Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemnascie_18

JA 18, on 22.

Polecane posty

Gość osiemnascie_18

Witam. Od pewnego czasu zaczal sie mna interesowac chlopak cztery lata starszy ode mnie. Pracuje i studiuje. Ja jestem w II klasie LO. Nie jestem pewna czy jestem gotowa na TAKI zwiazek, w ktorym moj partner bedzie marzyl o czyms innym niz ja. Moj wiek to przeciez okres imprez osiemnastkowych,szału dyskotekowego ...i spojrzmy prawdzie w oczy...on spokojny, ja wybuchowa. On mowi, ze chcialby, zebym byla kiedys jego zona. Kiedy ja nawet nie mysle o malzenstwie w tym wieku. Myslicie, ze taki zwiazek ma szanse ?!

Gość ...........oj............
nie

Gość osiemnascie_18
Pocieszajace :/

Gość z toba nie
mysle,ze z toba jakikolwiek zwiazek nie ma szans. masz jeszcze w glowie ulice sezamkowa, a nie milosc itd. a jak bys juz miala faceta to tylko po to aby pochwalic sie nim przed kolezankami i wzbudzic zazdrosc. a teraz idz na dyskoteke i strac dziewictwo z jakims pijanym dresem, a nie z kims kogo kochasz.przeciez to obciach byc dziwica !

Gość gibonka22
o taaak! on 22 - taki poważny, ustatkowany heheheh gdzie mu imprezy w głowie, co? dorośnij dziewczyno!!!

Gość osiemnascie_18
Prosze mnie nie obrazac:] Nie mowie, ze jestem dyskotekowa latawica :> Mam na mysli roznice wieku i temperament :>

Gość gibonka22
temperament nie jest zależny od wieku. różnica wieku o niczym nie świadczy, bo rówieśnik rówieśnikowi nierówny. 22 lata, to zazwyczaj gówniarstwo, niestety więcej myśli sie o imprezach, zabawie, niż czymkolwiek innym - wiem, bo sama tyle mam :-P poza tym jaka między wami różnica ? 4 lata. to dużo? to raczej standard ja będąc od Ciebie o rok starszą rozpoczełam związek z 28 latkiem i jest ok.

Gość osiemnascie_18
On jest wlasnie raczej spokojny. Nie lubi imprezowac za duzo. Ja wlasnie naleze do osob, ktore wlasnie zaczynaja ,,szalec'' w weekendy, bo chce odreagowac stres w szkole. Jestesmy rozni pod wieloma wzgledami. Ale najbardziej martwi mnie roznica wieku...nigdy nie bylam z kims o tyle ode mnie starszym.

Gość phi ..................
no niewiem 22 lata to zazwyczaj jeszczce chlopaczek a zreszta kazdy dada o malzecstwie heheh to zalezy od twojego podejscia do jego osoby to juz od was bedzie zalezalo co i jak bedzie a ty niejestes wcale juz taka malutka no fakt i ze nie w glowie w tym wieku maz aloe to tylooko narazie chloopak zaden nazyczony co ci szkodzi sprobowac!!!!

Gość eeeeeeeeeeeeee
ja dopierow we wrzesniu skoncze 18, On ma 25. w naszym przypadku ja jestem powaniejsza od niego i powazniej traktuje nas, powazniej mysle o przyszlosci. nie w glowie mi imprezy, osiemnastki, ogolnie piszac daleko mi do obrazu typowej nastolatki. jesli Ty naparwde jestes szalona 18-nastka, tak jak to opisalas, a on jest tak powazny to hm... nie pozornie nie wrozy to wam poki co udanego pozycia :D ale ja nie uzanje w tych sprawach zadnych regul.

Gość gibonka22
to w takim razie powinnaś zatytułować topick "ja rozrywkowa on poważny" bo sama różnica wieku o niczym tak na prawdę nie świadczy. I 4 lata to przeciętna różnica. ja nigdy nie byłam z młodszym, niż 3 lata starszy ode mnie i to chyba normalne.