Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warianty dwa

CHCE POZNAC WASZE ZDANIE

Polecane posty

Gość njcjbch
bardzo słuszna rada powyżej:D

Gość warianty dwa
Boze przez smsa zrywac :( ale to chyba jedyny sposob :( nigdy nie pomyslalam ze mnie to spotka :( musze to wszystko jakos ubrac w slowa :( on to i tak zleje... nie wiem z kim ja sie zadalam.. byl inny...

Gość warianty dwa
w smsie nie da sie powiedziec tego czego sie chce :( tyle mam mu do powiedzienia.... nawet nie wiem od czego zaczac!!!! powiedzial ze za minutke oddzwoni - a minelo juz pol godziny....

Gość dfggg
To mu napisz --> popieram w 100%

Gość Kathashisha
W sumie zerwanie smsem nie jest najlepszym wyjsciem ale jak gosc zachowuje sie jak dziecko i wyraznie cie zlewato napisz krotkiego , kulturalnego aczkolwiek dobitnego smsa;)

Gość njcjbch
a po co chcesz mu jeszce o czymkolwiek mówić...??:O lepiej zakończ to krótkim sms'em, jeśli nie potrafisz obyć się bez oficjalnego końca i tyle gruba krecha ________________________________________________________ i nowe, lepsze życie przed Tobą:)

Gość warianty dwa
za pol godziny bedziemy rozmawiac!!!!!!! pomozcie!!!!!!

Gość malutka_25
dziewczyno zauwaz ze jemu nie zalezy

Gość warianty dwa
chce miec to za soba, co powiedziec ?? tak zeby bylo ladnie.... on bedzie mi wmawial ze opznam kogos lepszego, ze bede miala lepiej, ze on mi nie da szczescia!!!!!

Gość to mu napisz
ale w czym? nie rozumiem cie... to powiedz co chcesz powiedziec i z glowy.

Gość njcjbch
skąd wiesz, że uda Ci sie z nim pogadać pewnie znowu Cię zleje...:O napisz mu sms'a i tyle (już ktoś mądrze Ci doradził) powodzonka, ja już spadam:classic_cool: 🖐️

Gość warianty dwa
wiem ze mu nie zalezy... ale ja chce byc w pozadku... bo kocham... :(

Gość malutka_25
jak facetowi zalezy to zrobi wszystko zeby kobiete zatrzymać, a Twój co robi>? zachowaj chociaz dumę i godnosc szanuj sie ja bym go dawno olała, bo jesli nawet z tobą nie bedzie to zawsze pozostanie mu szacunek dla twojej osoby, lub druga wersja ocknie się zobaczy w tobie wrtościowa kobietę i wróci a takim ponizaniem sie stracisz go na stówe i zreo szczunku zyskasz

Gość warianty dwa
zadzwoni przed praca.. tak powiedzial. na ile? na 10 minut tyle znalazl czasu dla mnie... :( a prosilam zeby zadzwonil jak sie obudzi zebysmy mogli porozmawiac.... dluzej, spokojniej...

Gość to mu napisz
ty sie lepiej zastanow czego chcesz- blagac go by z toba byl? postraszyc rozstaniem czy to skoczyc? z tego co piszesz to on z taba nie bedzie i powinnas sie cieszyc bo to straszny dupek.

Gość malutka_25
kiedyś facet zostawiajac mnie napisał ze tak bedzie lepiej bo on nie jest mnie wart wiesz co zrobilam juz ani raz sie nie odezwałam po 2 tygodniach sam pisał hihi i prosił o rozmowe, a tu nadal nic cisza z mojej strony dzis koles załuje, a juz nie

Gość warianty dwa
ale ja nie chce sie ponizac!!! juz nie! to koniec, cche po prostu to zakonczyc "normalnie" :(

Gość warianty dwa
chce z nim skonczyc raz na zawsze.. kochajac go jeszcze... ale nie moge pozwolic na takie traktowanie :( dlatego dla mnie to takie wazne :(

Gość to mu napisz
obudz sie, ta rozmowa nic ci nie da. sluchaj jeszcze znajdziesz milosc, i wtedy ebdiesz sie cieszyc ze potrafilas pognac takiego palanta. nie blagaj go o rozmowe, nie to nie i koniec.

Gość warianty dwa
njcjbch --- dziekuje za rady....

Gość warianty dwa
juz wyblagalam. wiec bedziemy rozmawiac. chce sie rozstac, meczy mnie taka styuacja...

Gość Kathashisha
to powiedz to co myslisz , i zakoncz to stanowczo , powaznie i chlodno .. Ja wogole sie dziwie ze ty z takim facetem bylas skoro nawet czasu an rozmowe nie ma

Gość warianty dwa
rozmowa da mi wewnetrzny spokoj... bol pozostanie ale chociaz bede wiedziala ze dobrze postapialam, wedlugl wlasnego sumienia :( moje serce...

Gość warianty dwa
on taki nie byl.... naprawde :( on caly czas powtarza ze kocha ale nie moze dac mi szczescia! przeciez to jest glupota! nie pozwoli mi o tym zadecydowac... zreszta juz nie chce z nim byc.. za duzo bolu!!!!!

Gość Kathashisha
a myslisz ze jak z nim zerwiesz ton on juz ne wroci? jai jest to typ czlowieka , moze po jakims czasie otrzezwieje i zrozumie swoje bledy?

Gość malutka_25
mysle ze kiedyś bedziesz załowała ze zrobiłas z siebie idiotke prosząc o to spotkanie, ale twój wybór przepraszam za przykre słowa, ale chce Ci tym oczy otworzyc

Gość Kathashisha
tez mysle kobieta nie powinna prosic o spotkanie to raczej facet powinien o to zabiegac

Gość warianty dwa
nie prosilam o spotkanie tylko o rozmowe... nie wiem czy bedzie dzwonil. w kazdym razie powiem mu zeby tego juz nie robil :( chce sobie ukladac zycie.. nie wiem jak mi to przez gardlo przejdzie....

Gość malutka_25
nie pisz o ty jego słówkach bo to smieszne, tak bardzo Cie kocha ale nie da Ci szczescia hehe dobre jak facet kocha to nawet jak wie za nie da Ci szczęscia to prosi o szanse spróbowania

Gość warianty dwa
za 15 minut rozmowa :( nie wiem czy sie rozgadywac - powiedziec wszystko ale na to za bardzo jak zwykle czasu nie bedzie czy powiedziec krotko :(