Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agdusia

dziewczyny - czy zawsze przed stosunkiem robicie LODA ???

Polecane posty

Gość agdusia

czy seks oralny jest dla was standardem, formą gry wstępnej, którą zawsze poprzedzacie stosunek?? czy robicie to tylko czasami??

Gość a12347
Ja robię zawsze. Ze dwie godziny przed. A potem wstawim go do zamrażarki. Akurat zdąży się ściąć. Potem wyciągam tego loda i liżemy razem z moim facetem. Mam zaje.bisty stosunek do lodów.

Gość agdusia
Ja zawsze przed stosunkiem merdam się po łechtaczce kocim ogonem odziedziczonym po babci i obciągam z połykiem panu Mieciowi - sąsiadowi.

Gość agdusia
a może ktoś, kto ma bardziej dojrzały stosunek do seksu się wypowie?

Gość m123654
facet chciałby zawsze. Ale to zmieniłoby się w rutynę bardzo szybko więc najlepiej co jakiś czas

Gość a12347
Może sąsiad pan Mieciu się wypowie w sprawie dojrzałego sexu. Dawaj Stefan dawaj.

Gość agdusia
a czy nie jest tak, że jak przed seksem zrobicie loda, to potem stosunek jest przyjemniejszy?

Gość agdusia
Jesteście niepoważnymi smarkaczami. Szkoda czasu na rozmowy z wami. Idę dopieścić oralnie pana Miecia i oddać się dzikiej i bezpruderyjnej zabawie ukelele mojego dziadka cierpiącego na podagrę.

Gość agdusia
cóż... może wieczorem osoby znajace seks z praktyki, a nie tylko z teorii zawartej w rubrykach BRAVO wrócą z pracy i poprowadzą dyskusję. Poczekam...

Gość agdusia
A w tak zwanym międzyczasie obciągnę panom stojącym na przystanku. Wyglądają na przygnębionych a ja mam chwilę wolnego.

Gość nie zawsze
ja sex uprawiam od ok 2 lat, i dopiero niedawno zaczelam sie bawic w lody.. czyli przez 1, 75 roku nie bylo zadnych lodow przed stosunkiem. a teraz jak jest lod to nie zawsze jest sex, ale to tylko dla tego ze ja akurat nie chce albo nie moge

Gość agdusia
no tak!! już wiem, skąd te infantylne wypowiedzi już w porze lekcyjnej !! przecież dziś uczniowie szkoły podstawowej mają wolne ... wszystko jasne...

Gość agdusia
no tak! ale przed seksem? robisz to zawsze? czy tylko czasami? czy dla faceta to duza różnica , czy mu to zafundujesz przed stosunkiem, czy nie

nie zawsze zwykle jest to forma gry wstepnej, ale wtedy tylko troche go \"posmyram\" lód z finałem to raczej \"zamiast\" jak np. mam okres i nie moge uprawiać tradycyjnego sexu

Gość agdusia
no tak - o robienie " z finałem " przed stosunkiem nie pytam :-P

no teoretycznie mozna by wylizac do konca a potem hajda jeszcze raz ale kto by to wytrzymal musi sobie biedny ptaszek odpoczac troche