Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina_02

NOGI NICOLE KIDMAN, ta kobieta odebrała mi nadzieję...

Polecane posty

Gość karolina_02

popatrzcie na fotkę w pierwszym komentarzu, najlepiej kliknijcie żeby się powiększyła żeby można się dokładniej przyjrzeć: http://www.egoisci.pl/1134/nicole_kidman_nie_jest_w_ciazy/ na wewnętrznej stronie ud tuż pod pośladkiem ma tak zwane przeze mnie "buły", które są moją jedyną zmorą w moim wyglądzie. Nie mam ich aż tak dużych jak Nicole i uda nie złączają mi się nawet, ale skoro nawet Nicole nie może się ich pozbyć mając trenerów i dietetyków to ja na pewno się ich nie pozbędę nigdy Może którejś z Was udało się pozbyć tego zbędnego tłuszczu? jakieś ćwiczenia?

Gość może to pomoże
pelling kawowy- zaparzacie kawe(ody tylko tyle aby zaparzyc i aby była papka)+ dodatki wg. uznania tzn. +żel do mycia i olejek cynamonowy(ja zanim kupiłam olejek dodawałam cynamonu ale niemiał az takich własciwosci) +oliwka(z olejkiem lub bez) +dziewczyny dawały taz balsam i trzemy,scieramy pelingujemy(delikatnie) od dołu ku górze,a potem spłukujemy. Potem mozna posmarowac sie jakims balsamem np. antycelulit. lub zwykłym + olejek cynamonowy i grejphrutowy(lub 1 z nich lub geraniowy -tylko te babki co niebiora tabletek anty) ja spróbuje dzis po pellingu kawowym nasmarowac sie balsamem + olejek cyn. i grejfru. i owinac sie folia i pod kocyk na 30-40 min(tak robiła ta dziewczyna)a za 2 dni zrobie okład kawowy-robi sie tak samo jak pelling tylko nakładamy i owijamy sie folia i pod kocyk-tez podobno cudo, bo kofeina+ ciepełko gryzie celulit. jak widziecie jest wiele kombinacji. olejki mozecie kupic w skl. zielarskich, ze zdrowa zywnoscia ,w herbapolu,w takich skl. jak ja mówie czary-*mary(astrologia,feng shui itp.-ja w takim kupiłam )i w niekturych kwiaciarniach.10ml-6-8zł ach i na internecie.a tu macie stronke kawiarni gdie pisze wiecej o tych okładach, masazach i olejkach i sa rózne wypowiedzi dziewczyn wklejone. acha olejku cynamonowego daje sie max 3-4 krople bo jest to silny olejek i niezle rozgrzewa.

Gość weronika 35
gdzie kupie olejek cynamonowy? bo nie mam pojecia

Gość w sklepie typu natura

Gość a dlaczego od razu ścierwo.
ty chora jesteś-gdzie ona ma buły?

Gość to ty raczej jesteś ślepa jeśl
i ich nie widzisz:O

Gość lexi2
a może takie buły Nicole się po prostu podobają i nie chce miec "dziury" pomiedzy nogami? poza tym ona ma waskie biodra i wtedy takie nogi to normalka. nie myslalas o tym? i zapewne ona ma tam miesnie a nie tluszczyk.

Gość kobietopseudo
Pomyśl troche!!!!! Czego Ty chcesz od tych nóg. A jak ma wyglądać inaczej, przecież nie może miec kołków. Ale jeśli chcesz mieć kołki i wielką szparę między udami, to powodzenia....anorektyczko. Widocznie lubisz nogi takie, jakie maja podróby lalek Barbi. Widać, że nie masz smaku

Gość marg.otka
a mi sie jej nogi tez nie podobaja :-o i to moze nie tylko przez te jak to okreslila autorka "buly" ale tak ogolnie ale pomijajac to babeczka jest super, no i chudzinka straszna - zwlaszcza na reklamie channela :)

Gość nogi ma straszne IKSY
:O

Gość moja mama waży 57 kg
i nie ma takich buł tylko zgrabne nogi, a jest 10 lat starsza od Nicole, jestem w szoku, że ona ma takie nogi, bo zawsze myślalam, że ma idealne