Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredni są

śmieją się z mojegonowego nazwiska i mi przykro

Polecane posty

Gość wredni są

Wychodzę za mąz za faceta, moze i nie ma superowego nazwiska ale tez nie ma żadnego obrdzydliwego czy śmiesznego, poprostu cos jak Byk czy jastrząb. każdy pyta czy zmieniam i mówie ze tak i nagle taki śmiech.ahaaaaa.Wstyd mi jakoś.Kurcze każdy dziwnie reaguje. sama miałam zwykłe nazwisko śmieszne typu Trawa czy Bułka, a teraz Byk lub Jastrząb. Szkoda ze nie traiłam na Poniatowskiego czy kwiatkowskiego, ale cóz. Czy naprawde każdy musi się śmiac mi w twarz?

Gość o matko jedyna
no to niezłych masz znajomych....

Gość nie wiem czyje to
a nie mysleliście o zupełnej zmianie nazwiska? sądzę, że nie byłoby problemu...

Dlaczego odrazu się śmiać.każde z tego rodzaju nazwisko jest swego rodzaju czymś co cię odróżnia od innych. Ja nazywam się Kowalska i mam jedno z najbardziej popularnych nazwisk w kraju. I to jest dopiero nic, bo co to za zaleta nazywać się jak prawie „każdy” Nawet Jastrząb czy Byk to naprawdę nic ujemnego co innego gdyby nazwisko to obrażało bądź było niewygodne w mowie czy wpiśmie wtedy zmieniać ale to , które wymieniłaś.Bardzo charakterystyczne. Pozdrawiam

Gość LAKMS
To jak ma na nazwisko ? Byk lub jastrząb ? to jest to nazwisko ?

Gość LAKMS
Byk lub jastrząb dziwne nazwisko

Gość gibonka22
daj spokój! ktoś kto śmieje się z jakiegokolwiek nazwiska budzi we mnie żałość - nazwisko to nazwisko! nie świadczy o osobie, jest nam z góry narzucone jeszcze bardziej, niż imię. Poza tym, w tych wymienionych przez Ciebie nie widzę nic śmiesznego. Do mojej podstawowki chodził chłopak o nazwisku Fiut i gdy byłam dzieciakiem bardzo mnie to śmieszył, on pewnie przez to miał wiele przykrości w szkole. Teraz jak o tym myślę, to wacale mnie to nie śmieszy, ewentualnie gdyby nagle mnie ktos zaskoczył takim nazwiskiem pojawiłby się u mnie lekki grymas uśmiechu na twarzy, ale takie nabijanie się w żywe oczy z nazwiska, to właśnie poziom dzieciaka z podstawóki. Niestety nie wszyscy z niego wyrośli, ale to nie Ty powinnaś się tym przejmować - to oni mają problem...

olej to co sie przejmujesz niech sie smieją czy to dla ciebie ważne dla mnie nazwisko byk czy inne nie ma znaczenia są rózne znam OWSIK albo SIPKA nie przejmuj sie a dodam że mojego w żadnym urzędzie i gdziekolwiek powiem nie umią dobrze napisac ani wypowiedziec i mi to wisi

Gość LAKMS
Ale co to za nazwisko Byk lub jastrząb. Kto to wogóle wymyślił

Gość nie wiem czyje to
mądrze ktos tu napisał: jeśli im przeszkadza lub bawi ich twoje nazwisko, to oni mają problem, a nie ty

Gość gibonka22
LAKMS Byk lub jastrząb dziwne nazwisko a co w nich dziwnego? wokół Ciebie sami Kowalscy i Nowakowie mieszkają? nie przywykłeś/-aś jeszcze do tego, że nazwisk jest bardzo wiele i są one niezwykle różnorodne??

Gość LAKMS
Nie ma takiego nazwiska Autorka postu sobie jaja robi na forum

Moje nazwisko tez jest smieszne, przejmowalam sie nim gdy bylam niesmiala dziewczynka, a teraz je polubilam, sama nauczylam sie z niego smiac :) Traktuje je jako czesc siebie i z sympatia :) Jak sie smieja, smiej sie z nimi, moze nie maja nic zlego na mysli. A jesli sie smieja wrdenie, to ich olej :P

Gość wredni są
On uwaza ze jesgo nazwisko jest ładne (moze się okłamuje ), ale ja mam kłopot bo wiem ,że nie zmienimy na inne .Co kto zapyta to usmieszek widze i wielkie oczy i smieją się bo sami mają normalne nazwiska. jedna wzieła po męzu np Katarzyna Józef.I jakoś nie smieje sę zmmojego ale inni sie smieją .

Gość wredni są
jak to nie ma nzwisk jastrząb czy Byk czy Skół czy krowa? są , i to jeszcze gorsze niedowiarku.jak widac i na forum sie śmieją z nazwisk.

Gość LAKMS
To jest Byk czy jastrząb czy Byk lub jastrząb i czy jastrząb z małej czy z dużej ? Sądze że to prowokacja prześmiewcza

Gość LAKMS
Ze znakiem zapytania to nazwisko ? Może jest wybór ? Albo Byk albo jastrząb ? Jak wolę Jastrzębia

Gość majua
nazwisko mojego męża a przez to i moje nazwisko też mi się nie podoba. Jest właśnie typu Kowalski. Jakoś cały czas utożsamiam się z moim nazwiskiem. I Załuję ze nie zostawiłam swojego lub, ze nie mam dwóch nawisk.Wtedy i tak bym posługiwała się moim. A moje jest fajne, tylko ,że już nie moje:(

ja przed ślubem miałam nazwisko Bieluń. to jest taka roślina a dokładniej tutaj wam opisuję: Bieluń jest rośliną o silnych właściwościach narkotycznych i halucynogennych, przez co dawniej nazywano go czarcim zielem, diabelskim zielem, trąbą anioła. Roślina wydziela nieprzyjemną woń. Spożycie nasion bielunia bądź wywaru z jego liści może spowodować: suchość w jamie ustnej, chwiejność chodu, duszności, oszołomienie, stany lękowe, omamy wzrokowe, pobudzenie psychoruchowe, zaczerwienienie skóry, przyspieszenie pracy serca, a w konsekwencji nawet zgon. Halucynacje są bardzo realistyczne i często nie można ich odróżnić od rzeczywistości. Przedawkowanie powoduje brak kontroli nad sobą i często kończy się pobytem w szpitalu. wiecie gdy chodziłam do szkołu nawet do L.O też się wstydziłam a teraz żałuję,że mam Kowalska

Gość nie wiem czyje to
ja mam nazwisko jak jeden z dni tygodnia i też często ludzie myślą że są oryginalni gdy mówią "O, pani (np.) Sobota! A dziś czwartek! Hahaha!" :D bardziej ja mam z nich polewkę niż oni ze mnie- uwielbiam gdy się puszą myśląc że są tacy dowciapni :D :D a kiedys w rejestracji do lekarza stała za nami pani..Niedziela :) fajna sytuacja :)

Gość LAKMS
Moich nazwisk jest 364

Gość nie wiem czyje to
u mnie ponad 1000 :)

Gość gibonka22
LAKMS Ze znakiem zapytania to nazwisko ? Może jest wybór ? Albo Byk albo jastrząb ? Jak wolę Jastrzębia Tak trudno zrozumieć, że autorka podała nazwiska, w których typie jest nazwisko jej męża, bo nie chce zdradzić, jakie jest to własciwe, by i tu nie musiała czytać docinek idiotów?

Gość gibonka22
no proszę - nazwisk "Byk" jest 459 a "Jastrząb" - 1818

ej, nie przejmuj sie. Dzieci sie smieja z nazwisk, dorosli nie. Napisz jakie to zazwiko, ja sie napewno nie bede smiac. znam naprawe wiele nietypowych nazwisk, wiec mnie juz nic nie zdziwi.

Gość LAKMS
Jeżeli nazwisko to samo Jastrząb to nie wiem gdzie tu śmieszność. Co innego jakby sie nazywał psikuta (bez s)