Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrencja

po czym BŁYSZCZĄ WŁOSY??????????

Polecane posty

Gość katrencja

zeby były takie jak na reklaamch...mam bardzo dobra prostownice i pomimo to iz sa proste (w koncu) to nie maja połysku... jakich preparatow uzywac??

Gość feher
Podobno po jedwabiu do włosów.

Gość katrencja
mi jedwab nie pomaga ...przynajmniej ten faurka czy jakos tak ...nie za bardzo :(

Gość na reklamie błyszczą włosy
po photoshopie czy innym czymś do obróbki.. nigdy włosy tak nie będą lśniły, to sztuczne.

Gość a jaaa
a ja mam ciemne dlugie wlosy i uzywam jedwabiu bioslik i moje wlosy sa bardzo blyszczace,ale tak naprawde za wyglad wlosow decyduje tylko to co jemy ,powiem wam ze tluste mleko bardzo pomaga na kondycje wlosow i szybciej rosna

Gość Olik
E tam dziewczyny, najbardziej blyszcza jak przed umyciem natrzec nafta kosmetyczna, a po umyciu splukac bardzo zimna woda , ewentualnie z sokiem z cytryny. Mozna oczywiscie kupowac nablyszczacze- sa dostepne w spray-u, np joanna, albo w plynie, krople rozetrzec, ale uwazam ze jest to nablyszczanie sztuczne- na wielkie wyjscia. A na codzien beda sie blyszczec na stale od naturalnych rzeczy jak powyzej.

Gość Nelisia
Ja przed myciem wcieram naftę, ponieważ moje włoski mają tendencję do wypadania, ale słyszałam, że nafta nabłyszcza, po myciu i suszeniu prostuję je prostownicą i na koniec kropelka jedwabiu biosilk roztarta w dłoniach i naniesiona na włosy (z tym ostrożnie, jak będzie jej za dużo to włosy będą przyklapnięte) i ślicznie się błyszczą. Dodam, że mam bardzo ciemne włosy, niestety to nie jest mój naturalny kolor, farbuję je Londą (Ciemny brąz), po tej farbie jest bardzo ładny połysk, ale wiadomo, że po jakimś czasie od farbowania trzeba mu troszkę pomagać ;) Pozdrawiam :)

Gość być chwile
brylantyna, odzywki z jedwabiem, jakas bomba witaminowa i nfta kosmetyczna

Gość Eeeeeeeee
A płukanie z odrobiną octu pomaga? Tylko nie wiem co z zapachem...

Gość tra ta ta ta a
a mnie błyszczą jak przysłowiowe 'psu jajca'.... po olejku jojoba.... owszem pomaga płukanie w occie, siemieniu lnianym, robienie masek z olejku rycynowego czy kokosowego, a także sera z jedwabiem hydrolizowanym, czy żelem aloesowym..... ale jak nałoże odrobine olejku jojoba, to połysk aż razi :D

Mam pytanie czy naftę kosmetyczna wcierac w cale wlosy ? Czy widac po pierwszym uzyciu roznice?

Mam jeszzce jedno pytanko czy potem moge nalozyc odzywke? Mam niestety krecony wlosy i je codziennie prostuje za pomoca odzywki i prostowiny i nie wiem czy bym mogla nalozyc pozniej odzywke.

Gość nowanalato
ja Wam powiem po czym :) sama wyprobowalam :) wyczytalam na wizazu :) przed myciem nalezy zmoczyc wlosy, nalozyc odzywke np. pantene zlota linia (do splukiwania).nalzyc czepek owinąc recznikiem i to trzymac na wlosach ok godziny, po czym umyc wlosy i splukac zimna woda od cebulek az po konce i suszyc zgodnie z kierunkiem wzrostu wlosa :) to tyle ;)

Gość Gocha13
Do ostatniego płukania używam octu jabłkowego,tzn.na około litr chłodnej wody dodaję 150 ml octu.Włosy błyszczą rewelacyjnie,naprawdę super.Polecam.

Gość do Gochy13
Czy zapach octu jest dlugo wyczuwalny na wlosach?

Gość gocha13
Dałam się obwąchać mężowi :-) godzinę po płukaniu,twierdził,że nie czuje zapachu octu...Napewno nie można przesadzić z ilością octu użytego do płukania,i trzeba zwrócić uwagę na to,żeby był to prawdziwy ocet jabłkowy,bez żadnych "spirytusowych" dodatków.