Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cichy1982

Zostawila mnie smsem.....

Polecane posty

Gość pomarancza___
Hej !!! JAkie mile powitanie :D:D:D Cichy wiecej wiary w siebie :D:D:D I poznaj ja :D

Gość pomarancza___
Kciukasy tez bede trzymala of course :D:D:D

Gość Cichy1982
Tak jest dobrze :) Dziekuje WAM :) Buziaki dla WAS :) :) :)

Gość pomarancza___
🖐️ Co tu tak cicho?? Gdzie nasz Cichy ??? i Jak ❤️ ???

Gość Cichy1982
Hej! A u mnie WSZYSTKO ok :) Jezeli chodzi o ta "pusta dziwke bez szkoly" jak to mowi moj dobry kumpel to nie ma o czym gadac. Mijaja 3 miesiace, w ogole o niej nie mysle. Tzn w takim sensie ze tesknie itd. Myslec to mysle ze np bym chcial ja rozjechac, o to tak to mysle :) Ale powaznie - to koniec. Jest cool, poznalem sporo ludzi, planuje wakacje. Trzeba gdzies wyjechac :) Tylko cos pogoda szwankuje... W przyszlym tygodniu jak bedzie pogoda w miare :) jade do Wladyslawowa. Juz sie doczekac nie moge... A - zagadalem tamta dziewczyne o ktorej pisala ale jest zajeta..... Ale rozmawialo sie bardzo fajnie i dlugo. Mysle ze warto zawsze wejsc i zapytac co tam u niej. Wkoncu dzis sie jest z kims a jutro juz nie. Dlatego kontakt bede utrzymywal, bo warto....... No a co tam POMARANCZA u CIEBIE??? :)

Gość pomarancza___
No to sie ciesze ze u Ciebie ok :D A kolega ladnie ja podsumowal "dziwka bez szkoly" Pamietam kiedys moj kolega tez tak nazwal pewna panne ktora mi ublizala za NIC 😠 Ehhh te dziewczyny ;) A pewnie ze warto utrzymywac kontakt racja :D Skoro ciekawa dziewczyna to kto wie co bedzie... Pogoda racja nie dopisuje, jest wrecz tragiczna:O U mnie ok :D Zostalam pania mgr :D:D:D:D Rozgladam sie za praca ale powoli chce jeszcze chwile odpoczac :) A no i moj pan ktory mnie zostawil smsem znow sie odezwal...

Gość Cichy1982
GRATULUJE!!! pani mgr :) Co tam po weekendzie?? No i pogoda sie robi :) A Ty masz zamiar sie odezwac do tego palanta??!

Gość pomarancza___

Gość pomarancza___
A dziękuje dziękuje 👄 Tylko trzy literki a jednak cieszą ;) No u kogo się robi pogoda to się robi :P Bo u mnie to na to się nie zapowiada :O A chciałam się w końcu polenić na ogrodzie w słoneczku yhy chyba mogę sobie o tym pomarzyć. Złośliwość, bo jam musiałam się uczyć to upały były niemiłosierne 😠 Wiesz co jest najgorsze?? Że ja się z niego nie wyleczyłam... Porównuje... A on tak po po prostu wkroczył znów w moje życie burząc mój cały spokój...

Gość Cichy1982
Naprawde nie wyleczylas sie z niego?!! Dla mnie to jest koniec. Ona chciala utrzymywac kontakt a ja NIE i jej to powiedzialem.Wczoraj w kosciele moi rodzice sie z nia widzieli no i z duzym usmiechem powiedziala dzien dobry. Ja obronilem sie w lipcu zeszlego roku :) Masz gg??

Gość poamaracza___
Niestety nie :(:(:(:(:(:(:( A Pan mgr już ma większy staż ;) Tak mam gg. Podaj meila to Ci wyśle nr :D W kościele :) no to dobrze ze powiedziała chociaż dzień dobry ale ma tupet też to trzeba jej przyznać:O

Gość Cichy1982
Moj nr gg - 5260727. Odezwij sie.

Gość Cicha M.
a myślałam, że każdy poszedł w swoją stronę...:-) pozdrowienia dla autora

Gość Szczepan
nie jesteś sam kolego.... byłem z nią przez pół roku, potem nagle przestaliśmy się spotykać (mówiła że ma dużo nauki i takie tam ściemy) Trwało to 3 tygodnie. potem dostałem sms-a : " nie mam czasu na spotykanie, i chyba sie już do tego przyzwyczaiłam". Odczytałem go jednoznacznie. Ale najbardziej boli mnie to, że nie powiedziała mi tego osobiście i wprost... kobiety - stworzenia okrutne