Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koko69

kupie lub przygarne kotka z kielc

Polecane posty

witam wszystkich chcialabym kupic kotka nie musi miec rodowodu podobny do rosyjskiego chodzi o cene tak do 300 zl .jesli ktos moze mi pomoc to moj nr gg 10439104

od miesiaca szukam i jakos nie moge znalesc ale licze na to ze alebo zaczna sie kocic albo znajdzie sie ktos dobroduszny kto dam mi pod opieke kiciusia

Gość śliczny kocurek
..... mam 40 lat i może mnie zechcesz, nadaję się i lubię się łasić :)

bylam ale nie ma malych kotow a chce malutkiego zeby przyzwyczaic go do zwierzat ktore obecnie posiadam.

a ogloszenia w gazetach lokalnych, zawsze jakies sa i czesto male kociaki, tylko nie wiem czy to teraz ten okres kotow na kocenie sie ;)

w sumie w marcu sie koty marcuja wiec cos moze wreszcie sie okoci gazety sprawdzam tez czesto anonse itd

hallo nikt nie ma do sprzedania kotka? najlepiej rosyjskiego lub tego typu krotkowlosego.

no naprawde nikt nie ma kotka na wydaniu?nie musi byc z kielc byle ktos by wyslal zaplace koszt przesylki

Oddam w dobre ręce ok.4 miesięcznego, bardzo ciekawie umaszczonego kocurka. Jest wyjątkowo energiczny, ciekawy świata i ufny w stosunku do ludzi. Poprzedni własciciele pozbyli sie go, wyrzucając z samochodu, mimo to, wciaz domaga się milosci ze strony czlowieka. Korzysta z kuwetki, lubi dzieci i chetnie bawi sie z innymi kotami. Przyzwyczajony został do mieszkania w bloku wiec domek z ogrodem nie jest konieczny. Zainteresowanym wysle zdjecia i odpowiem na pytania.

Oddam w dobre ręce ok.4 miesięcznego, bardzo ciekawie umaszczonego kocurka. Jest wyjątkowo energiczny, ciekawy świata i ufny w stosunku do ludzi. Poprzedni własciciele pozbyli sie go, wyrzucając z samochodu, mimo to, wciaz domaga się milosci ze strony czlowieka. Korzysta z kuwetki, lubi dzieci i chetnie bawi sie z innymi kotami. Przyzwyczajony został do mieszkania w bloku wiec domek z ogrodem nie jest konieczny. Zainteresowanym wysle zdjecia i odpowiem na pytania.