Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gami

plamienie, bol jajnikow a ciaza, czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość Gami

Postanowilam do Was napisac, bo sie bardzo martwie i nie mam pojecia co sie ze mna dzieje. Bardzo chcemy miec dzidziusia. W styczniu odstawilam tabletki, zrobilam badania - toksoplazmoze, cytomegalie, morfologie. wszystko wyszlo ok. Zanim zaczelam brac tabletki to mialam bardzo nieregularne cykle, raz bardzo krotkie innym razem bardzo dlugo musialam czekac na miesiaczke. Po odstawieniu tabletek wygladalo na to, ze jest wszystko dobrze. Dwa pierwsze cykle byly normalne. W marcu mialam bardzo dlugi okres, trwal 9 dni. Dwa dni po tym kiedy sie skonczyl czulam bol w dole brzucha przypominajacy owulacyjny. Po nastepnych 2 dniach pojawilo sie slabe plamienie, trwalo 16 dni. Przez caly ten czas mialam objawy jak przy okresie. Plamienie ustalo. Najgorsze jest, ze od tego dnia kiedy pojawilo sie to plamienie czuje ciagly bol w dole brzucha. w przyszla srode mam wizyte u lekarza, ale ciagle sie zamartwiam, co sie dzieje. Moj maz ma nadzieje, ze to moze byc wczesna ciaza. Ja jednak sie obawiam, ze to niestety nie to... Czy ktorejs z Was przytrafilo sie cos podobnego? Pomozcie.

Gość julusiaM
ja po odtsawieniu mialam wielki cyrk ciagle plamienia + bole brzucha neistety u mnie to ciaza nie byla dopiero gin wyregulowal mi cykl, bo jak okresu nie bylo juz 45 dni, a tu ciagle bole i plamienia (sama myslalam ze to ciaza) dopiero po 8 miesiacach zaszlam w ciaze i urodzilam synka mam nadzieje ze u Wasto jednak ciaza pozdrawiam

a ja po odstawienia tabletek mialam wielki cyrk po ok 2 miesiacach, włosy zaczeły mi tak wypadac, iż myslałam ze zostanę łysa. hormony ustablilizowały sie po ok bagatela 9 miesiacach i dopiero po 2 latach zaszłam w ciążę

wydaje mi sie ze to zwykle zaburzenia hormonalne..przykro mi....albo zapalenie jajnikow.idz jak najszybciej do lekarza bo zanim zajdziesz w ciaze lepiejzebys mila to wyleczone. zycze powodzenia.

Gość Gami
Dziekuje Wam za odpowiedz. Z tego co wyczytalam to wynika, ze tymi talbetkami moglam wyrzadzic sobie wielka szkoda, stad te klopoty. Szkoda tylko, ze nie wiedzialam o tym, ze tak moze byc zanim zaczelam je bracv :((( {Poczekam co powie lekarz i miejmy nadzieje, ze kiedys nam sie uda miec dzieciatko. Tak bardzo mi sie ono marzy.

Nie nalezy przesadzac. Są kobiety, które po odstawieniu pigułek natychmiast zachodza w ciązę. Kazdy organizm jest inny, pamietaj o tym i nie martw się. :-)