Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna osoba

do chudych i wysokich- sa tu w ogóle takie?

Polecane posty

Gość beznadziejna osoba

jak się ubieracie w lato? zeby w miare normalnie wyglądac?

Gość beznadziejna osoba
chyba nie ma :(

Gość Chuda i wysoka
Jak normalnie? Wysoka i chuda moze ubierac co chce i wyglada super Nosze co tylko chce, krotkie spodnie, spodnice, sukienki, bikini bez kompleksow, topy z odkrytymi plecami, koszulki bez rekawow, miekkie wygodne pantofle- balerinki, japonki, czasami obcas Ma byc wygodnie, przewiewnie, ladnie Nic nie zakrywam, wrecz przeciwnie Mam 176 cm i nosze rozmiar 34

Gość miauek
tez sie podciagam pod chude wysokie...173, rozmiar 34-36. we wszystkim wyglada sie super...nawet w dzinsach za 30 zł i koszulce za 10. (nie zebym takie nosila). a w lato buty na obcasiku,zeby miec 180 cm i patrzec z góry, ladne jeansy lub spodnica, fajna bluzeczka i tyle, tuniki lubie.

Gość promyczek***
ja jestem chuda i wysoka.... a przynajmniej tak wygladam.... mam 171 wzrostu i waze 53 kg... mam chude długie nogi... ale brzusio mam za to hehehe taka dziwna figurka i chudosc

Gość promyczek***
nie prawda chuda nie moze nosic wszystkiego..... tym bardziej jak jeszcze jest wysoka.... spodnie 3/4 sa wskazane... tuniki, krotkie spodniczki bo w długich do kostek wyglada sie jak slup.... a reszta to zalezy od tego co kto lubi i tyle i w czym wedlug niego wyglada ok

Gość lulamejka
promyczek to znaczy że masz ten sam problem co ja ;).Jak patrze w lustro na talię i brzuch......:( reszta jest szczupła i zgrabna całkiem.Każdy twierdzi "ależ Ty chuda" hahahaha.Jak nałoże ciasne dzinsy to całe sadło się przesuwa do góry, wyglądam komicznie

Gość beznadziejna osoba
piszcie dalej może jakies zdjęcia ( niekoniecznie wasze ale jakis aktorek modelek) nie powiedziałabym ze chuda i wysoka we wszystkim ładnie wyglada ja mam wrzaenie ze jestem chodzacym wielkim kosciotrupem i źle się z tym czuje :(