Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki znak zapytania

seks z jedna, a w glowie druga

Polecane posty

moj kolega powiedzial dzis mi taka rzecz.. jak sie kocha ze swoja dziewczyna to czasem mysli o innych, nie jakis szczegolnych, po prostu nagle wyobraza sobie ze jest z bruntka, murzynka, hinduska... matko, czy to tak jest, czy on jest nienormalny???? czekam na wypowiedzi facetow, jak to z wami jest? macie fanatzje na temat seksu z innymi dziewczynami?

Gość wierny mąż
Ja zawsze gdy posuwam inne laski myślę tylko o żonie.

Gość no ja tez tak ma m
ostatnio jak to robilem to myslem o bylej i i doszedlem dzieki temu :/

Gość też tak kiedyś miałem
ale to tylko z jedną dziewczyną. Pomimo, że była bardzo atrakcyjna to jednak nie potrafiła wyzwolić we mnie maximum pozadania. Dlatego tez kochajac sie z nia czesto myslalem o innych dziewczynach.

Gość bli ble blu
to okropne chyba... Daliscie mi teraz duzo do myslenia przez ten temat :P Musze pogadac z moim facetem.. Czesto ogladamy i rozmawiamy o mijanych kobietach na drodze... Mam nadzieje, ze nie mysli o nich jak sie kochamy, bo niezle niunie z nich byly :P hihi

Gość wfrfwr
nooo.... jestem kobietą i też tak mam: kocham się z moim narzeczonym a myślę o wyimaginowanych nieznajomych

zapytalam mojego faceta, jak to z tym jest. Zasmial sie, powiedzial, ze po co mialby to robic, to bez sensu.. mam nadzieje, ze mowil szczerze.

Gość a klum
no oczywiście, że był nieszczery...w życiu się nie przyzna...nie bądź naiwna. Niestety, myśli nie da się kontrolować.

Gość a klum
CUDZYCH myśli nie da się kontrolować, oczywiście...

Gość bli ble blu
Rocco... No nie jest to zdrada :) ale moja ciekawosc jest okropna :P W lozku jest suuuper... Tu bez zastrzezen ;) Jesli chodzi o mnie, to skupiam sie tylko na przyjemnosci mojego partnera i swojej.. Inaczej jest, gdy jestem sama i sie dotykam, wtedy zdarza sie myslec o innych facetach :D

Gość bli ble blu
Rocco.. JA sie tym nie martwie, ale mnie to ogromnie ciekawi :) Nie naleze do zazdrosnych istot... Jesli oczywiscie w gre nie wchodzi zdrada fizyczna.. To wtedy jest inaczej :) Najprawdopodobniej zlalabym takiego petenta na oczach tej dziewczyny z ktora mnie zdradzil i na koniec zapytalabym sie jej, czy tez chce oberwac jak moj niewierny chlopak :P Jestem bardzo msciwa :D Ale rozmawiamy tu o innych sprawach, czyli o tym czy mezczyzli mysla o innych kobietach podczas seksu.. Z tego co sie orientuje, to czesto mysla o jakis brzydkich lachonach, czy o problemach w pracy zeby nei dojsc zbyt szybko ;)

Gość wfrfwr
do Rocco: wytłumaczenie jest proste, długo byłam sama i przyzwyczaiłam się do fantazjowania na temat seksu, teraz normalny seks mnie nie zaspokaja, potrzebuję swoich fantazji podobno taki mechanizm występuje u wielu osób obu płci

tak zrobie :) swoja droga, to czasem wolalabym od moich kolegow takich "rewelacji" na temat ich plci - a raczej zwyczajow, ktore jej towarzysza :P:P, nie slyszec :)

Gość wfrfwr
(wogóle bezpieczniej jest z osobami trzecimi (a za takich należy uznać kolegów czy koleżanki) o sprawach intymnych nie rozmawiać)

Gość wierny mąż
Dodam też, że zawsze rozmawiam z żoną podczas seksu (oczywiście jeśli w tym czasie zatelefonuje ;)

Gość jestes burak

Gość bli ble blu
Moj facet powiedzial, ze o niczym nie mysli, bo nie moze sie skupic na niczym innym( jest mu tak dobrze) ... Mysle, ze nie klamal, bo jak ja sie z nim kocham to skupiam sie na odczuciach. :)

a mnie moj jeszcze wczoraj dodal, ze nawet jakby chcial to nie ma takich umiejetnosci, jak robienie dwoch rzeczy na raz, jak myje zeby to tez nie umie robic nic oprocz tego:P bo ze niby faceci tak juz maja :)

Gość bli ble blu
Mozliwe :) hihih A zreszta w myslach to sobie moga myslec o czym tam chca.. Grunt ze seksik udany i ze fizycznie jest wierny ;)

tak jest... zawsze jednak mozna na nich patrzec, tak w woli sprawdzenia jak patrza na ciebie, to raczej nie wyobrazaja sobie z otwartymi oczami, ze masz biust DD zamiast B a jak facet ma zamkniete oczy to juz bym sie zastanawiala moj ma na szczescie oczy otwarte i patrzy na mnie tak jak taki glodomor, ktory nie jadl od miesiecy :P bez wzgledu na to czy kochamy sie codziennie, czy trzy razy dziennie

Gość bli ble blu
eeetam... Nie wiem, czy on ma caly czas otwarte oczy, bo jak sie z nim kocham, to nie zawsze widze (zalezy od pozycji) A w zasadzie, to ja prawie caly czas mam zamkniete.. Z piersiami nie jest tak zle, bo przy wadze 51kg mam D :P Milego dnia.. Ide na kawe :)

Gość ooo matko
to musisz z tymi piersiami wyglądać tragicznie przy tej wadze...powiedz jeszcze ,że jesteś filigranowa:O

Gość ja tam tez wolalbym
B przy tej wadze

Gość ja mam jeszcze gorzej
wyobrazam sobie jak moj facet kocha sie ze swoimi bylymi i wtedy mam orgazm :(

Gość iza milkowa
no nie mowice ze to normalne, bo zaczne miec wstret do mojego chlopaka :(

Gość chyzy chyzio
ale jaja, to sie tak da? dzis sprobuje! :)

Gość ja tez_ ja tez
sprobuje 🖐️

Gość hehe niezle
powiem wam, ze nigdy sie nad tym nie zastanawialam, ale calkiem mozliwe, ze tak sie dzieje.. faceci sa dziwni...