Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pięta boląca

Na tyle stopy tak jak zapiętek w bucie

Polecane posty

Gość pięta boląca

bardzo mnie boli nie mam obdarte tylko tam w środku kość z czego to może być bo nie moge nosić pełnych butów chodze w takich bez piety od dwóch dni

Gość help mi plis nie
nie badzcie tacy pomocy:(

ja miałam takie objawy - poszłam do lekarza i stwierdził ze to zapalenie ściegna (w środku zimy przy śniegu do kolan chodziłam w halóweczkach, bo były płytkie i nie drażniły mi nóżki:) ) dostałam maść Naproxen i pomogło, teraz czasmi jak źle stanę, przekrzywię stopę to zaboli, ale ogólnie - minęło.

Gość boląca pieta
hm no cóż ja juz stosuje naproxen i altacet i nic chyba musze iśc do lekarza bo nie moge butów ubrac mnie nawet tenisówki drażnia chodze w atkich bez pesak klapkach

Gość ostroga może

no to chyba coś poważniejszego niż scięgno... nie mogę nic doradzić, oprócz oczywiście wizyty u lekarza, żeby się nie zrobiło tam coś naprawdę poważnego - jak zbyt długo się będzie utrzymywać.. jest jeszcze taka maść znieczulająca - Arcalen - ona znieczula mięsnie, stawy (mnie bolą często kolana - tylko to pomaga) kosztuje ok 7zł, nie pachnie za specjalnie ale znieczula i nie boli - doraźnie może spróbuj

Gość boląca pieta
samanta dzieki serdeczne no nic musze w takim razie lecieć do lekarza nie ma rady jak sie tam dotyka to nawet tak nie boli ale butów nie włoże to znaczy włoże ale iśc nie dam rady bo boli jak fiks

Gość pięta boląca
mam opory natury moralnej przed zjedzeniem zająca z czekolady :classic_cool:

Gość pięta boląca
lepię figurki z masy solnej, by następnie z namaszczeniem i pietyzmem pokolorować je plakatówkami :classic_cool: