Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sinobrody

Robienie loda

Polecane posty

Z tym paleniem to chyba nie do konca tak jest.Mialam faceta, ktory nie pil duzo, nie palic wcale i tem smak mnie odrzucal.Teraz mam kogos kto pali,pije i smak mniam, albo raczej brak smaku, po prostu neutralny plyn.

Gość podstawienie nukleofilowe
No i co znowu nic nowego w materii robienia laski? Niech no ktoś chociaż jakim wspomnieniem zabłyśnie. Albo chociaż jaki sprawny mineciarz by się znalazł i opowiedział to i owo.

Gość podstawienie nukleofilowe
skocz mi na warkocz

Gość OPRÓCZ
oprócz nie rób byków

Gość łączenie
co z tymi lodami? 18:11 SN1 tudzież SN2 kto jest fanem mrożenia pały? 18:20 SN1 tudzież SN2 niby takie inteligenty w tym necie a nie wiedzą jaki jest pierwszy krok, który należy wykonać celem zmrożenia pały. dorośli ludzie, wstyd! 19:25 SN1 tudzież SN2 tjaaaa to ci powiem, najpierw do buzi kostkę lodu, albo dwie, potem obciągasz

Gość SN1 tudzież SN2
rozmroziły się

Gość ale stary temacik
:)

Gość gdzies był taki filmik-popros
może ci go ktos tutaj wrzuci.

o rany ale ...ja tu pisalam a tu ktos podnosi :) temacik...moj ulubiony zreszta :p

Temacik jak kazdy inny.Jak robienie loda tak i minetka maja coś ze sobą wspólnego

Ale wyjątki sie znajdą ze nie przepadaja za tego rodzajem pieszczot .NA szczeście ja tego problemu nie mam

Ja wole jak mi to druga osoba robi Zdecydowaniem dla mnie lepsze są pieszczoty tega kobiecego delikatnego mięska

Gość seks na plaży
ja nigdy nie robilam ale czy faceci lubia lizac kobiete????

mysle ze wiekszosc tak Bo posmakowac kobiecych soków to dla faceta cos wspaniałego

seks na plazy to sprobuj :) a faceci robia robia ,wiadomo rozne sa zdania ale mysle ze wiekszosc praktykuje orala seks a ty nie lubisz?nie probowalas?jakies zle doswiadczenia?

Gość konwalijka25
Uwielbiam robic lodzika, ale tylko Jemu:* Właściwie to zrobiłam to jemu pierwszemu i od razu mi się spodobało. Lubię pieścić, ssać, lizać. Kocham finał w ustach, z połykiem rzecz jasna. A smak? No cóż jest różny. Raz słodkawy, raz gorzki, nie wiem od czego to zależy. Mój facet ma świra na punkcie zdrowej żywności, więc nie wiem, co może być przyczyną gorzkiego smaku. Ilość? Zależy od dnia. Kiedy jest jakaś dłuższa przerwa w seksie, to spermy jest dużo i ma ona taką gestą, budyniowatą konsystencję, a kiedy zrobimy to dwa razy pokolei to jest rzadka i prawie przezroczysta. Mniam;)

Gość
ja uwilebiam robic lodika, piescic mojgo partnera mmmm :) a polykac tak tez lubie, sperma w sumie nie ma smku, tak jabys pil gestsza wode... ale jesli facet o siebie nie dba i zle sie odzywia to moze sie zazyc ze sperma ma nieprzyjemny smak i zapch fujjjj

Gość leonik1
ahhhhhh pomażyć można o dobrym lodiku a i minetki też lubie robić wręcz uwielbiam

Gość mniamniusio

Gość 121122123
Mnie natomiast zastanawia jakim cudem kobieta potrafi zmieścić w ustach całego penisa? Robiłem to już oralnie z kilkoma partnerkami ale nigdy jakoś o to nie pytałem żadnej. Umiecie mi odpowiedzieć na to pytanie dziewczyny?

Gość żygam po spermie

Gość xxxplkj
pieszczenie jest ok , ale finał w ustach ! roskosz ! moja narzeczona wsadza do połowy :P Pozdr.

Gość napalona żona _20
Ja lubię robić lodzika ,ale jak mój facet zje coś słodkiego ,wtedy sperma ma słodki smak :) Jak Wacuś jest czysty to mogę go lizać i lizać... Jak jestem najebana to lubie jak mi się spuszcza do buzi :D:D:D