Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukochany Swojej Najdroższej

Skąd tyle niezrozumienia i złośliwości?

Polecane posty

Ukochany....----> Jeśli zadajesz tak glupie pytania to slabo to o Tobie świadczy. A z glupoty też się rodzą złośliwości i brak zrozumienia, więc powinieneś wiedzieć?

Ukochany! Skomentuję wreszcie, bo mnie nerwica bierze. Nie przemówisz do... jakby to nazwać... ciemnoty. Są tu ludzie, którzy traktują pewne sprawy poważnie, a przede wszystkim SZANUJĄ drugą osobę i drągi, które przychodzą tylko się POWYMĄDRZAĆ i POBAWIĆ. Nie trudno zauważyć, kto tak naprawdę jest...... delikatnie mówiąc PRYMITYWNY. Moja ocena Ciebie byłaby subiektywna, więc tylko temat skomentowałam. Mimo wszystko podziwiam, że jesteś i są ludzie, którzy RUSZĄ ŁEPETYNKĄ czasem, a nie skazują mózg na przedwczesną emeryturkę. :*

Jest to pytanie z serii - \" a skąd się biorą ludzkie poglądy?\" \" a czemu pani w sklepie jest niemila?\" Odpowiedzi są i banalne i złożone. Mam Ci wymieniać powody ludzkiej złośliwości i uprzedzeń na forum? Pytanie malutkiego, 'niewinnego' chlopczyka :o - "czemu oni mnie szczypią, mamo?"

Ja bym zostawiła temat po prostu do poczytania. Komentarze nie mają większego sensu, ponieważ te WREDNE TYPKI stąd i tak tego nie zrozumieją, a osoby, które COŚ SOBĄ REPREZENTUJĄ wiedzą to i pewnie uśmiechną się serdecznie po przeczytaniu tematu. Raz jeszcze buźka :*.

Hallo... \" Przyjęcie.\" nie widzisz, że zniżasz się do poziomu: \"jestem kretynem, więc inni też są kretynami\"? Dla rozjaśnienia \"oceniania innych swoją miarą\". Jestem dorosła, \"Ukochany\" także i są ludzie, którzy nigdy nie pogodzą się z wszech-panującą ZŁOŚLIWOŚCIĄ - jeśli Tobie odpowiada ten cały syf, grzeb się w nim - ja wolę poczytać poważne problemy, często luźne tematy, udzielić poważnych rad, podzielić się z nimi spostrzeżeniami. Boli, nie?

Interesuje mnie odpowiedź na to pytanie, nie inaczej. Ludzie są różni, każdy ma inny cel w byciu złym lub dobrym. Czasem warto rozszerzyć swoje horyzonty :). _____________________________________ Dziękuję Owieczko - odwzajemniam :* _____________________________________

Niewinna Owieczka ----> ( tak na marginesie, alodki nick) plujesz jadem, bo urazilam Twojego guru, czy o co Ci chodzi? Zniżacie się wy do marnego poziomu zadając takie pytania. Ja nie pochwalam chamstwa i złosliwości, ale wiem skąd ono się bierze, tak jak nie pochwalam prostytucji, co nie zmienia faktu, że istnieje i będzie istniala; ale też z grubsza można określić skąd sie bierze - odpowiedz na to jest taka jak na pytanie w temacie : i banalna i złożona. Nie prowadzimy tu studiow socjologicznych nad genezą chamstwa lub prostytucji, to forum erotyczne, wiec odpowiedz będzie banalna raczej. A pytanie nie brzmiało \"Czy lubicie zlośliwości?\" , tylko \"skąd one sie biorą\". Czytanie ze zrozumieniem - przydatna rzecz ;) :)

Jak na razie Ty się zniżasz, skoro prostych rzeczy nie potrafisz odczytać inaczej niż atak na swoją osobę. Ja wiem - to kompleksy, ale nie lecz ich na innych, bo to może sprawić przykrość! Nie guru, nie guru, a mój ... ... ... a zresztą :) Przykro się robi czytając takie komentarze. Ty atakujesz nie okazując zrozumienia, nie wspominając, o tym, że wypowiadasz się nie na temat. Więcej nie komentuję plwocin nienawiści..

Ehkem... Jeśli nie poznasz skąd się bierze złośliwość i nie będziesz jej piętnował to jest równe z Twoją akceptacją na nią - proponuję rozruszać troszkę procesy myślowe ;). Wiem, że jest późno, ale to nie zwalnia z rozumowania tekstu czytanego. I popieram Niewinną , sam plujesz jadem odwracając kota ogonem, żeby tylko błysnąć, jaki to jesteś mądry i wiesz lepiej. Każdy ma swój punkt widzenia, szkoda, że tego nie szanujesz tylko obrażasz. Sam zacząłeś obrażać, dalej to ciągniesz, więc rzeczywiście lepiej będzie w ogóle nie czytać Twoich wypowiedzi. Wiesz, co to roztwór nasycony? Za pewne...

Niewinna ---> \"plwocin nienawiści\"? :D:D:D W życiu się tak nie uśmialam :) Słowo guru bylo uzyte z przymrużeniem oka, bo łasisz się strasznie i ekscytujesz jakby było czym :) Nie atakuję NIKOGO, stwierdziłam tylko, że pytanie jest glupie --- więc kto tu ma kompleksy?:) Nie widzę też nigdzie ataku na siebie, bo prostu irytują mnie takie banały :o

Gość jak tu czarno OOOO
moim zdaniem pzejecie po prostu prowokuje :/

Nie dogadamy się widzę, nie lubię zarozumialstwa... Pisząc o kimś, że jest, jak małe bezmyślne dziecko i zadaje głupie pytania - no rzeczywiście nikogo nie obrażasz. Gratuluję podejścia. Oj śmieszną nas rzeczy, których nie rozumiemy. Czemu mam się nie łasić do swojego Ukochanego ;)? Ty się nie łasisz?

Gość jak tu czarno
dalej dalej po mordach :P :P :P :P :P :P

Miałaś rację :*. Zostawmy to w spokoju. Każdy ma własne sumienie, nie musi leczyć go tutaj. _____________________________________ do pomarańczowego/ej - wiesz, kiedy wyczuwam prawdziwą nienawiść i wywołują się we mnie pokłady agresji? Kiedy mi ktoś Największy Skarb mojego skromnego życia obraża. Wtedy leję po łbie :D

Gość dziś pytanie dziś odpowiedź
jak widać mozna spokojnie i sympatycznie sobie popisac

Ech... Po pierwsze - \"zaczełaś\" jak już - jestem kobietą. Po drugie - \"Jeśli nie poznasz skąd się bierze złośliwość i nie będziesz jej piętnował to jest równe z Twoją akceptacją na nią - proponuję rozruszać troszkę procesy myślowe\" - ja wiem skąd ona się bierze, więc nei muszę o to pytać na kobiecym forum erotycznym - proponuje : rozruszaj swoje:o Po trzecie - \"Każdy ma swój punkt widzenia, szkoda, że tego nie szanujesz tylko obrażasz. \" - Ja nie krytykuję punktu widzenia, tylko glupie pytania, może trochę agresywnie, ale mnie irytują :) Po czwarte - smieszy mnie to, że nie czytacie innych postow, tylko piszecie w kółko to samo. I ostatnie - zanim użyjesz jakiegoś slowa, ktorego pisowni nie jesteś pewien, sprawdz to w slowniku. Zapewne Ci się to przyda. A potem pisz o inteligencji i wymądrzaniu się:o Choć to, że nie podobają mi się blędy ortograficzne też świadczy o tym, że się wymądrzam, wiem :D

Akurat z ortografią jestem \"za pan brat\", więc błędy sporadycznie mogą występować, choć i w to wątpię. Nie czytasz, co piszę, nie rozumiesz tego i po co prowadzić tę konwersację (tak wiem, za mądre słowo, jak na takiego \"chłopczyka\", jak ja)? Bez sensu. W koło powtarzać to samo, skoro i tak nie zrozumiesz.

Niewinna ---> jak to Twój, to łaś się na zdrowie :) Ale nie zwalnia Was to nadal ze ślepych ataków, Ukochany - zlejesz po glowie jak będziesz umiał mądrze odpowiedzieć w dyskusji. Zaczynając od czytania tego co napisał oponent.

Gość dziś pytanie dziś odpowiedź
dajcie spokoj :( jeden normalny temat, który chętnie sie czyta (nie jestem osamotniona, czyytalam wszystkie poprzednie) i tu musial wejsc jakis narwaniec?

\"Akurat z ortografią jestem \"za pan brat\", więc błędy sporadycznie mogą występować, choć i w to wątpię.\" - to sprawdz pisownię wyrazu \"zapewne\" :P Co powtarzasz w kólko? Ze nie wiesz skąd tyle zlośliwości? Wyjaśnic Ci?

\"Przyjęcie\": jak nie wiesz, o co chodzi to mam prośbę, nie wtrącaj się ze swoimi mądrymi uwagami. Nie odbieraj tego jako ataku na swoje ego, jak poprzednich, okey? (to było odnośnie lania) \"dziś pytanie dziś odpowiedź\": nie moja wina :( \"Ukochany...\": mówiłam daj spokój, nie wygrasz z kimś kto chcę tylko i wyłącznie postawić na swoim nie dopuszczając innych racji do głosu. Miłej nocy wszystkim, buźka Kochany :*, po południu chcę Cię widzieć z powrotem w domu!

I tylko na tyle Cię stać? Na jeden wyraz \"zapewne\"? Owszem bardzo często stawiam odstęp, z przyzwyczajenia od \"na pewno\" - ale wybacz to pewnie ujmuje mojej inteligencji :D. Nie, nie będę powtarzał w kółko ludziom, którzy mają klapki na oczach, widzę, że to nie ma sensu. ______________________________________ Tak Owieczko :* Tobie także przyjemnych snów.