Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kim jestem... żoną

Sposób na męża - nie mam ochoty na seks...

Polecane posty

Gość Kim jestem... żoną

Od trzech miesięcy spotykam się z kimś... najgorsze jest to że nie mam ochoty na seks z mężem... Myslicie że dobrym sposobem na unikanie współżycia jest kłótnia??? Kłócę się z nim z byle powodu i mam spokój na kilka dni.... ból głowy nie działa hihihihi Czy spor

Gość kkkkkkkkkkkkkaaaaasssssiiiiiia
"od trzech miesiecy spotykam sie z kims..." Ma sie rozumiec, ze go zdradzasz???

Gość Kim jestem... żoną
takkkkkkkkkk

Gość bez pseudonimu5
ups, może się rozwiedź a nie psuj mężowi i sobie przy okazji życia....mamy niestety tylko jedno......

Gość aga22222222222222222222
ja mam jeden sposob , u mnie dziala wysmienicie do lazienki wchodze zawsze ostatnia i siedze tam jak dlugo tylko moge ..... wracam a on juz slodko spi :)

Gość zagubiona miedzy szlakami
oj... tez to dobrze znam... U mnie za to jest taki problem, ze 6 lat po slubie ani razu nie bylo mi nat naprrrrrrrrrrrawde dobrze z mezem... nie mam juz ochoty probowac... bo po co? nigdy nie jest mi dobrze, a maz mowi "przepraszam, ze to juz" i wychodzi do lazienki :( Ma gdzies to, jak mi jest:( A ja po prostu pragne tego, ale juz nie z nim...

no i tez robie, tak jak moja poprzedniczka... zazwyczaj przed snem dlugo jestem w lazience...

Gość slucham ale....
zagubiona miedzy szlakami .... niech zgadne, a przed slubem zgrywalas cnotke nie wydymke, skoro dopiero po slubie sie dowiedzialas ze nie jest ci z nim dobrze? a moze jak tak bys sie wziala z nim do roboty to juz dawno by moglo byc dobrze, a nie po 6 latach na forum sie wyzalac :o

Gość Kim jestem... żoną
A może gdyby Twój związek był ok to nie mówiłbyś o niej "moja była" wina leży zawsze po środeczku.... dzięki dziewczyny... fajnie że nie jestem sama

Gość slucham ale....
to wytlumaczcie mi po co sie z nimi wiazalyscie i slub bralyscie? zeby na tym forum nie pisac jak to samotne jestescie bo nikt was nie chce i lepiej sie pochwalic ze "zdradzam"? ale zalosne jestescie :o

Gość Kim jestem... żoną
Do słucham ale... wiesz zobaczymy jak ty będziesz ładenych parę lat w związku i nic nie będzie jak dawniej.... jak przed ślubem... żałosne ale prawdziwe... za dużo filmów o miłości oglądanie a tu same życie

Nie ważne jakie macie powody, liczy się sam fakt, a ten jest taki że się kurwicie. I nieusprawiedliwiajcie się, bo jest jak piszę. Jak nie chcecie się kurwić to weźcie rozwód i tyle. Ale wam kurwienie się jest na rękę. Tylko prawda w oczy kole.

Gość mermaid
Jak bedziesz taj jak ja 12 lat po slubie to pogadamy.Moj maz tez specjalnie sie nigdy nie staral 2-3 minuty i po sexie.Jemu bylo dobrze mnie nigdy!A potem zdziwiony ze mam kochanka.Moj sposob na ucieczke od sexu przed snem?Symuluje bol glowy ,kregoslupa albo potworne zmeczenie.Czasem celowo doprowadzam do klotni wieczornej zebysmy poszli spac pokloceni.A okres to mi sie przeciaga do 8 dni.Hahaha

Gość slucham ale....
uzurpator_na_maxxa ...dokladnie. "Symuluje bol glowy ,kregoslupa albo potworne zmeczenie.Czasem celowo doprowadzam do klotni wieczornej zebysmy poszli spac pokloceni.A okres to mi sie przeciaga do 8 dni.Hahaha" i jeszcze sie z tego cieszy :o o bossssshhheee :o to wie za masz kochanka? :o powiedzcie mi ....rozmawiac ze soba nie umiecie i zadbac o pewne sprawy i "popracowac" czy rozstac sie nie umiecie?

Jak juz to samo zycie... ehh Tak sie sklada, ze ja jestem w zwiazku od 9 lat, w tym 7 po slubie i jest miedzy nami poprostu super- rowniez w lozku, a czesto poza nim ;) Wydaje, mi sie, ze wszystko zalezy od tego czy partnerzy miedzy soba potrafia sie dogadac, jak blisko sa ze soba no i od temperamentu obojga. Ja tez sie zastanwiam jak pare osob powyzej- jak bylo przed slubem? Nie wierze, ze tak nagle sie to zmienilo. Moze ty powinnas kolo meza odpowiednio sie zakrecic a nie bzykac sie na boku, a jesli nie odpowiada ci zwiazek z nim lepiej sie rozwiedz. Szkoda zycia...

popieram wypowiedz Kim jestem... zona. Juz nie jest tak jak przed czy po slubie... Maz sie nie stara, bo przeciez ma zone, to po co? A Wy facecie, ktorzy na tutaj tak kazanka prawicie... Idzcie sie przespac. Ale przespac. MOze Wam sie przynajmniej przysni jakas kobieta i bedziecie w lepszym humorze. Jakie mam BMI? nie chce mi sie teraz liczyc. Powiem tylko, ze mam 168cm wzrostu i ok 51kg. Do trzedziestki mi jeszcze troche lat zostalo. Tu nie chodzi o atrakcyjnosc, bo na to nie narzekam. Anie na powodzenie u facetow tez nie. I narazie nie poszlam do lozka z zadnym innym facetem... Problem w tym, ze wlasnie przez te "nieudane" dla mnie wspolzycie nie pozadam juz meza, chociaz na sex mam ochote i to OGROMNA...

Gość kfnkwhowjroe
I to przez takie kurwy jak wy !!! , sa zdrady. Dlaczego sie oburzacie ze ktos was nazywa kurwami !!! bo tym jestescie !!! Jak wam tak zle to sie rozwiedzcie ale po co no nie ? 10 kazdego miesiaca maz da kase > OJ jestescie takimi kobietami

Maz da kase? Nie musze chyba uprawiac sexu na dowod milosci... A co jak ja go kocham? Daj spokoj z tym ku... i ku... Prawde mowiac to faceci, ktorzy tak oceniaja kobiety, nie probujac nawet zrozumiec sa prawdopodobnie zakompleksionymi przypadkami wysokiego seksizmu... Pozdrawiam biedaczkow takich... niezaspokojonych :) Hahaha...

Gość wrrrrrrrrrrr
"Do trzedziestki mi jeszcze troche lat zostalo" "6 lat po slubie" no tak :) to wszystko wyjasnia :) zlapalo sie meza ledwo po 20 i sa skutki. wszystko jasne.

Gość kfnkwhowjroe
jestem kobieta i takie mam zdanie o takich kobietach jak ty!!!!

Gość indovina
A czemu nie zaproponujecie swoim mężom, żeby sobie kogoś znaleźli?

Gość kfnkwhowjroe
bo to tchorzliwe kurwy!!!, ale ten sie smieje kto sie smieje ostatni , a zycie jest dlugie, a sasiadki wscipskie!!

Gość bkurhg jwng
Dziewczyny, jestem 8 lat w związku, 3 lata po ślubie. Nie rozumiem tekstów w stylu: po kilku latach wszystko się zmienia itp. Nie kochasz męża to go zostaw, macie paskudny sex? To z nim o tym porozmawiaj. Idźcie do specjalisty. Nie wiem, czy wiecie, ale jak facet długo nie ma kobiety to potem szybko "kończy". Jest tyle możliwości, sex to nie tylko penetracja, jeśli nie zadowala Cię tak to niech spróbuje inaczej. Nie rozumiem, jak można zdradzać męża/żonę i jeszcze z satysfakcją o tym pisać.