Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

always_virgin_

tylko ładni i ładni...

Polecane posty

czy wy ludzie widzicie tylko opakowanie człowieka? przecież nie to jest najważniejsze. wiem, pewnie mnie ktoś tu zaraz zjedzie, że każdy patrzy na wygląd. racja. ale wygląd to nie wszystko. weźmy np. Paris Hilton. modelka, idealne ciało (dla co poniektórych), ładna buzia, równe zęby,idealna cera... i co? pusta, płytka, dziecinna... weźmy np. Annę Guzik - kobieta o okrągłych kształtach, nie grzeszy jakąś tam znowu urodą... a jednak sympatyczna, ciepła, uśmiechnięta, ma coś do zaoferowania. WEDŁUG MNIE nie można patrzeć tylko na wygląd, bo przecież uroda i tak kiedyś minie. co wtedy będziemy robić na starość, nie mając tak naprawdę o czymkolwiek z kims takim porozmawiać?

Gość a tak w ogóle to jak wyglondas

Gość a tak w ogóle to jak wyglondas
nie martw się, bo każda potwora znajdzie swoje amatora

kapelusz usmiechmistrza - bo Ty widzisz cos więcej niz sam wygląd. chodziło mi tylko o ten stereotyp,że kobieta pulchniejsza jest brzydsza od takiej szczupłej. to był tylko przykład, byc może niezbyt trafny.

Gość tessaaa
fajny topic, ale na dłuższą metę i tak niczego nim nie zmienisz... tak było, jest i będzie, że dla niektórych liczy się tylko ładne opakowanie i nawet nie mają ochoty poznawać zawartości... z wiatrakami nie wygrasz... każdy człowiek może być ładny, choćby sam dla siebie;)

Gość hmmmm..
ehh przecież jest oczywiste że jak ci sie facet /kobieta ( w zależności co tam lubisz :P) nie podoba fizycznie to nic ze związku nie będzie :) always virgin po co żyć w zakłamaniu ,też chcesz mieć chłopaka który ci sie bedzie podobał :)....a że gusta są różne to nawet ci niezbyt atrakcyjni zwykle sobie znajdują kogoś i jest im ok w dobrym tonie jest mówić że wyglad nie ma dla mnie żadnego znaczenia ,liczy sie wnętrze i charakter ale w związkach facet-kobieta jest to czysty fałsz bo nie ma miłości ( fizycznej i tej drugiej też) bez akceptacji wygladu drugiej osoby

Gość lgidtjk
i dlatego jesteś samotny :D

to prawda,wyglad jest wazny,ale nie musi byc a tak wazny jak jest dla niektorych.Nie mowie,ze wisi mi jezyk do ziemi jak widze grubasa wcinajacego hamburgera,ale moj facet ne musi wygladac jak Wentworth Miller.

hmmmmmm - wiesz, to co z początku ci się nie podoba, nie znaczy,że ci sie już wcale nie spodoba. gdyby mi ktoś powiedział,że będę z Nim,zanim był moim cvhłopakiem nie uwierzyłabym w to. poważnie. po prostu nie podobał mi sie tak zupełnie. ale okazał się tak ciepłym i tak fantastycznym człowiekiem,że jego niedoskonałości przestały mieć dla mnie znaczenie. niektórzy mówią \"taka ładna dziewczyna, a wzięła sobie takiego...\" jednak nie zawsze liczy się tylko wyglad. często właśnie widze taki e pary: ona ładna,zgrabna, on nawet nie przeciętny z WYGLĄDU. a jednak jest im dobrze razem :)

Gość tessaaa
bosh.......co Wy z tym Wentworth'em Miller'em...??:O gdzie się nie pojawi dyskusja na temat wyglądu, tam od razu on przedstawiany jest jako ideał...:O:O:O

Gość tessaaa
wystarczy tylko, aby pojawił sie nowy serial, który zdobędzie dużą popularność, a już jego aktorzy uznawani są za bóstwa...

Gość tessaaa
Zakościelny...........:O na szczęście minęła...:classic_cool:

Gość tessaaa
wyszło na to, że krytykujemy przystojniaków....;) a miało być o tych "ładnych inaczej"...:classic_cool:

Gość dsaer
nie kazdy ladny jest atrakcyjny.

Gość tessaaa
ej, przecież ponoć nie ma ludzi nieatrakcyjnych:P

Gość tessaaa
a wiesz, czemu byś się nudziła?? bo ideały zwykle są sztuczne...;)