Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinkah

Hollywoodzki detoks gwiazd - skuteczna utrata kilogramów.

Polecane posty

Gość kochamprecle
o ile dobrze wiem to własnie PIPERZ KAJEŃSKI ma te własciwości odchudzające takze pomijanie go w miksturze może spowolnić efekty

Gość kochamprecle
pieprz*

Gość Hollee
a wiem.poczytałam sobie na ten temat :) Pije to cholerstwo...najbardziej mnie wkurza, że ten cały pieprz nie rozpuszcza się, tylko osadza na samym dnie..i ost.łyk..cóż jest mało przyjemny Ktos jeszcze jedzie na tej mieszance?

Gość Nikoś
Naczytałam się tutaj i jutro w planach mam zakup syropu klonowego i próbować, ale skoro tylu osobom się tutaj udało to wierze że mi też się uda - schudnąć tylko 5 kg i będzie cudownie!

ja od dziś:) dziewczyny eliksir jest spoko tylko nie dajcie za dużo tego piperzu bo naprawde pali i pic sie nie da przez to

ciekawy temat z tym detoksem, mam jeszcze pytanie i chcialabym poznać Wasze zdanie na temat diety kopenhaskiej, ktos mial juz z nia doswiadczenia?jest po tym efekt jo- jo? co zrobić żeby go nie było? pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc:))))))))))))) aha znalazłam fajny temat może bedziecie zainteresowani? http://www.fit.pl/redakcja/twoj_fit_straznik,162,633,633,1208,4068,0,0,0.html

Gość Hollee
Więc tak wszystko ładnie i pięknie...az do chyba 4-5 dnia? głodu nie czułam wcale, ale w noce po tym 4 czy 5 dniu to sie zaczeła rzeznia. Wymiotowałam wodą calutką cholerna noc! I wciąż mnie mdliło. Rano wepchnęli we mnie sucha bułkę i jak ręka odjął. Po prostu natychmiast sie uspokoiło. :/ Jestem rozżalona na swój organizm, że tak reagował, bo szło świetnie. Zero głodu, tylko głowa bolała przez pierwsze 2 dni (ponoć tak sie objawia wydalanie toksyn) i zlazły mi schabiki z tyłu..znaczy bardziej z tyłu niż z boku talii, tak powiem o ;) i minus 2 kg. To tyle...

Hej! I co sądzicie o tej cudownej miksturce z pieprzem cayenne? ;) Czy któraś z Was mogłaby opisać jak przebiegała ta \"dietka\" ? :)

Gość ooolllkkkaaa
no ja własnie od jutra zaczynam:))))

Gość kochamprecle
a ja od poniedziałku :) troche mnie zmartwiłaś pisząc ze wymiotowałaś...

Gość koko-loko
hej! od jutra zaczynam detoks:) składniki kupione - pozostaje tylko się zmobilizować:) pozdrawiam

Gość koko-loko
a właśnie - teraz idę sobie przygotować herbatkę z senesu...

Gość Magdalenkaa
Ja dziś zaczęłam od kawy, herbaty i rosołku instant a potem obejrzałam na MTV w programie o upiększaniu gwiazd, jaką dietę stosowała Beyonce i postanowiłam, że spróbuję. Może nie dwa tygodnie i zamiast syropu użyję naturalnego miodziku, ale spróbuję się trochę zdetoksować. Obecnie stosuję na sobie kuracje modelujące sylwetkę takie jak np. owijanie się na na noc folią aluminiową - ale muszę przyznać, że działa, biegam, skaczę na skakance, w planach mam jeszcze 6 weidera a po detoksie jakąś dietkę. Mam nadzieję, że do lata wypięknieję. ;]

Gość kiwi-ona22
Cześć:) Ja dziś dołączyłam do grona stosujących ta dietę, jestem zdesperowana muszę schudnąć 10 kg:) Albo chociaż 5.. Ważę 70 przy wzroście 175 cm, 3 majcie kciuki żeby mi się udało! Najgorzej mi będzie z papierosami- przy detoksie nie wypada palić, a ja od rana zamiast o jedzeniu myślę o dymku:((

Gość Viki Marie
Witajcie :* Też mam zamiar stosować tą dietę,a raczej miksturę od wtorku.

Gość karioka69
czesc detoxsowcy... :) stosowalam ta kuracje jakis rok temu przez okolo 11 ni, schudlam widocznie bo moj maz tak stwierdzil a on ma dobre oko. z ta cytryna to jest roznie jak kto woli ja uzywalam bardziej do smaku ze wzgledu na mdly smak samego napoju z pieprzem, jedyny minus cytryny to taki ze niszczy szkliwo zebow tak mi powiedzial dentysta bowiem zauwazyl zmiany wiec stosowalam bez cytryny ale mysle ze tabletka musujaca z witamina c wystarczy w zamian. mialam jednak potrzebe gryzienia wiec jadlam jablka. ale niestety jesli nie wychodzi sie z diety wedle zalecen tylko powraca do starych nawykow powstajae efekt jojo...poprostu trezba bardzo chciec scjudnac i nie poddawac sie drobnym przyjemnosciom jak slodycze i niezdrowe jedzenie. przytylam duzo i teraz postanowilam znowu zaczac diete. jestem juz 7 dzien i juz kawy nie pijam tylko ta potrzeba gryzienia, ktora zasopilo mi jabloszko :). zamierza stosowac jak najdluze i zaparcie. chodzilam na silownie i biegalam i zdrowe jedzenie, ale u mnie chyba inny problem wystapil z nadwaga...bowiem mysle ze mam cos z hormonami a zwykla dieta nie pomogla wiec nic nie jesc ale pic zdrowo wydaje mi sie rozwiazaniem na moje problemy..trzymam kciuki za was i piszcie...

Gość mimiiiii
Karioka ! powiedz prosze z jakiej wagi wtedy startowalas i ile schudlas i jak jojo wrocilo. ja bede robic diete niedlugo.jest te topic pt. dieta syrop klonowy pieprz cayenne.pozdraiwam

Gość karioka69
z 80 kg/ spadlam do 75/74 nie pamietam dokladnie/ pozdrowionka

Gość karioka69
a efekt jojo wystapil bo nie dalam dluzej rady, lubie jesc i poleglam w tedy, zaczelam znowu sie niezdrowo odzywiac no i moje ulubione ama to slodycze. teraz jest inaczej, zaparlam sie sama w sobie i tyle na dodatek pracuje i czuje zmiany na lepsze mam zamiar wyrzezbic sobie sylwetke na te wakacje a wspomne ze jestem mama dwojki chlopcow 8 i 9 lat. cwicze i smaruje sie zelem anty celulitowym tu i owdzie. :)

Gość za młoda na śmierć
Czy ktoś tu jeszcze zagląda?

Gość NIMFA26PAT
WITAJCIE.JA TEZ STOSOWALAM TA DIETE.MIESZKAM W HISZPANI I TUTAJ NAZYWA SIE TO SIROPE DE SAVIA.JA SCHUDLAM W CIAGU 10 DNI 6 KG.TA DIETA JEST SUPER.Z TYM ZE TRZEBA SIE NASTAWIC NA TO ZE NIC SIE NIE JE.TAK A PROPO TO W 100 ML.JEST OK 400 KCAL A TYLE NAWET DZIENNIE SIE NIE WYPIJA.DO POLTORA LITRA WODY WLEWA SIE 12 DUZYCH LYZEK SYROPU I MIESZA SIE Z 12 LYZKAMI SOKU NATURALNEGO Z CYTRYNY.DLA MNIE BOMBA.A DO TEGO WYPIJALAM DODATKOWO 2 LITRY WODY Z SOKIEM Z CYTRYNY.JA DALAM RADE WY TEZ DACIE!!TRZYMAM ZA WAS!!

Gość Ewelina19886
Prosze a powiedzcie jak z tej diety potem wychodzic?

Gość buleczka pulpet - andzia
hej, hej, temat znowu powraca i dieta - detoks . Kupilam syrop (Maple), sok z cytryny i Cayenne. Wypilam juz druga szklanke...i boooosh jaka glodna jestem... Caly czas chce mi sie jesc. Moze wiecej syropku dodac?? Niesamowite, jesli schudne 6kg w 10dni. Bedzie bomba ..ale i tak nie bedzie to moja normalna waga, tak sie roztylam... 13 kg w 12 miesiecy (jakby kozka nie skakala to by nozki nie zlamala, fujara).

Gość Bina878
Ja probuje od jutra,bo moja waga to jakas masakra....Jest jeszcze ktoś kto zaczyna???? :):):) OBYM WYTRWAŁA!!!

Gość Dorocia1717
czesc ja zaczynam od jutra:)

Ta dieta jest zajebista.Każą sobie za nią płacić a tak naprawdę każdy ma do niej dostęp za darmo klikając na link strony i nie trzeba podawać żadnych haseł.Pijcie koktajl 14 dni liczcie punkty diety i chudnijcie.Efekty murowane.Ja spożywam produkty które miały góra do 3 punktów.W miesiąc schudłam 15kg.Pliki pdf można odczytać i zapisać w acrobat reader. produkt możesz pobrać klikając na link: http://www.brzuchstop.pl/twojbrzuch.pdf (hasło: brzuch)-nie musiałam podawać http://www.brzuchstop.pl/dodaplaski.pdf http://www.brzuchstop.pl/odchudzaniepiramidowe.pdf http://www.brzuchstop.pl/tabelekaloryczne.pdf http://www.brzuchstop.pl/kalkulator.rar (do otwarcia kalkulatora potrzebny jest winrar jeżeli go nie posiadasz możesz wejść i korzystać z niego online na http://www.brzuchstop.pl/kalkulator.html) Tajny Koktajl Hiroszima-detox gwiazd, 50% szybsza utrata kilogramów link: http://brzuchstop.pl/hirkok.pdf Koktajl naprawdę wymiata:-)

Gość rvda
czytam i czytam te wasze wypowiedzi. zaczełam to pić, ale po pierwsze: najprzyjemniejsze to to nie jest a po drugie, naprawde da sie tylko na tym przezyć tydzień?

Gość pyyysia
CZeść. Piję co drugi dzień ten magiczny trunek. Mam pytanie. W czym przechowujecie ten błogi napój? Ja zamknęłam w butelkach i po niecałym tygodniu strasznie mi sie zgazowało.. nie chce, zeby sfermentowało. Napiszcie proszę co i jak. Nie chcę się otruć:)