Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzfgasdgasd

Jak sie wyrawac ze zmywaka w Londynie

Polecane posty

Gość dzfgasdgasd

Jak zdobyc lepsza prace? Lepiej platna lub bardziej prestizowa.

trzeba znac angieski, obsluge komputera i miec chec do pracy... a przede wszystkim trzymac sie z daleka od Londynu

Gość dlaczego trzymac sie z daleka
od Londynu??? ze drogi to wiem ale chyba dalej ma najwiecej miejsc pracy

Gość ADMIN26
ja na poczatku pracowalam jako kelnerka. Mialam dola jak nic. Wzielam napisalam Cv i cover letter. Pisalam do wszystkich wiekszych firm i instytucji. Bez wzgledu na to czy chca kogos zatrudnic czy nie. Wystarczy ze na soto odmow bedziesz mial jakas odp na tak to jestes szczesiarzem. Jak chcesz moge ci wyslac przyklad takiego cover letter. daj maila.

skoro pytasz dlaczego z dala od Londynu to: 1 nie bylas/les w Londynie 2 przeczytalas za malo topiow o pracy w UK w Londynie szukaja pracy ludzie z calego swiata nie tylko Polacy. nie mozna tez zapominac o samych Anglikach. przyjedziesz to zrozumiesz

Ja juz od 2 m-cy szukam pracy w administracji. Wlasciwie to teraz troche przystopowalam, bo znalazlam nowa prace i nie mialam czasu na szukanie innej. I troche sie zniechecilam. Ale wczoraj dostalam mejla z agencji pracy, zebym sie do nich zglosila, wiec chyba znowu sie wezme za szukanie. Sa marne skutki, ale sa. W koncu moze znajde cos dla siebie :)

enamorada 🖐️ sprobuj zarejestrowac sie na www.reed.co.uk poza tym codziennie odpowiadaj na min 5 ogloszen. musi sie udac !!!!!

Gość autor tematu...
Znam angielski ale chyba za slabo na kelnerowanie. Kilka dni temu jak szukalem pracy na zmywaku, ktos do mnie zadzwonil ( anglojezyczny ) i spytal sie czy nie chce pracowac jako chef ( kucharz ) a ja jako skonczony kretyn odmówilem. Wypieralem sie ze nie mam doswiadczenia a mój jezyk jest slaby. Ta kobieta mówila ze móglbym sie przyuczyc. Mam za niska samoocene. Podobna sytuacja byla jak ktos zadzwonikl z agencji i zaproponowal mi prace kelnera. Tez sie wypieralem ze mój angielski jest za slaby. Teraz planuje prace z dziecmi ( kluby dla dzieci... ). Tylko czekam na dyplom z Polski. A jesli chodzi o Londyn to pracy w gastronomi jest duzo ( teraz ). Ale oczywiscie jest drogi i duzy ( zeby zalatwic jakas sparwe musze poswiecic czasami 1,5 godz na podroz w jedna strone a bywa ze wiecej ).

Gość autor tematu...
ADMIN26 czy moglabys mi przeslac ten list mój mail dd26@o2.pl

Gość ADMIN26
nie ma sprawy tylko dopiero jutro mo tego akurat nie ma na kompie moze byc obiecuje ze to zrobie.

Gość autor tematu...
ok zaraz biegne do pracy straszbe busy - zrezygnuje z tego

Gość autor tematu...
If you are going through hell keep going

Gość autor tematu...
some job me?

Gość london111
-chciec -szukac w tym co w miare umiesz w czym jestes dobry -jezeli nic nie umiesz to zastanow sie co chcialbys ewentualnie robic w czym sie widzis i podejmij edukacje w tym kierunku(kursy, itp). -porzadne CV,nakierunkowane na dana oferte pracy -referencje -duzo wytrwalosci, predzej czy pozniej wyrwiesz sie z tego zmywaka,chyba najciezej sie zmobilizowac, ja tez tak mialem,dopiero jak sam siebei zmotywowalem to wszytsko poszlo z gorki Powodzenia

Gość autor tematu
sadze ze mozna spróbowac byc runnerem - czyli osoba która pomaga kelnerowi - przynosi jedzenie na stól a z tego zmywaka wczoraj zrezygnowalem rzeczywiscie moja samoocena jest niska

Gość nikt nie pomoze...

Gość na forum nikt ci pracy
nie załatwi

Gość jussaa
Admin- czy mógłbyś i mi przesłać ten list? justasan@o2.pl

Gość sluchajcie czy ta
praca na zmywaku to symbolizuje prace fizyczna czy jest to rzeczywiscie zmywanie naczyn w knajpie ?

Gość jussaa
chyba raczej fizyczną:) ja na zmywaku nie pracuje i nigdy nie pracowałam,prace mam nie najgorszą ale chciałabym zacząć szukać w innym miejscu,nie koniecznie za biurkiem bo nie lubię siedzieć za długo i gapić się w komputer;)