Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kerstin

Od paru dni mam bóle przypominające menstruacyjne skórcze macicy,co to może być?

Polecane posty

Gość kerstin

nie są to tak silne skórcze, i nie czuje ich cały czas, pojawiają się kilka razy dziennie, są dość lekkie i kirótkotrwałe ale denerwuje mnie to strasznie, nigdy się to nie zdarzało wcześniej. Zwykle mam takie na dzuien przed i wtrakcie okresu, dziś jest dopiero 20. dzień cyklu, wiec do niczego to nie pasuje. Oprócz tego przez ostatnie pare dni miałam też dziwne bóle podbrzusza.. O czym to może świadczyć?

Gość ulka27
Okres możesz dostac wczesniej o niczym złym to nie swiadczy. Moze miałałś jakies napięcia , stresy itp. jeśli nie to może jakies problemy jelitowe. zastanów sie czy nie brałaś jakichs leków a moze piłałs jakieś ziólka ?? trzeba se zastanowic co zrobiłałs ostatnio innego niz zwyle!!! To moze byc jakas błachostka. Pozdrawiam

Gość kerstin
hmm a co mają do skurczów macicy bóle jelit? bo ja mam rzeczywiście bóle jelit dość często ale teraz to inaczej jest. no i to raczej nie jest tak przedokresowo, bo zawsze dość szybko po takich bólach dostaje, teraz jest inaczej.. nie piłam nic, leków też nie, wszystko normalnie.. :(

Gość kerstin
kurcze, boli coraz bardziej :O :(

Gość magda ww
mam to samo i nie wiem od czego to moze byc boli mnie podbrzusze czasem mam uczucei jakby mi ktos szpilki tam wbijal:/

Gość bkurhg jwng
ja miałam takie skurcze na początku ciąży.

Gość magda ww
u mnie ciaza jest niemozliwa mialam miesiaczke 27 marca i od tego czasu nie mialam stycznosci z facetem

Gość uuuuuuuuuuppppppppppppp

Gość kerstin
no u mnie to też co najwyżej ciąża urojona :D ale serio zaczyna mnie to niepokoić.. :(