innych kultur.

\"Biale zęby\" Zadie Smith-bardzo fajnie sie czytalo:) \"Wysepka\" A. Levy, tez w klimacie imigrantów na obcej ziemi:)

Gość
tylko rano na kibelku a czytam wszystko co mi w ręce wpadnie Rfinko! dobre:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Lubie wieczorami poczytać sobie przed snem. W wannie również, ale to tylko gazety, bo boję się zniszczyć książkę. Lubię fantastykę - Tolkiena, Pratchetta, Sapkowskiego, Pilipiuka... Poza tym Kundera całkiem konkretnie pisze. Ostatnio czytam namiętnie A. Christie - takie czytadełko na dwie godzinki.