Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Korci mnie, żeby

Polecane posty

ukłuć tego obleśnego żółtego pająka z długimi cieńkimi nogami igłą, ciekawe czy przeżyje :P Piszcie, czy mam tak zrobić czy nie, potem podlicze głosy za tak i głosy za nie i podejmę decyzję :P

taki żółtobrązowy, to chyba jest kosarz ścienny a nie pająk, sprawdziam w takiej książce. P.S. Mieszkam w Wodzisławiu Śląskim :P

Gość ukłuj go
ukłuj!!!

Gość katarzyna II caryca
Pacnij go laczkiem :P

Gość urwij nozke
ale najpierw sobie a pozniej pajakowi hihihi

Prześledziłem tą kwestie w google. Pająk ten może sie zwać \"prefectus oplucijus\" . Po po nakłuciu może siknąc ci w oko jadem. Po zakażeniu jadem będziesz widzieć na okragło męskie ***** . Ponoć to uwielbiają. :o

Myrevin, ale takiego pająka nie ma, no chyba, że zrobiłeś jakąś literówke :P

Gość opal55
Leonora - czy ty tutaj siedzisz calymi dniami :P

Gość
albo przypal mu oko papierosem 🖐️

Jak mówie, że chce go ukłuć, to chce go ukłuć 😠 Jak go dotknę fajką to podejrzewam, że cały się spali :P opal55 --> nie, wątpie, żeby łączny czas mojego przebywania na tym forum dziennie przekraczał godzine. Po prostu wchodze tu na chwile o róznych porach, tak trudno to pojąć? P.S. Lauren, czy ty przypadkiem nie masz do mnie, a dokładniej do tego, że pale jakieś wonty?

Gość zjedz tego
pająka :P

😡 A możemy wbić Cię na pal? Pewnie to takie FAJNE uczucie, jak penetruje Cie kawal drewna, potem rozsadza klatke piersiowa, trzeszczą zebra... potem tylko podziwianie widoków pozostaje:>

Gość
gowno prawda z tym szczesciem :O laza za mna codziennie i zadnego szczescia nie zauwazylam :O

Gość
a dlaczego piszesz do mnie zawsze LAuren :O

Bo jakoś tak mam, że jak nie patrze na ekran coś pisząć, to za późno puszczam Shift, tak samo zamiast \"nie\" piszę \"nei\" i musze to zawsze poprawiać 😠 Czipsuś 😠 Nakłuć Cie igłą? 😠

Gość
no ale na liscie gg tez masz mnie tak zapisana :O

Ktoś kto kręci się za mną po pokoju twierdzi, że coś takiego jest możliwe tylko jeśli sie ma specjalny program. Lauren, wiez, że włamywanie się komuś na gg jest nielegalne? :-o :P

Gość
leonciu :O a kto ostatnio wkleil tu zrzut ekranu z nasza rozmowa na gg he? :O:P

Aaaaa, trzeba było tak od razu :-o :P Przez ciebie jestem teraz skazana teraz na wysłuchiwanie pierdolenia o metodach hakowania gg 😭

Gość
:D od kiedy wyhakowalam hasla do nikow moderatorek mam kompletny zakaz hakowania :P

oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go oczczędź go mam nadzieje, że głosów na nie bedzie więcej ;o