Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buziaczekkk

POCAŁUNEK

Polecane posty

Gość buziaczekkk

Jestem ciekawa w jaki sposób się całujecie... każda/a z Was chce jak najlepiej... jedni lubia ssać dolną czy górną wargę, ugryźć kogoś w języczek... jedni powoli, delikatnie i dogłębnie.... ini zaś szybko i erotyczny :D a TY JAK ? Jak lubisz być całowany/a i jak sam/a lubisz całowac ? Jestem ciekawa, pozdrawiam :)

Witam . Ja osobiście lubię namiętne , \"soczyste \" pocałunki )). Takie po których trzeba się wycierać , hehehe. Z zabawą językami :))

Witam . Ja osobiście lubię namiętne , \"soczyste \" pocałunki )). Takie po których trzeba się wycierać , hehehe. Z zabawą językami :))

Gość buziaczekkk
😘

Gość buziaczekkk
ja lubie tam namiętnie..... dogłębnie i soczyście :D

Gość I Just Wanna
ja uwielbiaaam takie mmmmm ... soczyste z języczkami...zabawa jezyczkami jak najbardziej.....takze gryzienie warg i ssanie jezyczka mniam....:D

Gość niecalusna
a ja szczerze mowiac raczej nie przepadam. zwlaszcza jak facet się nadmiernie slini... bleeee pocałunki mojego męza na poczatku bardzo mnie podniecały, ale jak juz mi spowszedniały to raczej unikam. mąż slini sie umiarkowanie, ale mimo to jakoś mnie całowanie nie kręci.

A ja nie lubie jak kobieta ma tzw pustą buzię, jeżyk jest jakoś schowany i tylko wargami całuje .

Gość buziaczekkk
co to za całowanie z sucha buzią :P

Gość buziaczekkk
Aaaaaaaaaaaaaa, niech mnie ktoś pocałuje !!!

Gość balerinki
ja nie znosze ssania warg:P

Gość to zależy
czy gryziesz

Gość gdgbvf
wszystko zależy od partnera, z moim bylym calowalismy sie godzinami, jesli zaczelismy kolo 20 to konczylismy o 4 rano,twierdzil ze "kosmicznie caluje" a ja uwazam ze to kwestia dopasowania, kazdy z nas caluje świetnie tylko nie kazdy ma szanse tego dowieść :) a jesli chodzi o szczegoly to... bardzo lubie delikatne pocalunki na przemian z intensywnymi i lekkie podskubywanie:) zawsze zaczynam od pępka:)i prowadze jezyk w gore az do ...uszka:) a potem facet sam mnie dopada bo nie moze doczekac sie kiedy go pocaluje:) ssanie warg,dolnej,górnej, dotykanie czubka jezyka i chowanie, ssanie języka :)jest wiele metod,najfajniej jest gdy mozna poeksperymentowac, ale musi to byc osoba ktora nie wzbudza naszego obrzydzenia,ktorej nigdy nie mamy dosc, czujemy ciagly niedosyt wtedy, calowanie sie jest magiczne i nie trzeba zadnego seksu by przezyc wspaniale chwile:)

Gość kurde nooo o
a ja nie umiem tego robić, możecie mi przybliżyć jak to ssanie języka ma wyglądać?? tzn na czym polega, facet mi włozy język do gęby, a ja mam go ssać ale jak..? czym?? przecież nie wargami :O

Gość buziaczekkk
a ssałaś kiedyś czupaczupsa? :)

Gość gdgbvf
no dokladnie:) to jest cos jak z chupachupsem:) gdy np. facet muska cie jezykiem po wargach to obejmij go delikatnie jezykiem i ssij :) nie kazdy to lubi ale to pewne urozmaicenie, ja uwielbiam sie calowac ale do tej pory mialam tylko jednego partnera z ktorym calowaniebylo mega przyjemne:) moja mama mowi ze zawsze ma ochote by pocalowac mojego ojca, i na tym rzecz polega, to musi byc ktos z kim jest to przyjemne:)

Gość upupupupupup
napiszcie jak jeszcze :) fajnie sie czyta

lubie jak mężczyzna kosztuje mych ust delikatnie ssie muskając języczkiem aby pózniej całkowicie nimi zawładnąć tak że cały świat wiruje wokół

Gość buziaczekkk
Tak, tak, tak !!! :D :D :D :D :D

Gość gooochaaa
mmmmm

Gość buziaczekkk
całussssssssssssssssssssssski 😘

Gość musztardee
a co powiecie na temat pocalunku francuskiego(z jezyczkiem) ??

Gość buzi buziaczek
👄

Gość buziaczekkk
tak, tak, tak, tak, tak :D z języczkieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem !

Gość buziaczekkk
I k0oniecznie hemoroidem :)

Gość całowanie jest niebezpieczna
ludzka slina zawiera bardzo wiele bakterii i zarazkow! teoretycznie nawet AIDS mozesz zarazic sie przy zbyt "soczystym" pocalunku! UNIKAJCIe calowania i seksu!

Gość Wergin
Proponuję zdjąć kapcie, poszurać bosymi stopami po dywanie i wtedy spróbować :) Przy odrobinie szczęścia pojawi się iskra :D