Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warianty dwa

CHCE POZNAC WASZE ZDANIE

Polecane posty

Gość warianty dwa

Problem jest taki. Wlasnie rozstajemy sie z chlopakiem. I nie wiem co zrobic. 1 wariant - moge zadzwonic do niego zaraz i porozmawiac o calym rozstaniu (wczoraj sie poklocilismy) i miec to juz za soba. Bardzo mnie to boli i nie chce przeciagac tego w nieskonczonosc... 2 wariant - czekac jak on sie sam odezwie. I wtedy dopiero mu o tym powiedziec. Ale takie czekanie kolejne pare dni mnie wykancza! Boli! Zaczne sobie wszystko ukladac a tu bum - telefon od niego i znowu jeszcze wiekszy bol! Tylko ze wiem znowu, ze powinnam zaczekac az on sie odezwie... To w koncu przez niego :( Nie wiem sama juz co robic. Dobija mnie wczorajsza klotnia... Rozstanie jest nie przeze mnie ale przez niego. Ja chce to wszystko zakonczyc bo juz nie mam sily... :(

Gość wariant pierwszy
jest lepszy.A przede wszystkim zdrowszy dla ciebie.

Gość njcjbch
A skąd wiesz, że on sam wcześniej się nie odezwie? Rozstajecie się chyba w jakiś dziwny, rozwlekły sposób... Najlepiej rach ciach i po bólu:)

Gość warianty dwa
weim ze zdrowszy pierwszy,,, ale dlaczego to ja mam wszystko robic?? :(

Gość njcjbch
nie rób więc nic... ani Ty się nie odzywaj, ani nie odbieraj jego telefonów olej go:)

Gość wariant pierwszy
Sama napsałas ,że przez niego była ta awantura i masz wszytskiego dość,prawda?Skoro juz siły straciłas, to naprade lepiej dla ciebie bedzie jak pierwsza to zrobisz. A wg kategorii honorowych to zupełnie palma pierwszeństwa dla ciebie. no chyba że czekasz az sie ukorzy i powie ze juz nigdy wiecej. Wiec moze sama sobie odpowiedz czego od niego oczekujesz.

Gość warianty dwa
nie potrafie tak sobie olac, za duzo dla mnie znaczy.... oczekiwalam duzo od niego.. teraz juz nic :( chce spokoju.... napisalam mu smsa zeby sie odezwal jak sie obudzi, bo cche na spokojnie porozmawiac. sms doszedl - on sie nie odzywa.... i co? pierwsza dzwonic... juz chyba nie.... ale jesli nie zadzwonie i on tego nie zrobi to jak to bedzie? :(

sluchaj wyslalas esa wiec czekaj jak sie odezwie , jesli tego nie zrobi to chyba jest jasne ze nie ma ochoty z toba na spokojnie porozmawiac wydaje mi sie ze sprawa jest jasna ale jak to sie mowi( a raczej pisze) łatwo sie mowi

Gość warianty dwa
nie odzywa sie...... nic..... a ja nie moge wytrzymac!!!!!!

Gość njcjbch
to albo jakaś prowokejszyn... albo Ty dziecko jesteś tak naiwna...;) ...a jak nie możesz wytrzymać, to popuść...:classic_cool:

Gość warianty dwa
chyba popuszcze wlasnie :P i zadzwonie!!!!!!! ps. w milosci jestem naiwna strasznie :(

Gość njcjbch
tylko żebyś mu tam do słuchawki nie puściła czegoś:P z naiwności dziecinko trzeba się leczyć... a w miłości szczególnie...:classic_cool:

Gość warianty dwa
dzwonilam nie odebral.... ale ja cche to zakonczyc! chce porozmawiac bez klotni i to skonczyc! nie lubie miec nie dokonczonych spraw! nie chce czekac az on laskawie zadzwoni za pare dni! rozbije mnie tym bardziej :( nie wiem co robic!!!!!!!!!!!!!!!

Gość przez drzwi
ukryj nr telefonu i zadzwon jeszcze raz:D nie odbiera bo sie boi ze bedziesz chciala zeby wrocil:P debil jak bedziesz czekac to za tydzien nie bedziesz pewna czy chcesz rozstania

Gość njcjbch
nic nie rób olej to... w ten sposób sama zakończysz:classic_cool: żyj swoim życiem, nie myśl o nim:)

Gość njcjbch
ale po jakiego grzyba ona ma się do niego odzywać?:P koniec to koniec i . :classic_cool:

Gość warianty dwa
ale chodzi o to ze ja nie potrafie nie odezwac sie i tym wlasnie sposobem nie odezwac sie!! Co to za rozstanie? Zadne!!! A nie chce zeby dzwonil za tydzien... to bedzie bolalo jeszcze bardziej...

Gość warianty dwa
boze jak on to olewa!!!! Rozmawialam z nim chwile a on ze nie moze rozmawiac!!! zawsze tak jest!!!! ja cierpie a go to nie rusza... umieram...

Gość njcjbch
musisz się więc skarbie nauczyć bycia nieugiętą kobietą:) nie pisz, że czegoś nie potrafisz, to tylko zależy od siły charakteru, jeśli zaprzesz się w sobie i postanowisz się zmienić w osobę stanowczą i szanującą się, to bez problemu będziesz przechodzić przez tego rodzaju sytuacje ze spokojem i bez wątpliwości... nie myśl o nim, a wtedy gwarantuję, że przejdzie Ci nawet ochota na to, by to on się odezwał do Ciebie...:classic_cool: pamiętaj- dla chcącego nic trudnego, a chcieć, to móc...:)

Gość njcjbch
jeśli umierasz, to polecam jak najszybciej udać się na najbliższy ostry dyżur w szpitalu, bądź wezwać pogotowie:) pomogą...:classic_cool:

Gość warianty dwa
wiem.. masz racje w tym co mowisz ale dlaczego tak trudno to zastosowac?? ja po prostu chce miec to za soba :( :( :( tylko to... pozniej moge juz nie robic nic, wytrzymam. ale nie moge takiej sytuacji niewyjasnionej przebolec! jego olewanstwa!! lekcewazenia :(

Gość njcjbch
jeśli on jest takim zlewaczem, to ty go też olej:) kiedyś też nie lubiłam niewyjaśnionych sytuacji, męczyły mnie, ale teraz wsio mi jedno, jeśli ktoś był nie fair, to nawet nie mam już ochoty z nim się kontaktować, przestaję o kimś takim myśleć i zaczynam nowy rozdział w życiu to najlepsze rozwiązanie:) weź się w garść, przestań biadolić i znajdź sobie jakieś zajęcie:classic_cool: możesz np. otworzyć sklep z konewkami, to byłby hit!!! może z czasem tak by się biznes rozkręcił, że działałabyś na prawach franczyzy i w ten oto sposób mielibyśmy w kraju sieć sklepów z markowymi konewkami:classic_cool: jeśli nie mogłabyś wymyślić nazwy dla firmy, proponuję jego imię:) :classic_cool:

Gość nie ma wyjścia
Najlepiej spotkaj sie z nim i wyjaśnijcie sobie ta sytuacje na spokojnie. Rozmowa na telefon czy wysyłanie sms-ów niczego nie załatwi. Musicie wspólnie podjąć "meską" decyzje.

Gość malutka_25
Nie dzwoń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olej go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość warianty dwa
wiecie co zrobilam? spytalam sie czy by nie chcial wyjechac do pracy bo mam wolne miejsce, a teraz ja pierdole jak zaluje!!!!! On nic, tylko szybko konczy, ja mu mowie ze nie moge czekac ze decyzje mam podjac zaraz a on sie rozlaczyl... ja juz nie wiem co robie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość warianty dwa
nie chce go juz widzec przez to wszystko, po co, jesli on nawet przez telefon normalnie nie moze porozmawiac????????????????????????

Gość warianty dwa
jedni radza olej drudzy dzwon. napiszcie dlaczego, jakies argumenty, ktore moga mnie przekonac :(

Gość to mu napisz
smsa ze dla ciebie to juz koniec, ze chcialas w kulturalny spsosb porozmawiac i to zakonczyc ale skoro on sie zachowuje jak dziecko to jestes zmuszona go smsem poinformowac ze z nim zrywasz. i popros zeby nie dzownil do ciebie juz nigdy bo nie zamierzasz odbierac od niego tel. proste i skuteczne. pozdro.

Gość njcjbch
i bardzo słusznie!!! 3maj się dzielnie i z dala od niego!!!!!!!!!!!!! zobaczysz, że to tylko zaowocuje Twoim lepszym samopoczuciem:) dżizas... żeby nawet przez telefon urywać rozmowę...:O powodzenia i silnego charakteru życzę!!!:classic_cool:🖐️

Gość to mu napisz
ja jestem za tym warantem bo jesli chcesz to skonczyc kulturalnie i zajac sie swoim zyciem to bedzie to dla ciebie najlepsze "krotkie ciecie". i po sprawie.