Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinkah

Hollywoodzki detoks gwiazd - skuteczna utrata kilogramów.

Polecane posty

Gość polalola
nie jesteś głodna? czujesz już jakieś luzy? ja ciągle myślę o tej "dietce" i nie wiem, czy mimo wszystko jutro nie zacznę a truskawki będę mrozić. No a jeżeli jutro nie to w niedzielę już na pewno, bo muszę niedługo ekstra wyglądać z powodów towarzysko-imprezowych :-)

Gość Tiki tiki i cytrynka
A ja mam pytanie: czy ta woda w ktorej rozcienczacie syrop i pieprz ma byc ciepla czy zimna? I jaka pijecie letnia, zimna, czy to nie ma znaczenia? Ja bym chciala sie przylaczc, proble w tym, ze nie mam syropu, cytryn i tego pieprzu :D Od poniedzialku zaczne gromadzic skladniki i zabacze co z tego wyjdzie :D 😘 😘 😘 😘 😘😘 😘 😘 😘 😘

Gość kokkos
ja piję z reguły wodę o średniej temperaturze - taka jakos najlepiej z tą mikstura mi wchodzi, ale to chyba nie ma znaczenia. nie jestem głodna - byc może dlatego, że syrop klonowy dostarcza węglowodanów, a byc może przez to, że nie wmawiam sobie, że jestem na diecie i w ogóle jaka to ja jestem biedulka cierpiąca... bo robię to dla siebie - i wiem, że chwila wyrzeczenia zaowocuje piękną sylwetką na wakacje:D bo trzeba zacząć od tego, że każdy proces odchudzania powinien zaczynać się w naszej głowie... co do luzów - dziś minął dzień 3ci - więc cieżko mi cokolwiek ocenić, ale tak jakby gdzieniegdzie troszkę luziku się pojawiało :D trzymam kciuki za Was dziewczynki pozdrawiam

Gość polalola
Ja na pewno jutro zacznę! :-) masz rację Kokos, że nastawienie psychiczne to podstawa sukcesu. No bo spójrzmy na to obiektywnie - czym jest kilka dni wobec całego życia. a jedzenie nie zając (chociaż ja wolałabum czasem, żeby było :-) )

Gość kokkos
a ja wpadłam na nowy pomysł: 3dni detoksu - 1 dzień trolla - 6dni detoksu - 1 dzień trolla... bo dziś niestety był taki mały dzień trollicy...:) ale to ze względu na problemy mojej kumpeli - nie moglam odmówic jej lodów i fast fooda... czyli od jutra startujemy razem :) pozdrawiam

Gość i jak wam idzie z tym detoksem
?:)

Gość keishaa
ja juz mam przygotowane wszystko i startuję od jutra:) pozdrawiam

Gość keishaa
1dzień za mną:)

Gość keishaa
połowa dnia 2giego za mną... żądnych zawrotów głowy - czuję się bardzo dobrze:D

Gość stokrotka rotka
jak to robisz, nic nie jesz, tylko pijesz, co, opowiadaj...

Gość keishaa
piję miksturę - woda mineralna, łyżeczka syropu klonowego, sok z cytryny i piepez cayenne oprócz tego piję przez cały dzień wodę mineralną syrop dostarcza glukozy, więc nie czuję się jakoś źle, czy ospale, pozostałe składniki mają za zadanie oczyszczenie z toksyn - choć ja robię to bardziej w celech odchudzających niż detoksykacyjnych... pozdrawiam

Gość a ile szklanek
dziennie wypijasz? i cz widzisz już jakieś efekty?

Gość Maks Lord
Dzięki wam dziewczyny ze rozmawiacie na takie tematy prawdopodobnie tez zaczne tą diete.Ale suchajcie najlepiej aby nie uzyskac efektu jojo zwłąszcza ze jest lato warto przynajmniej jeżdzic 1 h na rowerz.Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość upsa sa sa
czy ktos wytrwal 10 dni ? jakie efekty?

Gość broska
te diete stosowal Jared Leto w celu utraty kilogramow po filmie Chapter 27. i schudl bardzo duzo. dokladnie nie wiem ile ale po jego wygladzie sadze ze jakies 15 lub wiecej kg. wiec mniemam ze jest ona skuteczna. niedlugo tez ja zaczynam...

Gość hunti
a ja tez od jutra zaczynam! dostalam w prezencie syrop-to znak:)

Gość KiśL
hej! o dzisiaj zaczynam stosować ten detoks:) waga startowa 67,5kg wstępnie planuję 10dni, może uda się wytrzymać 14. dodatkowo 3 razy w tygodniu fitness. pozdrawiam

hej, zastanawiam się czy nie spróbować chociaz pare dni. tylko muszę kupic syrop, dostne go w markecie? ile kosztuje? bo na razie jestem na mż. ale słabo mi idzie utrata kilogramów! a to tylko pare dni przecież!

hej, zastanawiam się czy nie spróbować chociaz pare dni. tylko muszę kupic syrop, dostne go w markecie? ile kosztuje? bo na razie jestem na mż. ale słabo mi idzie utrata kilogramów! a to tylko pare dni przecież!

Gość KiśL
Kosztuje ok 15 złotych, a spokojnie wystarcza na co najmniej 2 kuracje 14 dniowe. Ja już dzisiaj jestem po 1 szklaneczce napoju:) pozdrawiam i zachęcam:)

dzięki za odgrzebanie tego topiku!! chyba się skuszę!! ale dopiero w następny weekend, wolę nie zaczynać takiej dietki kiedy jestem cały dzień w pracy - 1 i 2 dzień jest zawsze najgorszy! tylko że syrop klonowy chyba zastąpie miodem - nie ma go w moim osiedlowym sklepie a nie chce mi sie przeszukiwać hipermarketów. jeśli chodzi o jojo...wiadomo że jeśli sie rzucimy potem na żarcie bez opamiętania to kiloski wrócą! trzeba potem uważać ale myślę że to świetny wstęp do odchudzania:D

Gość KiśL
Pewnie, że wrócą... ale właśnie taka szybka utrata to fajna mobilizacja:) wypiłam przed chwilką kolejną szklankę "magicznej mikstury" i za chwilę wychodzę na fitnessik :)

Gość KiśL
Hej! Dziś mija dzień 3ci:) wszystko w jak najlepszym porzadeczku :D

Gość KiśL
Hej! Dzień 4ty. Dodatkowo piję, a raczej rozpuszczam na języku;p musującą multiwitaminkę i piję colę light, ze względu na potrzebę kofeiny...

wiem, że 15 zł, niedoczytałam, przepraszam, a gdzie to można kupić?

Gość KiśL
praktycznie w każdym sklepie spożywczym - ja kupiłam w zwykłym osiedlowym:)

mam takie male pytanie zwiazane z tematem :) czytałam cos o tym ze powinno sie pic sok ze swiezo wycisnietej cytryny nie rozcienczanej i do tego wode niegazowana z pieprzem kajenskim i syropem klonowym. ale tutaj jakos nie widze zeby ktos pisal o tej cytrynie, ze niby pierwszego dnia z 1 cytryny, drugiego dnia juz z dwoch?

Gość karioka69
Czesc. Mam maly dylemat, bowiem chce zaczac kuracje tym specyfikiem ale mieszkam za granica i trudno tu o syropklonowy oni tu nie wiedza co to, czym mozna go zastapic, kupilam cos w stylu gold syrop i mozliwe ze to to samo ale nie mam pewnosci. Wogole to jaki powiniem byc smak tego napoju bomi cos tak dziwnie wyszlo zaczela mnie glowa bolec jak wypilam szklanke, moze dlatego ze zawsze pijam napoje z cukrem a tu taki zastrzyk i toz pieprzem. Ja mam spory brzuszek jeszcze po ciazy i przytylam 20 kilo w ciagu roku, strasznie, czy uda mi sie schudnac 20 kilo i w jakim czasie, cwicze biegam i mam pas vibraton ale nie zawsze mam ochote cwiczyc...odpiszczei prosze.Ewa .

Gość Hollee
dzis zaczelam 1-wszy dzien... nigdzie nie moglam dostac tego cholernego pieprzu... czy jak sobie zrezygnuje z niego przez pierwsze 2-3 dni to umniejszy to jakos ewent.sukces...?