Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moniika

Rigevidon

Polecane posty

hej dziewczyny! Mam pytanko... Czy któraś z was bierze te tabletki? jakie sa wasze wrażenia? Z góry dzięki za odpowiedzi:)

Gość rigevidonka
ja je biore i jestem bardzo zadowolona bo nie mam zadnych objawów skutków ubocznych ;)a przy innych czułam sie okropnie

Gość rozowe pudelko
ja tez je boire. niedlugo bedzie juz dwa lata. dobrze sie po nich czuje. nie mam i nie miałam zadnych ubocznych skutkow, a poza tym mają przystępną cenę

No właśnie o to chodzi:) u mnie też nie wywołują żadnych skutków ubocznych.

Gość a u mnie...
zażywałam te tabletki przez prawie 3 lata, tez nie mialam żadnych skutków ubocznych w trakcie jednak po ich odstawieniu prawie 2 lata mój organizm dochodził do siebie. Może tak jest zawsze po odstawieniu?

ja brałam je ponad 2 lata i też nie było skutków ubocznych tzn pojawiły się w trakcie ostatnich 2 mesięcy wiec odstawiłam teraz czekam na 3 cykl po odstawieniu a 2 poprzednie były w porządku

Gość rigevidonka
ja sie tylko boje ze nie jestem dobrze zabezppieczona ale skoro biore regularnie to chyba nic sie nie stanie???;)

Jak się bierze regularnie to jesteś zabezpieczona i nie masz się czego bać...:)

ja tez biore ale pierwsze opakowanie... piersi bola:( mam nadzieje,ze nie urosna... juz i tak mam duze:) a libido zwiekszone heh... tak to nic...:) ale oby ten bol piersi przeszedl:(

Gość zabaweczka mała
tez biore rigevidon i nie mam zadnych skutków ubocznych poza tym ze cera sie jakos nie poprawia:(

no właśnie mi też się nie poprawia:( a powiedzcie dziewczyny jak to jest u was z bólem brzucha podczas krwawienia.