Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona-----

czasem z tego zlewam...

Polecane posty

Gość onaona-----

Mam konto na ilove. Czasem tam zagladam i patrze od kogo mam wirtualne buziaczki;)) z reguly czytam co ludzie o sobie pisza i jak odpowiadaja na pytania.... ale po prostu nie moge.... z niektorych kolesi, ich odpowiedzi na pytnia sa po prostu zabojcze, zobaczcie na te ponizej, skopowialam.... taki czlowiek nie zacheca raczej do poznania go;) Na co zwracam szczególną uwagę w związku? niezależność Co mnie śmieszy? politycy Jakie znaczenie ma dla mnie rodzina (rodzice, rodzeństwo)? duże Jakie znaczenie ma dla mnie przyjaźń? duże zależy do kogo Co cenią sobie we mnie inni? ?? Moja definicja sukcesu? nie mam Co napawa mnie dumą? ! Czego się obawiam? samotności Jak ważne są dla mnie pieniądze? nie tak ważne Czy lubię zwierzęta? lubię Moje wady... są tak jak każdy je ma :)) Zazdrość? tak Jak można opisać niewidomemu mój wygląd? nie wiem nie miałem okazji Mój idealny partner... szczery kochający lubiący wyzwania Rodzina / dzieci? tak Wymarzony urlop? mazury mazury Jakim śniadaniem wywabisz ukochaną / ukochanego z łóżka... tajemnica Starzenie się... trudny temat Zdrada... najgorsze co może być Ile czasu spędzam z ukochaną / ukochanym... bardzo mało Co mogłoby mnie skłonić do zaryzykowania życia? trudno powiedzieć nie myślałem o tym Mój dom jest moją twierdzą... tak Co mnie zawstydza... ?? Umiejętność przegrywania... umiem przegrywać Moje marzenia... duże

Gość onaona-----
Dodam ze facet ten ma 31 lat, przemyslenia o sobie i zyciu niezbyt wielkie jak na ten wiek;))

Gość Brondynka
A co konkretnie cie tak zbulwersowało? Może wkleisz swoje odpowiedzi?

Gość onaona-----
Brondynko.... zbulwersowalo mnie to ze kompletnie sie nie wysilil i wyglada to tak jakby byl szalenie nudnym gosciem p.s a po co ci moje

Gość Brondynka
Nie każdy chce podawać szczególy, to jednak "publiczne" miejsce, większość zamieszcza swoje zdjecia. Przyznam, że ja wypełniłam duuużo ładniej, ale rozumię, że nie każdy chce i potrafi :)