Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtwtwtwt

facet robi mi uwagi...

Polecane posty

Gość njcjbch
czasem ranią słowa czasem milczenie ale zawsze człowiek... a ten, kto Cię rani, nie jest Cię wart...

Gość wtwtwtwt
wiem ze nie bedzie,bo ja juz nie chce...chcialam tylko byscie mi obiektywnie powiedzialy kto ma racje i czy to jest normalne...ale widze ze jednak mialam racje ....pozdrawiam Was i jeszcze raz dziekuje

Gość wiej od niego i to zaraz
spotkasz takiego, dla którego bedziesz najpiekniejsza na świecie i wszystko w tobie bedzie mu sie podobało, bo to bedzie miłość :)

Gość wtwtwtwt
tak bo "milosc cierpliwa jest,laskawa jest, nie unosi sie pycha, nie szuka swego, nie unosi sie gniewem,wszystko znosi,we wszystkim poklada nadzieje..."

Gość nastistekmistek
ja bym nie pozwoliła sama mam chłop[aka i jak mi cos powie uszypliwego to mu puszczam wiazanke i wcale nie przebieram w slowach!!! jestes za delikatna musisz sie postawić bo cie zje!!!!!!

Gość nastistekmistek
..no co napisałas wyrzej..hmm..dzis malo kto sie stosuje do tego powiedzenia

Gość njcjbch
a po co być z kimś, z kim trzeba walczyć??:O lepiej poszukać sobie kogoś innego, przy kim ona się będzie czuła dobrze.... poza tym ta znajomość dopiero się zaczynała, chyba o żadnej miłości nie ma mowy, może silne zauroczenie, więc tym bardziej lepiej od takiego wiać;) a nawet gdyby to była miłość, to i tak nie można znosić wszystkiego dla niej...

Gość wtwtwtwt
mysle ze to nie chodzi o delikatnosc,choc jestem to fakt... ale skoro facet na poczatku znajomosci chce zadzic w zwiazku to jaki ma to sens...a ja tez potrafie powiedziec i to ostro nie przebierajac w slowach,ale wtedy gdy jest taka potrzeba....a tu?jaki to ma sens?ja wiem jaka jestem ,znajde kogos dla kogo bede najpiekniejsza:)

Gość wtwtwtwt
niestety...chyba jest we mnie jakis "stary"duch....bo ja stosuje ten cytat,ktory napisalam....kochalam raz...wyjechal...to bylo 5 lat temu...potem sama,bo trafialy sie same"dupki"....a z tym bylo fajnie,ale widac ze to kolejny dupek i facet jest po 30:( ....a ja nie umiem skakac tak z kwiatka na kwiatek,dla mnie liczy sie "wnetrze",charakter,to COS...trudno...jesli zostanie mi samotnosc to trudno,ale nic na sile

Gość nastistekmistek
nie mozna tak! na to nie ma zadnego usprawiedliwienia, naprawde..nie mozna czlowieka mieszać z blotem, przecież nie zrobilam temu kolesiowi nic złego. On przy tobie leczy swoje kompleksy!!!serio chce pokazać kto jest gora tylko tacy ludzie sie tak zachowuja!znam to z autopsji:)