Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jackpot79

Mam już wszystko oprócz...

Polecane posty

Kosmetyków dla mojeo dziecka.Sama niewiem na co się zdecydować.Teraz taki duży wybór na rynku...Przy pierwszym dziecku..a było to 6 lat temu(niecałe),kupowałam do pupy husteczki Nivea(i teraz też je kupiłam).....pampersy (i teraz też),do pupy mam już kupiony bepanthen bo super się sprawdził przy synu i moich pogryzionych sutkach,ale niewiem jakie kodmetyki do kąpieli.Przy Mikołaju było Oiltum ale dlatego ,że miał od urodzenia skaze i bardzo suchą skóre,a teraz...????Doradżcie coś dziewczyny.Nie musi być to najtańszy produkt ,ale też nie taki z najwyższej półki.Zależy mi na płynie typowo dla noworodka.

Gość juzzzzzzzzzzzz
ja jestem b zadowolona z novea a dokladnie olejku do kapieli, po nim nie musialam dodatkowo balsamowac malego, skora jak po oliatum ale nie wiem od ktorego jest miesiaca dozwolony dla noworodka wystarczy mydlo (bambino, nivea) + oliwka polecam u nas w szpitalu polecaja bambino odradzaja johnsona, bo uczula ponoc

Gość yxyxyxy
Polecam Bübchen, Hipp

No właśnie,a puder jest konieczny?Przy Mikołaju nie używałam.A sudokrem mam taki malutki (dostałam od mojego ginekologa w wyprawce) żeby mieć na wszelki wypadek.