Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keroppi

podziękowaia dla Rodziców

Polecane posty

Gość keroppi

Proszę wpisujecie Wasze pomysly - na podziękowania dla Rodziców, w necie jest mnostwo "ksiąg"ale mnie jakoś się to średnio podoba?? jakie ma pomysły.

Gość Nie znacie swoich rodziców
? Dajcie im to, co lubią.

Gość kampari
a ja z mim TŻ zrezygnowaliśmy z tych ksiag dla rodziców czy koszów owoców. Jak dla mnie te ksiegi to jest takie bamberstwo troszke, rodzice schowaja do szafy i potem nawet na to za bardzo nie spojrza (nie chciałaby nikogo urazić, wiadomo o gustach sie nie dykutuje). My z moim TŻ zamówiliśmy 2 albumy gdzie na pierwszej stronie bedzie nasze zdjecie i jakis fajny wierszyk , a na następnych stronych powklejamy swoje zdjecia od narodzin az do teraz, dodatkowo napiszemy jakies fajne komentarze pod spodem etc. A na koncu pozostawimy około 30 stron pustych tak aby rodzice mogli w przyszlosci wklejac sami sobie zdjecia np. ze slubu, chrztu etc. Uwazam ze taki albu bedzie najlepszy i rodzice na pewno chetnie bede do niego zagladali i dalej uzupelniali :D

czy 2 albumy (dla rodzicow z obojga stron) beda zawieraly te same zdjecia? u mnie bedzie ciezko...bo kazdy z rodzicow ma nasze pojedyncze zdjecia z dziecinstwa... wiec bedzie ciezko skompletowac... ja i tak bede miala ksiegi, z naszymi zdjeciami, wlasnie znalazlam bardzo ladne..:) co dla jednych kicz dla drugich jest cool :) a u mnie ksiegi nie beda lezec w kacie tylko na honorowym mijescu, za to albumy leza w szafie zakurzone, poza tym i tak bedziemy mieli pelno albumow ze slubu:P

Gość kampari
każdy album bedzie wykonany przez nas z osobana i bedzie zawieral zdjecia z dziecinstwa, wanych momentow w zyciu etc. Sorka ale uwazam ze takie albumy bede czesciej uzywane poniewaz jak juz wspomnialam bedzie mozliwosc ich uzupelniania. a co do tych ksiag to kiedys jak jeszcze nie myslalam o slubie moi rodzice smiali sie z tych ksiag. Uwazali ze mozna je tylko wsadzic do szafy. No chyba ze niektorzy zrobia sobie z nich oltarzyki :D Do tego brakuje tylko świeczszek....

kampari wlasnie:) ale jesli masz podwojne zdjecia z dziecinstwa, zeby jednym i drugim rodzicom dac album to gratuluje:) jesli bedziecie miec wiecej takich uroczystosci i bedziecie rodzicom dawac zdjecia do uzupelnienia to tez super:) u mnie album bedzie stal na specjalnym stojaczku na szafie. rodzice kuzynowstwa tez maja i sie ladnie prezentuja. stoi na tzw. swieczniku, a nie oltarzyku, a poprostu w widocznym miejscu:) i chcac-niechcac patrzy sie na nie codzienniea do albumu sie wraca co jakis czas. gratuluje pomyslu ale nie neguj \'\'obciachowych kasiag\'\':) kazdy ma swoj pomysl na prezent. niektorzy daja nawet kwiaty, choc wiadomo ze to nici z pamiatki bo wiedna po kilu dniach...a niektorzy tez to uwazaja za swietny pomysl...

Gość kampari
Przepraszam jesli cie urazilam. Nie mialam takiego zamiaru. Poprostu każdy ma inny gust i pomysł na swój ślub :D A w albumach nie ma byc tak ze kazdy album bedzie zawieral nasze zdjecia tak abysmy potrzebowali po dwa podwojne. Poprostu kazdy album robi kazdy z nas osobno i wkleja swoje wlasne zdjecia. Dopiero pozniej od momentu poznania beda nasze wspolne zdjecia, ale przeciez nie musza byc one w kazdym albumie takie same ;)