Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studio łódź

STYLIZACJA

Polecane posty

Gość studio łódź

STYLIZACJA PAZNOKCI-AKRYL, ŻEL UV, TIPSY. PRZEDŁUŻANIE I ZAGĘSZCZANIE WŁOSÓW, KOLOROWE PASEMKA, BALLEYAGE BEZ CHEMII, WARKOCZYKI AFRYKAŃSKIE. ZAPRASZAM ŁÓDŻ- www.studiolaura.blog.onet.pl

Gość angela.D
Ładne paznokietki Pani robi, w poniedziałek musze zadzwonic i sie umówić bo mam niedługo wesele koleżanki i jestm świadkową to muszę zrobić się na bustwo:) Moja koleżanka u Pani robiła frencha diamentowego i jest bardzo zadowolobna.Pozdrawiam

Gość opelek876
fajne sa te żółte!!! :)

Gość kobieca84
Witaj studio łódź czy robi wykonuje Pani naprawe lub jakąs regeneracje poznokci obgryzionych???? wstyd sie przyznać ale obgryzam i okropnie moje paznokcie wyglądają. Proszę o pomoc.

Gość studio łódź
Witaj, tak oczywiście wykonuję taką usługe. Zapraszam do siebie do salonu tel. 0 514 136 926, zadzwoń i powiedz że jesteś z forum z napewno bedzie jakis rabat:)

Gość olalalala
Dzien Dobry jakich wlosw uzywa Pani do przeduzania europejskich czy azjatyckich ????

Gość studio łódź
Do przedłuzani używam włosów europejskich !!!!

Gość studio łódź
do końca kwietnia mamy jeszcze promocje na przedłużanie , więc zapraszam. Już niedługo również na raty.

Gość studio łódź
przepraszam pomyłka, do końca MAJA jest promocja

Gość pani młoda
Tak potwiedzam naprawde są super promocje , sama korzystam.

Gość agatka5
to musze sie wybrac i sprawdzic, slyszalam juz o tym miejscu

Gość klientka2
tak polecam naprawde super

Gość ja bvym
chciala zagescic wlosy:) swoje mam dlugie za ramiona:PP bardzo prosze o odpowiedz ile by taka zabawa kosztowala??pozdrawiam:) juz dawno szukam fajnego salonu w lodzi:)

Gość bardzo rposze
napiszcie ile kosztuje zageszczaniewlosow w tym salonie bo nie wiem ile mam sobie kasy przyszykowac:)

Gość hejjjjjjj
nich ktos odpisze:(

Gość studio łódz
witamprzepraszamz gory ez tak lugo czekalyscie na odpowiedz przedluzenie wloskow naturalnymi ksztaluje sie od 800do 1100zl ,zageszczenie 500-600zl ale cey raczej dobiera sie induwidualnie w zaleznosci od wlosw klientkzapraszam na darmowe konsultacjea napewno kazdy dobierez cos dla siebie i obiecane rabaty napewno beda dla was

Gość malapipi
I co dziewczynki, pogoda piekna juz niedługo wakacje, musimy sie jakos przygotować aby zabłysnąc na wyjezdzieje. Ja zaczynam od pieknych paznokci.

Gość Irena Caspa
www.caspa-studiourody.pl Zapraszam do mojego Studio Urody w Gliwicach na ulicy Architektów 288 Oferujemy Stylizację paznokci ( Tipsy żelowe , manicure , pedicure , zdobienia , parafina....itd.) Zageszczanie rzęs metodą Nouveau Lashes Mikrodermabrazja Masaże rehabilitacyjne Masaże dzwiękiem Pełna oferta usług kosmetycznych oferowanych w Caspa - Studio Urody dostępna jest na stronie : www.caspa-studiourody.pl Serdecznie zapraszam Irena